Pokojni Ruxin Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Ima jedna sitnica koju ova tabela ne uvazava, a to je da su engleski klubovi hendikepirani cinjenicom da su im domaci igraci, avaj, Englezi. :( Lako je Juventusu sastaviti tim za finale CL kad im je HG-odbrana Bonucci-Barzagli-Chiellini. Sta ce, npr, ubogi United sa Jonesom, Smallingom i Shawom? Ma tabela je glupost na milion i jedan način, kao i ova priča, to je i poenta :) Poslužila je jedino kao ilustracija da a) novac nije taj koji odlučuje b) strahovita finansijska hendikepiranost nije to što koči liverpul Edited February 6, 2017 by Ruxin
Aleksandar88 Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Ne bih duplo manje ulaganja od konkurencije nazvao strahovitom finansijskom hendikepiranoscu, ali im sigurno ne pomaze to kad imas ogranicena sredstva pa moras da dovodis razne Klavane, Origije i Kariuse, koje rivali ne bi ni pogledali.
MiddleClass Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Totenhem ulaze manje pa izgleda x puta zdravije i po utisku jace od Liverpula. Posto je Poketino kesa, mora da je do Klopa. :(
MancMellow Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Vini širi zdrav razum edit - btw manc i ja sam misliio da je turanje murinja i dobrog fudbala u istu rečenicu solidan fazon :) Ne, vic je u tome što je tiktaktičar potrošio 190 miliona funti. Do februara. Edited February 6, 2017 by MancMellow
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Ponoviću opet da klop nikada nije rekao da su pare problem, da para nema, ili da politika kluba koči njegove ideje. To su čiste navijačke projekcije. Klop i kad se oglasi na tu temu obično kaže nešto poput ove vesti od danas: With Liverpool’s season now unraveling around them, Klopp has admitted it was he who did not want to spend the funds he was given in January. ‘What’s very important, never blame anybody else for your own mistakes,’ Klopp said. Jurgen Klopp reveals who is to blame for zero transfers in January ‘That’s not the case. ‘I cannot change my answer only because we played bad football today. ‘I cannot say ‘yes it would be fantastic if the club gave me the opportunity’, we had from the club side the opportunity to do something but we didn’t find the right players. ‘That’s because the players were not available.’ Read more: http://metro.co.uk/2017/02/06/jurgen-klopp-says-liverpool-had-money-to-spend-in-january-transfer-window-6429575/#ixzz4XwORejNp Edited February 6, 2017 by Ruxin
čekmeže Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Ne bih duplo manje ulaganja od konkurencije nazvao strahovitom finansijskom hendikepiranoscu, ali im sigurno ne pomaze to kad imas ogranicena sredstva pa moras da dovodis razne Klavane, Origije i Kariuse, koje rivali ne bi ni pogledali. Ma da, puki siromasi. Klavan i Karius su iz Bundesa, Klop je iz Bundesa, zato su kupljeni. Maningera da ne spominjem, igra mi živac.
porucnik vasic Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Ponoviću opet da klop nikada nije rekao da su pare problem, da para nema, ili da politika kluba koči njegove ideje. To su čiste navijačke projekcije. Klop i kad se oglasi na tu temu obično kaže nešto poput ove vesti od danas: With Liverpool’s season now unraveling around them, Klopp has admitted it was he who did not want to spend the funds he was given in January. ‘What’s very important, never blame anybody else for your own mistakes,’ Klopp said. Jurgen Klopp reveals who is to blame for zero transfers in January ‘That’s not the case. ‘I cannot change my answer only because we played bad football today. ‘I cannot say ‘yes it would be fantastic if the club gave me the opportunity’, we had from the club side the opportunity to do something but we didn’t find the right players. ‘That’s because the players were not available.’ Read more: http://metro.co.uk/2017/02/06/jurgen-klopp-says-liverpool-had-money-to-spend-in-january-transfer-window-6429575/#ixzz4XwORejNp Има човек шлифа за разлику од Роџерсаре. -_- Моца је одлично дефинисао Кутиња, феноменалан други играч. Није онај који вуче тим.
ArleKino Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 ...but we didn’t find the right players. ‘That’s because the players were not available.’ Nece imati para kad ga Wenger odere za autorska prava. Ovo je Wengerov godinama.
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Nije vengerara kriv, ameriuzbeci su govna :(
Weenie Pooh Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Кутиња, феноменалан други играч. Није онај који вуче тим. Jebote, pravite od ovoga Real-Barsa priču, Messi vs. Ronaldo, ko ima boljeg superstara uzima trofej. To veze s mozgom nema - apsolutno je suludo da autor teksta koji si linkovao zamera Kutinju što nije Hazard, ej. Tek za nijansu manje suluda je tvoja dijagnoza da Coutinho ne može da "vuče tim": vukao je ovaj sorry lot dosta efikasno dok se nije povredio, bili su prvi-drugi na tabeli. Pa da, ali ne može da ga vuče non-stop kao neki, eno 1 Hazard ubi se noseći nejaki Chelsea za Kurtom, Murtom, Luizom, Kanteom, Willianom, Pedrom, i Costom na svojim plećima! Prošle sezone kad su se vucarali u donjem delu tabele ih je isto vukao, samo za nos. Taj tekst a i cela ova priča smrde na onu paćeničku kuknjavu koja se već dobru deceniju svako malo začuje na pašnjacima kraljice babe: Zašto miii nemamo šeike? Dajte Abramoviča! Hoćemo samo elitne, probrane zvezde, iz one top top top klase u koju spada max pet-šest igrača na svetu, samo oni mogu da nas zadovoljavajuće povuku, ipak smo mi 1 gabaritni klub! Posebno je apsurdno kmečati na tu temu pola godine pošto je titulu uzeo 1 Leicester predvođen world-class Vardijem.
porucnik vasic Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Jebote, pravite od ovoga Real-Barsa priču, Messi vs. Ronaldo, ko ima boljeg superstara uzima trofej. To veze s mozgom nema - apsolutno je suludo da autor teksta koji si linkovao zamera Kutinju što nije Hazard, ej. Tek za nijansu manje suluda je tvoja dijagnoza da Coutinho ne može da "vuče tim": vukao je ovaj sorry lot dosta efikasno dok se nije povredio, bili su prvi-drugi na tabeli. Pa da, ali ne može da ga vuče non-stop kao neki, eno 1 Hazard ubi se noseći nejaki Chelsea za Kurtom, Murtom, Luizom, Kanteom, Willianom, Pedrom, i Costom na svojim plećima! Prošle sezone kad su se vucarali u donjem delu tabele ih je isto vukao, samo za nos. Taj tekst a i cela ova priča smrde na onu paćeničku kuknjavu koja se već dobru deceniju svako malo začuje na pašnjacima kraljice babe: Zašto miii nemamo šeike? Dajte Abramoviča! Hoćemo samo elitne, probrane zvezde, iz one top top top klase u koju spada max pet-šest igrača na svetu, samo oni mogu da nas zadovoljavajuće povuku, ipak smo mi 1 gabaritni klub! Posebno je apsurdno kmečati na tu temu pola godine pošto je titulu uzeo 1 Leicester predvođen world-class Vardijem. То уопште није поента текста већ твоја пројекција. Човек напросто тврди да у Ливерпулу нема пуно врхунских играча, а не светских мега звезда, да би би конкурентан за титулу. И то јесте Ливерпулов случај од средине деведесетих гомила просечних водоноша, са тек једним до два збиља солидна играча. И не ради се о тршењу пара само већ и у томе што Ливерпул не производи пристојне младе играче. Лестер је аберација која је је била ултра забавна али тешко да ће да се понови за чевтр века.
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Ferguson je svoju pretposlednju titulu uzeo u sezoni 2010-11. Ajde da ne kopiram kompletan taj squad, ali evo recimo našao sam da su te godine dobili arsenal 8:2 nastupajući u sledećem sastavu: De Gea; Smalling, Jones, Evans, Evra; Nani, Cleverley, Anderson, Young; Rooney; Welbeck.
Malvo Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Jesam li ja lud ili je mali Gomez rasturao dok se nije povredio? On bi dugorocno mogao da bude odlicno resenje u odbrani.
Kanzas siti zez Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Lud si :) Mislim da si ga pomesao sa Flanaganom.
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Meni se čini da ste ga dosta hvalili na početku, dok je pokrivao na rb ako se ne varam edit - inače tek 19 godina, još je mlađi nego što sam mislio. Edited February 6, 2017 by Ruxin
Recommended Posts