radisa Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 The head, that is. Treba vam golman, levi bek i centarfor. To je minimum minimuma. Mislim za "čelendžovanje". To vam dodje oko 70m. Prodaćete nešto, i, jbg, ako ne možete da iskeširate nešto tipa 40m net spending-a onda ne znam ni zašto se priča o napadu na titulu. Nedostaje i još jedan centralni vezni, Henderson, Milner i Lalana (ako bi se kupio levi bek, naravno) ne mogu izneti sezonu, a Can I Vinjaldum nisu znanja i kvaliteta koji tu trebaju... Još ovaj drugi, ajde, neki put i nabode koje zrno, ali meni je Can misterija zašto igra, već dugo... Prvo sam mislio da loše vidim da je spor, sa lošim rešenjima u napdau i još lošijim u odbrani, ali sad sam sve ubeđeniji da sam dobro to video, još onomad...
Meazza Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) mora da se ulaže u 1 sistem -_- Tako mogu da odgovore i Rodzers i bilo koji drugi trener. Edited February 6, 2017 by IndridCold
MancMellow Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) ^^Pa dobro, reko' "minimum". Sve preko dodaj još po oko 20-30m po igraču. Edited February 6, 2017 by MancMellow
Meazza Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Nedostaje i još jedan centralni vezni, Henderson, Milner i Lalana (ako bi se kupio levi bek, naravno) ne mogu izneti sezonu, a Can I Vinjaldum nisu znanja i kvaliteta koji tu trebaju... Još ovaj drugi, ajde, neki put i nabode koje zrno, ali meni je Can misterija zašto igra, već dugo... Prvo sam mislio da loše vidim da je spor, sa lošim rešenjima u napdau i još lošijim u odbrani, ali sad sam sve ubeđeniji da sam dobro to video, još onomad... Da se ne zajebavamo, treba promeniti bukvalno sve osim par igraca, Kutinjo i jos jedan iz ove ekipe da ostanu i to je to. Resto - skart.
MancMellow Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Tako moze da odgovori i Rodzers i svaki drugi trener. Nisam siguran. Ja cenim Kloppa i dalje. Sreca je za nas ostale da oni ne mogu da iskesiraju 200m po sezoni ko City inace ne bi bilo dobro (po nas ). Da ne bude da sam nekritican, mislim da mu fali tzv. Plan B i to mu opasno fali. Ali Plan A mu je mozda najbolji u ligi.
MiddleClass Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Da se ne zajebavamo, treba promeniti bukvalno sve osim par igraca, Kutinjo i jos jedan iz ove ekipe da ostanu i to je to. Resto - skart. +1 Ako je taj jedan Grujic.
MancMellow Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Nije problem, pa i Klopp ga je u vr glave jednom gledao
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Oke, ako budete radili tu rasprodaju matipa, lovra, klajna, henda, lalanu, firmina i manea slobodno prosledite pepari. On se ne preplaćuje na tu murinjovu školu da je sposobnost tima da igra dobar fudbal u direktnoj korealciji sa cenom igrača na terenu
Meazza Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Nije problem, pa i Klopp ga je u vr glave jednom gledao Bolje u Lokeren da je otisao.
MancMellow Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Oke, ako budete radili tu rasprodaju matipa, lovra, klajna, henda, lalanu, firmina i manea slobodno prosledite pepari. On se ne preplaćuje na tu murinjovu školu da je sposobnost tima da igra dobar fudbal u direktnoj korealciji sa cenom igrača na terenu
Weenie Pooh Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 http://www.telegraph.co.uk/football/2017/02/05/liverpool-do-not-have-world-class-player-untilclub-recruit-better/ Drami. Ne može da se kupuje kvalitet kad smenjuješ trenera svake tri-četiri godine, a on to vreme provede krpeći kadar koji su mu prethodnici ostavili u nasleđe. "Kupi vrhunskog igrača" je imbecilan savet. Takvi igrači ili igraju u većem klubu, ili koštaju boga oca, ili eeeventualno mogu da se razviju kod tebe - ako imaš stabilnu sredinu gde su okruženi kvalitetom - a kad se razviju, onda počnu da traže enormne plate. Usput u svakom trenutku može da ih sjebe neka povreda, sukob u svlačionici, želja supruge za preseljenjem u sunčane krajeve, itd. Coutinho jeste vrhunski igrač, reći "nije to 1 Hazard" je budalaština. Ta procentualna razlika u kvalitetu između dva najbolja igrača se ne translira direktno u razliku na tabeli od petnaestak bodova - klubovi su ipak malo komplikovanije strukture. That said, naravno da bi bilo poželjno bolje kupovati. Klopp je za sada imao samo četiri bitna transfera: od toga su se Mane i Matip pokazali sasvim dobro a Wijnaldum i Karius razočaravajuće. (Kupio je još Klavana, Grujića, i Manningera, ali to su statisti.) Ostatak squada su sastavljali Rodgers, Dalglish, pa i Benitez. Kad je taj tim s koca i konopca počeo sezonu neočekivano dobro, svi su se oduševljavali nekom tamo Kloparinom magijom - a sad kad im se forma srozala, odjednom se mudro klima glavama i zaključuje da se od govana pita ne mesi.
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 (edited) Vini širi zdrav razum edit - btw manc i ja sam misliio da je turanje murinja i dobrog fudbala u istu rečenicu solidan fazon :) Edited February 6, 2017 by Ruxin
porucnik vasic Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Drami. Ne može da se kupuje kvalitet kad smenjuješ trenera svake tri-četiri godine, a on to vreme provede krpeći kadar koji su mu prethodnici ostavili u nasleđe. "Kupi vrhunskog igrača" je imbecilan savet. Takvi igrači ili igraju u većem klubu, ili koštaju boga oca, ili eeeventualno mogu da se razviju kod tebe - ako imaš stabilnu sredinu gde su okruženi kvalitetom - a kad se razviju, onda počnu da traže enormne plate. Usput u svakom trenutku može da ih sjebe neka povreda, sukob u svlačionici, želja supruge za preseljenjem u sunčane krajeve, itd. Coutinho jeste vrhunski igrač, reći "nije to 1 Hazard" je budalaština. Ta procentualna razlika u kvalitetu između dva najbolja igrača se ne translira direktno u razliku na tabeli od petnaestak bodova - klubovi su ipak malo komplikovanije strukture. That said, naravno da bi bilo poželjno bolje kupovati. Klopp je za sada imao samo četiri bitna transfera: od toga su se Mane i Matip pokazali sasvim dobro a Wijnaldum i Karius razočaravajuće. (Kupio je još Klavana, Grujića, i Manningera, ali to su statisti.) Ostatak squada su sastavljali Rodgers, Dalglish, pa i Benitez. Kad je taj tim s koca i konopca počeo sezonu neočekivano dobro, svi su se oduševljavali nekom tamo Kloparinom magijom - a sad kad im se forma srozala, odjednom se mudro klima glavama i zaključuje da se od govana pita ne mesi. Ти Вини од једног дрвета не видиш шуму. Да ли је Кутињо на нивоу Азара или није, збиља није битно за поенту чланка. Она је да Ливерпул има тим који је пун играча који су добри да играју споредне улоге, али да једноставно немају квалитет да изнесу тим до трофеја било које врсте, а да не помишљамо титуле. Успут, Конте оно што игра може да издржи са играчима као што су Мозес, Кејхил, Маркос Алнсо, који су упоредиви са Ловром,Хендерсоном, Лукасом, зато што има Кантеа, Матића, Косту, Педра, Вилиана све озбиљне професионалце. да не помињам да је Куртоа један од најбољих светских голмана. Тачно је да ово још није његов тим, да што Мачо не без зависти признаје кад играмо играмо најлепши и најузбудљивији фудбал у такмичењу, али напросто играчи нису довољно добри, плус нема их пуно...прошли пут смо били осми сад смо дефинитиво међу шест, али од свих шест смо играчки најтањи. У такмичењу какво је енглеско то једноставно не може да се замаскира тренирањем, ма како оно добро било нити чињеницом да не играш у Јевропи.
Recommended Posts