Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Kros jedino pijan moze iz Reala da potpise za Arsenal.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ima li sanse Arle da dodje do menjaze Alexis za Aguera?

Posted

Koji će nam, imamo tu sasvim dovoljno igrača. A nismo liverpul da ih pakujemo tek da se nađe. :fantom:

Posted

Ima li sanse Arle da dodje do menjaze Alexis za Aguera?

Mislim da ce se desiti isto sto i u ljeto 2011. kad su otisli Fabregas i Nasri, a dosli nam Gervinho i Arteta. U najkracem, nekako cemo uspjeti dovesti neadekvatne zamjene za Alexisa i Ozila, a tek smo ga ugasili ako Wengera zamijeni Eddie David Moyes Howe ili tako neki mediokritet. Wenger je bar ocvali bivsi sampion, Howeu ce plafon biti sedmo mjesto u Evertonu kad Koeman ode u neki jaci klub.

Kad smo kod Aguera... Aguero je ionako rekao da se vraca u Argentinu po isteku ugovora sa Cityjem. Doduse, to je bilo prije kineskog raketiranja milionima.

Posted

Biće toga sigurno ponovo, meni je više interesantno kao neki novi momenat u njihovom prenošenju PL, jer ranije nisu slali novinare na lice mesta.

Viškovića, valjda, neće slati.   :fantom:

Jel se ovaj danas uključio sa terena?

Posted (edited)

Jel se ovaj danas uključio sa terena?

Da, dvaput. Sa stadiona pre početka meča, i imao je kratak intervju sa Mkhitaryanom posle utakmice (odmah posle zvaničnog koji su Mata i on dali).

Edited by Jeremija
Posted

Ako Koeman ode u jači klub, može onda i u Arsenal?

Nezahvalno je prognozirati ishod u borbi za 2-4 mjesto, a što je najgore Spursi su najkonstantniji. I jedini su rastavili plave, njima čestitke na tituli...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted

Jedini osim Liverpula i Arsenala, ali realno jedini -_-

Posted

Ako Koeman ode u jači klub, može onda i u Arsenal?

Ne vjerujem. Bude li se Wenger pitao za nasljednika, a bojim se da hoce, Koeman - koji sa njim bas i nije u drugarskim odnosima - nece doci u obzir.

Realnije je ocekivati da nas Wenger izmozdi jos dvije godine, a da onda dodje Jogi Loew. Howea ne zelim ni na 100 kilometara blizu.

Posted

It is an energy-sapping sense of familiarity where no matter how often you identify the same problems under successive managers and regimes, an enthusiastic new coach or owner will come along and tell you to keep banging your head against the same wall and eventually it will smash.

The head, that is. 

Treba vam™ golman, levi bek i centarfor. To je minimum minimuma. Mislim za "čelendžovanje". To vam dodje oko 70m. Prodaćete nešto, i, jbg, ako ne možete da iskeširate nešto tipa 40m net spending-a onda ne znam ni zašto se priča o napadu na titulu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...