189- Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 lesteru je negde pobegla prošlogodišnja magija :( pobegla u chelsea.
John Coltrane Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 U Vardija kakvo je to govance. Sent from my iPhone using Tapatalk
kipo Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Dobar Junajted danas. Ništa posebno, jednostavno snažan tim.
MancMellow Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Dakle konacno 1 solidna, postena pobeda. Jeste, Leicester je los, ali nadam se da ce ovakav rezultat malo da popravi samopouzdanje kod nas. Watford mora da dobijemo.
Jeremija Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ko je ovaj novinar Sport Kluba što intervjuiše Mikija, prvi put sam ga danas video pre utakmice?
Jeremija Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Biće toga sigurno ponovo, meni je više interesantno kao neki novi momenat u njihovom prenošenju PL, jer ranije nisu slali novinare na lice mesta. Viškovića, valjda, neće slati.
radisa Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Biće toga sigurno ponovo, meni je više interesantno kao neki novi momenat u njihovom prenošenju PL, jer ranije nisu slali novinare na lice mesta. Viškovića, valjda, neće slati. Imaju nekog 'Rvata što radi za N1(ili neko uvezano lice u grupi, ali mislim da je N1) nešto u Eng, ako se dobro sećam, pa on intervjuiše...Ako je to taj, nisam danas gledao...
Jeremija Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Da, da, on je, hvala na infu... Sad kad razmislim, ne bi bilo loše ni da Viška pošalju s' vremena na vreme, čisto da onako pun entuzijazma isprepada igrače... :D
John Coltrane Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ma nije Lester toooooliko los koliko su pokusali da napadnu i kuci idu na 3 boda, za razliku od mrtvih Hulova, Barnlija, koji su se branili rovovski...
Weenie Pooh Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Jok i nisu toooooolliko loši, imaju četiri vezana poraza. Gori od LFC, jebote. Sad kad razmislim, ne bi bilo loše ni da Viška pošalju s' vremena na vreme, čisto da onako pun entuzijazma isprepada igrače... Viško se ne bi snašao od aerodroma do stadiona, imajući u vidu kako razbija srbglish. U stvari ja ne znam kako se tako živopisno nepismen snalazi u Beogradu od kuće do posla. Čudo neki taksista ne razvije momentum vozila pa ga oduva sa branikom, onako za istorijske knjige.
ArleKino Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 Leicester je u 2017. dao nula golova, a vec smo u februaru. Preko 560 minuta bez gola. Ako izgube iducu kod Swansea, bice u teskim govnima. Degenerici koji vode Arsenal su navodno ponudili novi dvogodisnji ugovor no postoji sansa da Wenger nece htjeti. Ozila hoce Barcelona. Sto se mene tice, bilo bi idealno prodati ga i kupiti Kroosa, zadrzati Alexisa i dovesti Simeonea na klupu.
Recommended Posts