porucnik vasic Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Odustajem poručniče. Pitao sam već pre neki dan gde si video to da klopu ne daju pare, pa si mi linkovao 5 godina staru vest iz doba vazda sabotiranog rodžersare. Da pitam opet zaista nema smisla...kome se toliko veruje u kult klopa bezgrešnog nek veruje, ali nije lepo da se te neke vaše projekcije uzimaju na temi zdravo za gotovo -_- Тјах...
čekmeže Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 i mi igrali na x protiv ovih, conte za ekipe od 2-6 mesta u ovom trenutku bi bilo najpametnije da se skoncentrisu samo na top 4 borbu. Kad izgubiš kući od ovih, bod u gostima je ko kuća.
čekmeže Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ni pod Rodzersarom nije nikad izgledalo ovako tuzno, makar i isti gubio od Hulla. Dabogda opet 6. ili 7. bili. Klopp out ... da je srece, ali stedisa pa ga ameri nece sutnuti. Za koga ti navijaš?
radnik Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Za koga ti navijaš? Za nase :) ... pa Liverpool, koga drugo. Opasno me iznervirala ova losa serija, pa se malo izduvavam.
čekmeže Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ja sam sinoć ugasio strim kad je valjda Milner napucao Hendersona pa Lalani lopta prošla ispod noge, ionako sam već dovoljno ispizdeo zbog pokvarenog auta.
kipo Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ne razumem šta je to uradio, odnosno zašto je bitno da je poterao pomoćnog trenera negde? Ko zna zašto, ali strast koju ispoljava (sjetim ga se i dok je vodio Italiju na evru) je posebna. Da ne kažem šampionska. Idu bolji dani za Liverpool :D
Lezilebovich Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Arsenal ponudio Arsenu novi dvogodisnji ugovor
Jeremija Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Jel' neko rek'o Arsenal? http://www.kurir.rs/sport/fudbal/foto-majica-arsenala-zbog-koje-ce-srbi-poludeti-mogli-bi-da-izgube-sve-navijace-u-srbiji-clanak-2668623
Bustin Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ne razumem šta je to uradio, odnosno zašto je bitno da je poterao pomoćnog trenera negde? zato sto nije mogao da vice na igrace, nije imao vise glasa... arsenal je pri korneru poslao sest igraca u sestesterac a celzi postavio odbranu za pet sa jednim igracem u levom gornjem uglu na sta je Konte popizdeo.
Weenie Pooh Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ja sam sinoć ugasio strim kad je valjda Milner napucao Hendersona pa Lalani lopta prošla ispod noge, ionako sam već dovoljno ispizdeo zbog pokvarenog auta. Milner napucava Hendersona, Tigrovi ni krivi ni dužni uzimaju loptu, a Lončarević će "ali borbenost igrača Hala ne jenjava!" :D
ArleKino Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 Jel' neko rek'o Arsenal? http://www.kurir.rs/sport/fudbal/foto-majica-arsenala-zbog-koje-ce-srbi-poludeti-mogli-bi-da-izgube-sve-navijace-u-srbiji-clanak-2668623 Mustafi i Xhaka su se nametnuli, sta ces. Dobro da ne saljemo dronove prije svake gostujuce utakmice.
čekmeže Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Kako se zvao onaj što je igrao u Junajtedu, Ferizaj?
Recommended Posts