Aleksandar88 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Steta sto letos vec nismo imali razbijaca koji moze da igra glavom, neko tipa kao sto je onaj crnac u Crystal Palaceu, Benteke mislim da se zove. No on se nije uklapao u Flopov gegenpresing i igru brzih pasova po zemlji.
radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Steta sto letos vec nismo imali razbijaca koji moze da igra glavom, neko tipa kao sto je onaj crnac u Crystal Palaceu, Benteke mislim da se zove. No on se nije uklapao u Flopov gegenpresing i igru brzih pasova po zemlji. Ta igra brzih pasova je sjajna, samo ne pali protiv ekipa koje se zatvore u 16... Meni je i kod njega i kod Pepa bilo čudno to nemanje takvog igrača i zanemarivanje, ako ga imaš... Mislim, jebo te, taj Benteke je umeo da donese bodove protiv ovakvih na suvu snagu i ništa drugo... Bar imaš koga da gađaš u galvu... AKo je bio skup, daj nekog jeftinijeg, koji to isto zna, da imaš neki plan B...
MancMellow Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Nisam ni prationi gledao tekme od 16.00 i sad na fonu pogledam rezultate. ????
Jeremija Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Možda bolje onda da ne ispratiš ni onu od 18 i 30...
Weenie Pooh Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Steta sto letos vec nismo imali razbijaca koji moze da igra glavom, neko tipa kao sto je onaj crnac u Crystal Palaceu, Benteke mislim da se zove. No on se nije uklapao u Flopov gegenpresing i igru brzih pasova po zemlji. Meni Bentekea nije žao, on je dosta prilika imao a pokazao se kao izrazito nezgodan za saradnju - večito mlataranje rukama i nadrkano objašnjavanje saigračima kako je trebalo da mu centriraju, umesto da potrči i pritisne igrača sa loptom. Zašto mu ni Sturridge ni Origi nisu postali standardni prilično je jasno - jedan se po običaju raspao zbog zdravlja, drugi je evidentno praznoglava volina sposobna samo da trči i šutira ali bez ikakvog osećaja za igru. Obojica su primadone koje vređa sama pomisao da uđu sa klupe u igru, ili da počinju utakmicu u tamo nekom kupu. Dakle, ne zameram Klopu ni Bentekea ni Origija ni Stukija, ali zameram mu što zaključak - "Ma šta ima veze, dosta je Bobi Firmino". Pa nije dosta, jebote, očigledno nije dosta! Niti je to 1 Suarez, niti može kontinuitet iz njega da se izvuče, niti je natčovek pa da odigra sve utakmice u sezoni. Sad novine pominju Aubameyanga koji bi verovatno legao kao dupe na nošu, mada je pitanje koliko je taj raspoložen da opet proba da radi sa Klopom.
Pokojni Ruxin Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) Ja mislim da bi cifra od nekih 19 špiceva bila idealna. Za svakog protivnika po jedan poseban, custom made... Edited February 4, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 A sirotinja - plan A Aguero, plan B Ihenacho, za sve ostalo Jesus saves.
MiddleClass Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ja mislim da bi cifra od nekih 19 špiceva bila idealna. Za svakog protivnika po jedan poseban, custom made... +1 :D Vini, jesi li za to da Klop ode?
Pokojni Ruxin Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) A sirotinja - plan A Aguero, plan B Ihenacho, za sve ostalo Jesus saves. I to je džizs quintana stigao pre 3 dana, plus je multipraktičan dečko #stoprasipništvu Edited February 4, 2017 by Ruxin
porucnik vasic Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Овај Ливерпул нема квалитет и то је то.Клајн, Матип, Лалана(можда), Мане ,Кутињо и Фиримино су једино што ту вреди све остало је или престаро( Милнер), или има квалитет за доњи део средине табеле (Хендерсон, Туре младо,Ловро), или је потпуно зелено и можда упитног квалитета. Оно што Клопара извлачи из њих је максимум, али повреде, изласци из форме и то је то...да се лупамо у дупе ако будемо у 4 мада нам је и конкуренција показала један квалитет.
Weenie Pooh Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Vini, jesi li za to da Klop ode? Ne, ja sam za to da ih neobjašnjivo preporodi i dobije sve utakmice do kraja sezone sa prosečnih 3.6 golova razlike.
Pokojni Ruxin Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Nije klopara kriv, igrači su govna. :( I to sve u ligi u kojoj mozes otima titulu robertu hutu
Kanzas siti zez Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Sve dok je Lucas opcija za bilo koju poziciju mi kao klub necemo krenuti napred. To sto uopste igra, i to na poziciji stopera, jeste razlog da se Kloppu neko najebe keve. Can nije odigrao dobar mec ove sezone.
porucnik vasic Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Sve dok je Lucas opcija za bilo koju poziciju mi kao klub necemo krenuti napred. To sto uopste igra, i to na poziciji stopera, jeste razlog da se Kloppu neko najebe keve. Can nije odigrao dobar mec ove sezone. Ма не дају паре ови из Бостона као Арапи. Они се ни у Соксима не разбацују...
copkillah Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ja imam osećaj da igrači mnogo manje trče nego što su to ranije radili, generalno kao da su manje pokretljivi. Ranije je uvek bio neko tu da mu dodaš, u krugu od nekoliko metara, sada igrači imaju mnogo više prostora da drve i da tako izgube loptu, umesto da je se rešavaju brzo kao što je to lepo funkcionisalo na početku sezone. I ovde nije reč o tome da su možda 'provaljeni', jer to nije razlog da ti manje trčiš. Zamor materijala, šta li je. Naravno, primedbe koje su drugi već pominjali, o kvalitetu, su neupitne. I iako mislim da je Moreno neviđena rupa, posle ovakvog izdanja menjam mišljenje i stajem uz Uinija, da se Milner lepo vrati tamo gde najbolje igra i gde najviše pruža, a Španca levo pa da vidimo. A Vajnaldum konačno odigrao solidno, dao i gol i ovaj ostavlja Džana, u nadi da će da 'proradi'. Jebe ga tvrdoglavost, ako bude zbog nečega pao, to će biti zbog tvrdoglavosti, kao što je Rodžersa ubio njegov ego.
Recommended Posts