Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

A ne kažeš mi ništa što su moji™ pobedili danas,a? :) :(

Ne vredi im nista, sad kad se povampirio Sanderlend  :(

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jel Jakupovic opet bio superheroj?

Ne. Liverpool nije imao uopste prilike. Par nekih sto je islo u okvir zmureci zaustavio.

Posted

i mi igrali na x protiv ovih, conte :isuse:

za ekipe od 2-6 mesta u ovom trenutku bi bilo najpametnije da se skoncentrisu samo na top 4 borbu.

Posted

Jel Jakupovic opet bio superheroj?

Imao je jednu sjajnu intervenciju, gde je spasio gol, ostalo je bio siguran i dominantan
Posted (edited)

Kakva glorizna prevara je flopara :Hail:

Nemoj tako, jesi video kako dominira humorom na konferencijama za stampu? Vole ga svi novinari, to sto mu ekipa igra ko kurac evo vec vise od mesec dana je sekundarno.

Edited by Aleksandar88
Posted

za ekipe od 2-6 mesta u ovom trenutku bi bilo najpametnije da se skoncentrisu samo na top 4 borbu.

Liverpool i Arsenal se trenutno koncentrišu na borbu za osmo mesto.

Posted

Hvala. Igrao sam X, a nisam gledao.

Posted

Čestitke 189 na tituli.

Ko sto bi Midle rekao Klop je kesa.

Posted

Nemoj tako, jesi video kako dominira humorom na konferencijama za stampu? Vole ga svi novinari, to sto mu ekipa igra ko kurac evo vec vise od mesec dana je sekundarno.

Ne znam, meni deluje da i njih počinje da smara to njegovo upbeat paradiranje, sve onwards & upwards i široki osmesi. Novinari bi više voleli neko veliko nemačko ispižđenje™ na igrače, upravu, navijače, baba seru, koga god, da imaju o čemu da pišu. A Klopara danas po prvi put meni izgledao iskreno zabrinut za budućnost u drugom poluvremenu. Dugo mu je i trebalo. Možda u februarskom prelaznom roku nešto uradi?

Posted

Pa bio je omiljen pre ovog veleslaloma ka sredini tabele. Sad kad krenu da ga opravdano rostiljaju ima da zazali sto nije u nekom Red Bull Leipzigu.

Posted

Pa to, oni ga buškaju već od sredine januara u pokušaju da izvuku neki rant povodom tog raspada, a on se sve nadmoćno smeška i pozitiviše, govnar. Ovo sad kako je sedeo na reklami pored terena bez ideje, kao neki zbunjeni penzioner na klupi u parku, deluje mi kao da je istrošio sve rezerve autosugestije i samoobmane. Na licu mu piše "gde sam ja došao, jbt, i šta uopšte pokušavam da uradim?"

Posted (edited)

Mozda mu doslo iz dupeta u glavu, ubacio Morena umesto Milnera. Nisam nesto ni gledao ni obracao paznju kad sam gledao, ali Uini je u pravu - ne mozes ici na pobedu sa Milnerom kao levim bekom. Odseces sebi krilo i nateras Lalanu da gresi prilikom svakog dodira s loptom. Takodje, mora da vidi da li ce u zivot da vraca Origija ili Staridza i da jednog od njih postavi u centar napada, posto nema smisla igrati sa trojicom midzeta u zavrsnici. Ekipa mu je zrela za 1 ozbiljan ispizd u svlacionici, jer se vidi da polovinu njih onako realno boli kurac. Budalu Minjolea bi lagano mogao i na lomacu. Ne verujem da je doslo dotle da mogu da ga sabotiraju, tako jos uvek ima prostora za to.

Edited by Malvo
Posted

Mozda mu doslo iz dupeta u glavu, ubacio Morena umesto Milnera. Nisam nesto ni gledao ni obracao paznju kad sam gledao, ali Uini je u pravu - ne mozes ici na pobedu sa Milnerom kao levim bekom. Odseces sebi krilo i nateras Lalanu da gresi prilikom svakog dodira s loptom. Takodje, mora da vidi da li ce u zivot da vraca Origija ili Staridza i da jednog od njih postavi u centar napada, posto nema smisla igrati sa trojicom midzeta u zavrsnici. Ekipa mu je zrela za 1 ozbiljan ispizd u svlacionici, jer se vidi da polovinu njih onako realno boli kurac. Budalu Minjolea bi lagano mogao i na lomacu. Ne verujem da je doslo dotle da mogu da ga sabotiraju, tako jos uvek ima prostora za to.

Ni Origi, ni Staridž nemaju igru glavom, da bi se mogli koristiti za centaršuteve...

Tu treba jedan ne baš kvalitetni špic, koji će ući i razbiti bunker na snagu, recimo nešto kao Najskuplji, Žiru ili Mitar... Tako se dobijaju ovakve utakmice, a ne muljanjem i beskonačnim igranjem rukometa™, pa centriranje jako i nikome...

Posted (edited)

Staridz nema, Origi bi vec mogao da se izdresira. Najbolje bi bilo da dovedu novog, recimo Slimani bi im bio legao kao dupe na nosu, ne verujem da nisu mogli letos da ga dovedu. Svejedno, taj voz je otisao pre neki dan, sad mora da radi sa onim sto ima. Za pocetak da levo postavi levog beka i da ucini nesto oko onog raspada u odbrani. Mozda cak i da proba sa malim Gomezom, bio je odlican dok se nije povredio.

Edited by Malvo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...