copkillah Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Pa neka Klop i dalje bude tvrdoglav. Vraća mu se za Sakoa Sent from my MI 4LTE
kipo Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 A napravi grešku minut ranije, imao čovjeka lijevo za 100% priliku. Bravo za ovog Silvu. Mada, učini mi se da komentator reče da od oktobra Hal izgubio samo od Sitija kući!?
Malvo Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Jos ovaj car rasiri noge da ovaj ne mora da gadja ugao koji bi promasio.
radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Pa neka Klop i dalje bude tvrdoglav. Vraća mu se za Sakoa Sent from my MI 4LTE Vraća mu se što je glup na 3 pozicije... + može se Arsenu svašta zameriti, i on voli midgete u nepadu i sve, ali ima jebenog Žirua koji ovakve raznosi pogledom i pobogu, ume da da glavom iz par centaršuteva... Ovo muljanje je pročitano negde pre novegodine, i mora se nešto radikalno menjati u igri, a nema igrača koji bi to mogli da podrže...
radnik Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ni pod Rodzersarom nije nikad izgledalo ovako tuzno, makar i isti gubio od Hulla. Dabogda opet 6. ili 7. bili. Klopp out ... da je srece, ali stedisa pa ga ameri nece sutnuti.
copkillah Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Za šta ovde pet minuta? [emoji38]ol:Za treći gol Hala? Sent from my MI 4LTE
Lancia Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 sad kad je Celzi odmakao, bice ovo ocajnicka borba ostalih, da se ne udje u LS.
radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 sad kad je Celzi odmakao, bice ovo ocajnicka borba ostalih, da se ne udje u LS. A ne kažeš mi ništa što su moji pobedili danas,a? :) :(
ArleKino Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Lukakara 4 komada. Rutinski. Sakho je sretan covjek danas. Liverpool izgubio, on odsjedio na klupi ovih 0:4...
Jeremija Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Za treći gol Hala? Sent from my MI 4LTE Ne budi malodušan, dobra je šansa da ćemo i mi loše proći protiv Leicestera.
copkillah Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Bravo Hal, kidaju pod Silvom, voleo bih da opstanu Sent from my MI 4LTE
Jeremija Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Jel Jakupovic opet bio superheroj? Imao par dobrih odbrana, al' je nas baš sjeb'o.
Recommended Posts