radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Kako su im poklonili korner, strašno. +1 KakVi klovnovi ... +1
Pantelija jr Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Koji smo mi raspadači, pa to je legendarno
Kanzas siti zez Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Can poklonio korner, oni prihvatili poklon
number_9 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) Ala smo u kanalu... Kutinjo ništa ne igra. Sent from my GT-S7562 using Tapatalk Edited February 4, 2017 by number_9
radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ali, Minjole koji hvata loptu kao vruć krompir... Pa boksuj je konju, ako već ne možeš da je hvataš... No, problem je napad... Igraju kao da su prvi put zajedno... Kutinjo ni za kurac nije, Firminjo je još gori...
Jean-Luc Picard Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Odličan meč na Svetoj Mariji. WHU potpuno druga ekipu u odnosu na onu iz meča protiv Sitija.
Weenie Pooh Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Kuhinjom je očajan, ali nisu ni Mane ni Liljana ni Firmino mnogo bolji. Ja ovakvu odbranu kornera ne pamtim da sam video. Bukvalno svi igrači krenu na skok, niko je ne dohvati, onda golman ispusti protivniku na nogu koga naravno nema ko da pokrije.
Pantelija jr Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 A dobro, glupo je da pitam što se u eng kontakt sa golmanom u petercu ne svira kao faul, 'eltako? Ne da bismo tako nešto zaslužili, kakvi smo raspadi...
Jeremija Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Gledam sad na poluvremenu rezultate, šta se desilo na utakmici Palace - Sunderland?
radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 A dobro, glupo je da pitam što se u eng kontakt sa golmanom u petercu ne svira kao faul, 'eltako? Ne da bismo tako nešto zaslužili, kakvi smo raspadi... Vidiš da se u Eng ni lakat u glavu u petercu šesnajsetrcu ne svira, pa što bi i faul u 5... Koji, ruku na srce nije ni bio, rekao bih...
Weenie Pooh Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Naravno da nije bio faul, Mignolet je specijalista da ispusti loptu čisto onako iz straha. Nismo cele sezone gledali njegove trademark gluposti, a sad evo dva puta u jednoj i po utakmici. (Plus odbranjen penal.) Nikad dosadno.
MiddleClass Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ladno ce im potez dovodjenja Evandra spasiti sezonu. Hul ostaje!
goofs Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Gledam sad na poluvremenu rezultate, šta se desilo na utakmici Palace - Sunderland? I mene ovo zanima
copkillah Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Sve je ovo zasluženo čim je Minjole u prilici da bude prvi golman Sent from my MI 4LTE
Jeremija Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Sve je ovo zasluženo čim je Minjole u prilici da bude prvi golman Sent from my MI 4LTE Nemoj da prizivaš Kariusa, ne navijam za Liverpul, ali...
Recommended Posts