Jeremija Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Kakav gol... Kako reče Evra, men against boys...
copkillah Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 I naravno zbog ove majstorije skandal pada u zaborav i drugi plan Sent from my MI 4LTE
MiddleClass Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Koji je kopi brat, jos se nada tituli. :D
radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Da arsenal ima nekog prljavog kao Herera, Hazard bi ostao bez dresa, ali gol ne bi dao... Fer plej se ne isplati...
Jeremija Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) Da arsenal ima nekog prljavog kao Herera, Hazard bi ostao bez dresa, ali gol ne bi dao... Fer plej se ne isplati... Još da je Herera snažniji, na primer kao ja, gde bi nam bio kraj... A što se Arsenala tiče, kad su izjednačili protiv nas Koscielny držao Jonesa, toliko o fair playu... Edited February 4, 2017 by Jeremija
Jeremija Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Koji je kopi brat, jos se nada tituli. :D Kako kažu, nada umire poslednja... :D
kipo Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Popice Gabriel naknadno suspenziju neku za ovaj lakat.
radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Naravno, a ovaj što je poslao čoveka u bolnicu, neće... To su ta rastegljiva pravila fudbalske igre...
Azdaja Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Za navijače čelzija pitanje, Može neko od vas da mi objasni zašto hazard prošle godine nije ni pokušao da istrči u sprint sa loptom? Sta je bio problem u celoj priči, nikad nisam dobio odgovor na to. Njega konkretno i prošlu sezonu. Atkinsonu dati dres plave boje posle, zaslužio je. :)
Recommended Posts