Malvo Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) Iz ove perspektive tako izgleda, ali nikad se ne zna koji tim moze klikne izmedju sebe i sa trenerom i ostvari taman dovoljno bodova za opstanak. Posebno ako uspeju da ih nabiju u prvoj trecini prvenstva. I Lester i Votford su izgledali izvesni za makar grcevitu borbu, pa bilo sta je bilo. Sautempton izgleda kao potencijalna implozija, jos sa trenerom kojem ce ovo biti prva sezona u PL; Bornmut je prosle sezone isao preko svojih mogucnosti, a sad se istrosili na 1 Dzordana Ibea; Barnli nema ni igrace ni trenera da bi moglo da se kaze da je siguran za opstanak... Moguce je da ce borba za opstanak biti ujednacenija nego obicno. Taj Sanderlend makar ima legit PL trenera i nista gori roster od sigurno pet rivala sa dna tabele. Edited August 8, 2016 by Malvo Link to comment
radnik Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Ja mislio hull i ko je novi upao, a da nije M'boro. Burnly? Sad Hull ostaje 100% ;) Link to comment
radisa Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Ja sam ubeđen da Hull ostaje i to rutinski... Link to comment
ArleKino Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Sunderland ostaje godinama u Premiershipu bez obzira ko ga vodio. Nije Big Sam doveo Sunderland do opstanka 2014-15. nego Kurac Odvjetnik. Burnley je vec ispadao sa Dycheom, ne vidim da im je roster toliko jak da i sad prodju bolje. Hull se raspada na toliko nivoa, otisao im je Diame, ne znam kako da ostanu u ligi koja im je u boljem stanju bila preveliki zalogaj. Bournemouth je prosle sezone uhvatio bodove protiv Chelsea i Uniteda koje ove godine tesko da mogu uzeti. Mislim da ce ih defanzivna naivnost odvesti u Championship, nikad nisam vidio tim koji onako amaterski brani prekide. Link to comment
radisa Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Bournemouth je prosle sezone uhvatio bodove protiv Chelsea i Uniteda koje ove godine tesko da mogu uzeti. Mislim da ce ih defanzivna naivnost odvesti u Championship, nikad nisam vidio tim koji onako amaterski brani prekide. Gledaj Liverpool... :( Link to comment
189- Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Davno to bese. Danasnji Runi je sprdnja. Sumnjam da ce Jose dugo tolerisati ovakvu bleju po terenu i ako neko ima muda da ga posalje tamo gde mu je mesto to je onda portugalski dzukac. pricamo o coveku koji je odbijao da zameni ivanovica na desnom beku. Link to comment
copkillah Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Ja sam ubeđen da Hull ostaje i to rutinski... Po kom osnovu? Pet dana pred početak sezone nemaju trenera, imaju nekoliko povreda, nikoga nisu kupili. Imaju par igrača sa "PL iskustvom" ali ne i kvalitet. Link to comment
radisa Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Po kom osnovu? Pet dana pred početak sezone nemaju trenera, imaju nekoliko povreda, nikoga nisu kupili. Imaju par igrača sa "PL iskustvom" ali ne i kvalitet.Navijačkom :) Mora neko iznenađenje da bude, a oni su mi simpa... +to što su ih svi otpisali... Link to comment
ducca Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 pricamo o coveku koji je odbijao da zameni ivanovica na desnom beku. S pravom : sleep: Link to comment
Jean-Luc Picard Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) Potpisali smo nekog levog beka iz Olimpijakosa. Arthur Masuaku. Valjda će da drži vodu dok se ne oporavi Kresvel. Edited August 8, 2016 by Jean-Luc Picard Link to comment
Bogotac Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Tog jurio Milan celog leta,dobar potpis Link to comment
Weenie Pooh Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 jebote koja je Murinjo džukela... što ponižava čoveka tako? @mata citam da je dobio udarac u koleno Kako da ne, udarac u koleno. Evo šta kaže Vučić među trenerima: "The rules allow six changes, I had made five and I wanted to stop the game," Mourinho explained. "I need to take off the smallest player because we were expecting a lot of long balls. Mata is the smallest one. I couldn’t take Zlatan or Fellaini off because Leicester’s ‘Rory Delap’ throw-ins would win it." Link to comment
adasevic Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Vest Hem se lepo pojacao. Ja ocekujem dosta od Fegulija... Ima li nagovestaja ko ce da startuje na prvoj tekmi? Sad kad je dosao Aju, bice bas guzva... Link to comment
Recommended Posts