Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Koja rasprava isuse. Ubacili Skolsa u jednačinu ni krivog ni dužnog. No verovatno vajno ppp pučanstvo više zna o fudbalu od jednog Xavija...

Kako ceniš Zidana i njegove procene?
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Osam hiljada ovakvih postova, a oni pitaju zidana i xavija za mišljenje o fudbalu :isuse:

Posted

Kako ceniš Zidana i njegove procene?

Ne znam sta je rekao tbh, no tu je negde sa ppp, mozda malo pozvaniji ali bas nategnuto...

Posted

Posle Van Bastena valjda je svima jasno da ne treba davati pet para na to sto pricaju fudbaleri...

Posted

Ne znam sta je rekao tbh, no tu je negde sa ppp, mozda malo pozvaniji ali bas nategnuto...

Po kom kriterijumu je, recimo, Ćavi, pozvaniji da procenjuje svoje kolege nego, recimo, Zidan? 

Posted (edited)

Dobro majku mu, kome sad da poverimo prelomi između skolsa, lamparda, džerarda i sibierskog? Meni neće san na oči dok ovo ne rešimo!

Edited by Ruxin
Posted

Ma diskusija je nepotrebna, svako će da tera svoje, a sva trojica četvorica su bili svetska klasa.

Nego me zanima ovo za Ćavija i Zidana...

Posted (edited)

Sto je najgore ja se iz zajebancije ukljucio u pricu, pala mi na pamet izjava Xavija o Skolsu od pre milion godina i sad treba da se natezem oko toga ko je pozvaniji :isuse: Sto se mene tice katanac. Totalno dosadno.

Jedino ako Copi baš insistira da se istraga sprovede do kraja, vidim da mu je stalo... Pri čemu nemam pojma šta je izjavio Zidan i retroaktivno se izvinjavam zbog neinformisanosti i uvredjenih inteligencija.

Edited by ducca
Posted

Nisam znao da si se zezao sa onim da je Zidan otprilike kompetentan kao pppučanstvo, pošto navijači MU zaista retko pokazuju smisao za humor  :fantom:

Posted (edited)

Najbolje da ZZ ne zna. Ne verujem da si se za to uhvatio :lol:

Edited by ducca
Posted

Kao što rekoh, mahom ste svi smrtno ozbiljni pa sam imao pretpostavku kakvu sam imao :D

Posted

'It's only natural to want to select your best players and there is no doubt for me that Paul Scholes is still in a class of his own,' the former Real Madrid and Juventus midfielder told The Mirror. 'He's almost untouchable in what he does. I never tire of watching him play.  'You rarely come across the complete footballer, but Scholes is as close to it as you can get.  'One of my regrets is that the opportunity to play alongside him never presented itself during my career.' 

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1305187/Zinedine-Zidane-hails-Paul-Scholes-regrets-lining-Manchester-United-ace.html

Posted

Pa neukusno ih je porediti prije svega, babe i žabe. Kao Anceloti da izjavi da je Maldini bolji od Ronaldinja!?

poslao

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...