MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ne treba nama nijedan igrac, ni trener ni bilo sta u vezi fudbala. Treba nam tim psihijatara i jedan profesionalni bokser. Psihijatri su za sve osim Pogbe. Za njega je ovaj drugi.
radisa Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Nisam gledao Junajted, jel isto bio rukomettm? Bio je karate i vežbanje atomski sa leva u 16 Hull-a... I stativa Markovića u 85. minuti...
Giggsy Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Bes mi sve, bolje da gledam kako gubimo 7:6 nego ovih nula-nula. Fali nam zamena za Carricka plus i dalje patimo sto smo svojevremeno odvukli sve napadace. Zlatan ce da lipse
MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Bes mi sve, bolje da gledam kako gubimo 7:6 nego ovih nula-nula. Fali nam zamena za Carricka plus i dalje patimo sto smo svojevremeno odvukli sve napadace. Zlatan ce da lipse A pa to da zahvalimo LvG geniju.
radnik Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 A ja vec video kao ono u avgustu 90.min+ da ce ga dati. Jakupovic jeste skinuo ono Mati, ostalo nije bilo nesto mnogo opasno, pravio je Utd mnogo vise sansi na nekim ranijim mecevima.
kipo Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Fali nam zamena za Carricka plus i dalje patimo sto smo svojevremeno odvukli sve napadace. Zlatan ce da lipse Blind bi (možda, pokušati) mogao da igra sa Ererom pozadi. Pametan je, čita igru, ima pas, iz drugog plana opasan. A Ibre se treba riješiti na kraju sezone, dogodine će biti 30% gori.
radnik Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 I stativa Markovića u 85. minuti... i Abel 1 na 1 u devedesetom, ali se spetljao.
Giggsy Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) A pa to da zahvalimo LvG geniju. Ja sam i tada to pisao pa me pljuvali. Imas jednog i slovima jednog spica u timu. SVe ostalo su ofanzivni vezni, Na onom koji bi mozda bio drugi se Mou izdrkava Edited February 1, 2017 by Giggsy
MiddleClass Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Evandro bi zabio iz one dvije sanse Hula pred kraj. Simpa je Hul, steta da ispadnu. Murinjo, bod po bod - LŠ. Nema nista ljepse nego vaditi se protiv sampiona na njegovom terenu.
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Kakve je to špiceve lujara prodo, čičarita? A zamenu za kerika je doveo, sigurno se sećate, svi ste je svojevremeno hejlovali. Eno ga čovek u evertonu...
MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Kakve je to špiceve lujara prodo, čičarita? A zamenu za kerika je doveo, sigurno se sećate, svi ste je svojevremeno hejlovali. Eno ga čovek u evertonu... Čičarito u poslednjih 15 minuta meča, ne znam za druge timove, al nama j radio poso. Mislim, sigurno bolje nego što je posle njega radio to bilo ko. Sch nije zamena za Carricka. To je pre Blind, samo kad ne bi bio sporiji od mene. I to dosta.
Jeremija Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Da ne vidim kako drugi trče oko Blinda, pomislio bih da on trči kroz vazelin. Edited February 1, 2017 by Jeremija
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Znači lujara sjebo sezonu još onomad kad je prodo čiču i doveo ne jednu, no 2 sasvim valjane opcije da zamene kerika Seems legit -_- Edited February 1, 2017 by Ruxin
MiddleClass Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ma ljudi titula je predaleko, LŠ je tu. U tri kupa je Utd svuda u trci i dalje. Nema mjesta nervozi...
porucnik vasic Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ma ljudi titula je predaleko, LŠ je tu. U tri kupa je Utd svuda u trci i dalje. Nema mjesta nervozi... Него како су играли Срби у дресу популарних Тигрова?
Recommended Posts