Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ne treba nama nijedan igrac, ni trener ni bilo sta u vezi fudbala. Treba nam tim psihijatara i jedan profesionalni bokser. 

Psihijatri su za sve osim Pogbe. Za njega je ovaj drugi. 

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nisam gledao Junajted, jel isto bio rukomettm?

Bio je karate i vežbanje atomski sa leva u 16 Hull-a...

I stativa Markovića u 85. minuti...

Posted

Bes mi sve, bolje da gledam kako gubimo 7:6 nego ovih nula-nula.

Fali nam zamena za Carricka plus i dalje patimo sto smo svojevremeno odvukli sve napadace. Zlatan ce da lipse

Posted

Bes mi sve, bolje da gledam kako gubimo 7:6 nego ovih nula-nula.

Fali nam zamena za Carricka plus i dalje patimo sto smo svojevremeno odvukli sve napadace. Zlatan ce da lipse

A pa to da zahvalimo LvG geniju. 

Posted

A ja vec video kao ono u avgustu 90.min+ da ce ga dati. Jakupovic jeste skinuo ono Mati, ostalo nije bilo nesto mnogo opasno, pravio je Utd mnogo vise sansi na nekim ranijim mecevima.

Posted

Blind bi (možda, pokušati) mogao da igra sa Ererom pozadi. Pametan je, čita igru, ima pas, iz drugog plana opasan.  A Ibre se treba riješiti na kraju sezone, dogodine će biti 30% gori.

Posted

I stativa Markovića u 85. minuti...

i Abel 1 na 1 u devedesetom, ali se spetljao.

Posted (edited)

A pa to da zahvalimo LvG geniju. 

Ja sam i tada to pisao pa me pljuvali. Imas jednog i slovima jednog spica u timu. SVe ostalo su ofanzivni vezni, Na onom koji bi mozda bio drugi se Mou izdrkava

Edited by Giggsy
Posted

Evandro bi zabio iz one dvije sanse Hula pred kraj. Simpa je Hul, steta da ispadnu.

Murinjo, bod po bod - LŠ.

Nema nista ljepse nego vaditi se protiv sampiona na njegovom terenu. :fantom:

Posted

Kakve je to špiceve lujara prodo, čičarita? :lol:

A zamenu za kerika je doveo, sigurno se sećate, svi ste je svojevremeno hejlovali. Eno ga čovek u evertonu...

Posted

Kakve je to špiceve lujara prodo, čičarita? :lol:

A zamenu za kerika je doveo, sigurno se sećate, svi ste je svojevremeno hejlovali. Eno ga čovek u evertonu...

Čičarito u poslednjih 15 minuta meča, ne znam za druge timove, al nama j radio poso. Mislim, sigurno bolje nego što je posle njega radio to bilo ko. 

Sch nije zamena za Carricka. To je pre Blind, samo kad ne bi bio sporiji od mene. I to dosta.

Posted (edited)

Da ne vidim kako drugi trče oko Blinda, pomislio bih da on trči kroz vazelin. :fantom:

Edited by Jeremija
Posted (edited)

Znači lujara sjebo sezonu još onomad kad je prodo čiču i doveo ne jednu, no 2 sasvim valjane opcije da zamene kerika

Seems legit -_-

Edited by Ruxin
Posted

Ma ljudi titula je predaleko, LŠ je tu. U tri kupa je Utd svuda u trci i dalje. Nema mjesta nervozi...

Posted

Ma ljudi titula je predaleko, LŠ je tu. U tri kupa je Utd svuda u trci i dalje. Nema mjesta nervozi...

:s_c:

Него како су играли Срби у дресу популарних Тигрова?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...