Jeremija Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Kakva je dva gola primio West Ham, nisam mogao da ne vidim pošto sam završavao neki tekst na lapu, a TV mi pokriva pola zida ispred mene. Ko nije video, a ne navija za City, bolje da ne gleda.
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Hvala jeremija što nas pratiš i izvinjenje svima na manjku uzbudljivosti - nismo znali da je derbi dana!
Kanzas siti zez Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Fudbal isijava iz Gabriela Jesusa. Prebacujem se na United i prvo sto vidim jeste kako Blind na moze da uzme loptu Evandru. Majstor.
Jeremija Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Hvala jeremija što nas pratiš i izvinjenje svima na manjku uzbudljivosti - nismo znali da je derbi dana! Nema na čemu. Prebacio sam na naš meč, za sad dosta kilavo. Edited February 1, 2017 by Jeremija
Jeremija Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Pogbu baciti u okove. Znao sam da će ono da promaši, a Blind mora da je najsporiji igrač u istoriji fudbala. Edited February 1, 2017 by Jeremija
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Junajted napravi po šansu skoro svako poluvreme, ali džabe kad nema ko da je realizuje. Tačno fali taj grizman :(
MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Carrick, Rojo, Valencia i djene djene. Ostalo - skandal.
MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Znao sam da će ono da promaši, a Blind mora da je najsporiji igrač u istoriji fudbala. Pa kad nemamo brzeg. Oh, wait...
Giggsy Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Valencia verovatno igra najbolju sezonu u zivotu, ali dzaba. Muka mi je tacno kad krene da se premesta na desnu nogu da centrira. Nikad necu moci da ga svarim. Zlatan igra najozbiljnije Edited February 1, 2017 by Giggsy
MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Valencia verovatno igra najbolju sezonu u zivotu, ali dzaba. Muka mi je tacno kad krene da se premesta na desnu nogu da centrira. Nikad necu moci da ga svarim. Zlatan igra najozbiljnije On radi tacno ono stozna i ume. Ibra i Pogba...nemam komentar. Ni Mkhty nije daleko. Mislim da su imali 10 nepreciznih dodavanja Ma de Zlatan je izgresio tonu puta Edited February 1, 2017 by MancMellow
radisa Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Pogba kao da buši Specijalnog... Ja ne verujem da on može ovako kriminalno da igra... Jedan Huddlestone spram njega izgleda kao super fudbaler... Nemam reči...
Recommended Posts