Kanzas siti zez Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Evandro i Markovic napadaju United!!!1 JSL
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Isus se rodi umesto one neznalice kuna -_-
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) a debeli pemzioner yaya glumi fernadinja, eh gde si liverpulđanska širino rostera :( Edited February 1, 2017 by Ruxin
MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 A vala od Blinda nije svakako gori. U odbrani su isti, Darmian je brži, ali ovaj je za njega Ajnštajn kako čita igru. U napadu...Blind ume u koner, u slobodnjak, u centaršut.. Darmian je ok na svojoj poziciji na kojoj nikad ne igra.
porucnik vasic Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Kako posle bilo čega da bude prodat kad Klopp toliko voli sve svoje igrače (osim Sakhoa) i ubeđen je da su najbolji na svetu i da će osvojiti sve samo da se još maaaalo pojača atmosfera opštenarodnog bratstva & drugarstva? <_< Nije meni ne znam koliko stalo do Morena lično, nego mi je glupo da po defaultu prihvatam Kloparinu fantaziju da je Milner najbolji LB u ligi, da su Stewart i Lucas savršene zamene a Can i Wijnaldum idealni starteri na CM, da su Origi i Sturridge sposobni da išta doprinesu sa klupe, itede. Није бре по дифолту него из очаја. Пасуљари су тврдице, сви леви бекови које је јурио били су очиглено скупљи од онога што су му дали да потроши за ту позицију, Гомез му је био повређен...
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Није бре по дифолту него из очаја. Пасуљари су тврдице, сви леви бекови које је јурио били су очиглено скупљи од онога што су му дали да потроши за ту позицију, Гомез му је био повређен... Otkud ti to? Koliko ja znam sve informacije na tu temu su u fazonu pare nisu problem, samo se svetoj kravi baš i ne troše... Što je verovatno pametna odluka kad vidimo kako je odradio poslednjih par prelaznih rokova u karijeri
porucnik vasic Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Otkud ti to? Koliko ja znam sve informacije na tu temu su u fazonu pare nisu problem, samo se svetoj kravi baš i ne troše... Što je verovatno pametna odluka kad vidimo kako je odradio poslednjih par prelaznih rokova u karijeri http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/comolli-liverpool-owners-fsg-set-12526966 Погледај шта су једном генијалцу радили, те можеш да претпоставиш шта тек Клопара трпи. Летњи прелазни рок је завршен у плусу. Толико су кинте дали.
John Coltrane Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Kaze Gojko "u postavi Hala dva srpska, tehnicki gledano, igraca" Sent from my iPhone using Tapatalk
Sandens Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 cresswell, kakav asist u sredinu za kontru cityja
Sandens Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 a byram decko standardno deluje zalutalo u premier ligu.
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/comolli-liverpool-owners-fsg-set-12526966 Погледај шта су једном генијалцу радили, те можеш да претпоставиш шта тек Клопара трпи. Летњи прелазни рок је завршен у плусу. Толико су кинте дали. Pusti ti rodžersaru, da je on imao upola kredita kod uprave i navijača koliko precenjeni švabo sad bi se uveliko branila titula... A i da ne idemo pet godina u nazad kad ima sasvim dovoljno aktuelnih informacija, poput recimo ovog od pre neki dan: “This squad is too strong. We need players that make us better. Of course somehow in the season you have harder moments. We have not been lucky with injuries, with important players being out at the wrong moment. That didn't help. “But we have to continue and I'm sure if we had more players at the beginning of the season we wouldn't have had this success, because it's all about the group and this group is really good together. “Of course there are different ways to go, to plan the season. We have no European football this season so we could ignore that. For sure a lot of things will happen in the summer, of course, to strengthen our squad. “But at this moment if there is the right player and we can get him we will do it. If not, it does not make sense.” Znači pare nisu problem+se slaže sa mojom tezom da je roster pula ako išta - prejak! -_-
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Inače fino ovo deluje - mi deljemo, konkurencija gubi, a postoje i neki čobani što igraju treću tekmu dana ali to nikog ne zanima Edited February 1, 2017 by Ruxin
kipo Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Pogba evo koliko vec kao oni klinci što dohvataju loptice na tenisu. Samo se okrece gore dole i ceka da lopta izađe vani. Lopta prolazi pola metra od njega, jedva da se pokrene. Idiot.
Recommended Posts