Cane Vukic Prebranac Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Морено Вини као да је заборавио како тај дечко игра мозга без.
porucnik vasic Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Морено Вини као да је заборавио како тај дечко игра мозга без. Па мора да винише.
čekmeže Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Za Morena sam smrtno ozbiljan. Milner čovek prosto ne može da nadoknadi taj manjak širine, em što je spor pa ga nema kad je igrač sa loptom u gužvi i hteo bi da je izbaci nekom na bok, em što i kad dokaska provede 30 sekundi nameštajući je na desnu nogu. (Bonus poeni za uskakanje Morena umesto Cana, da Milner pređe na sredinu gde mu je i mesto.) +1 Milner je umro posle Nove godine, prešao 30u i sunovrat. Sinoć je morao da izađe. Drugu poziciju kod Klopa za njega ćemo teško videti. Generalno Klop vrlo malo menja (povrede ne računam) i to bi se već moglo nazvati tvrdoglavošću. Ne čudi da su ga svi provalili, prepuštaju posed, mi nemamo rešenja za postavljenu odbranu i onda iz kontre ili prekida ćao doviđenja.
copkillah Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Jeste, Milner je sinoć odigrao verovatno najslabiju partiju otkako je prešao na levog beka i tuga je što ga u veznom redu ne gledamo umesto, recimo, Vajnalduma. A Vajnaldum je sinoć, ne računajući gol, konačno bio iznad svog (nepostojećeg) nivoa, nadam se da će da nastavi u tom smeru. Što se tiče Morena, dečko prosto nema mozak i to je to. Razumem Uinijeve zamerke, ali Moreno na levom beku bi doneo veći minus nego što bismo imali plus povratkom Milnera u vezni red.
Weenie Pooh Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Što se tiče Morena, dečko prosto nema mozak i to je to. Razumem Uinijeve zamerke, ali Moreno na levom beku bi doneo veći minus nego što bismo imali plus povratkom Milnera u vezni red. Povratak Milnera u vezu bi bio samo bonus, ali nije mi jasno kako ne vidiš koliko nedostaje širina u igri. To što pričaju da je Kloppov fudbal provaljen poslednjih par meseci znači samo da su se odbrane zgusnule, a da se zgusnu mogu jer na krilima retko koga ima (bez Manea desno, bez Morena levo). Ne zanima me koliko mozga ima seviljski berberin, zanima me samo da može da overlapuje 90 minuta pa bekovi sa njegove moraju da stoje na ivici šesnaesterca, umesto na ivici peterca. Zajeba u odbrani imamo i bez njega, sinoć kad je Moses oteo loptu i overio stativu je bio samo jedan primer.
porucnik vasic Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Povratak Milnera u vezu bi bio samo bonus, ali nije mi jasno kako ne vidiš koliko nedostaje širina u igri. To što pričaju da je Kloppov fudbal provaljen poslednjih par meseci znači samo da su se odbrane zgusnule, a da se zgusnu mogu jer na krilima retko koga ima (bez Manea desno, bez Morena levo). Ne zanima me koliko mozga ima seviljski berberin, zanima me samo da može da overlapuje 90 minuta pa bekovi sa njegove moraju da stoje na ivici šesnaesterca, umesto na ivici peterca. Zajeba u odbrani imamo i bez njega, sinoć kad je Moses oteo loptu i overio stativu je bio samo jedan primer. Морено је рупа, дух у одбрани. Арсенал нас је кроз њега избушио само тамо у првој утакмици. Боље мањак ширине, плус мане, него рупа и Мане.
copkillah Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Zajeba u odbrani imamo i bez njega, sinoć kad je Moses oteo loptu i overio stativu je bio samo jedan primer. Okej, opet, pričamo o najslabijem nastupu Milnera u odbrani. Kikseva je bilo, verovatno će ih biti dokle god ne nađemo barem dvojicu ozbiljnih igrača na pozicijama štopera i levog beka, ali Moreno je nekako garancija da će taj kiks da te košta, ovako se nekad desi i da od kiksa ne buden išta (npr primer stative). Mislim ako nije prodat posle finala u Bazelu, ja ne znam...
kipo Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Zanimljivo da timovi iz vrha tabele (+ ManUtd) nisu dovodili, ne ozbiljnija, već skoro pa nikakva pojačanja. Statistički, Venger potrošio najviše, 40k za nekog iz 7. lige
porucnik vasic Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Okej, opet, pričamo o najslabijem nastupu Milnera u odbrani. Kikseva je bilo, verovatno će ih biti dokle god ne nađemo barem dvojicu ozbiljnih igrača na pozicijama štopera i levog beka, ali Moreno je nekako garancija da će taj kiks da te košta, ovako se nekad desi i da od kiksa ne buden išta (npr primer stative). Mislim ako nije prodat posle finala u Bazelu, ja ne znam... Па како после тога да буде продат'?
Weenie Pooh Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Kako posle bilo čega da bude prodat kad Klopp toliko voli sve svoje igrače (osim Sakhoa) i ubeđen je da su najbolji na svetu i da će osvojiti sve samo da se još maaaalo pojača atmosfera opštenarodnog bratstva & drugarstva? <_< Nije meni ne znam koliko stalo do Morena lično, nego mi je glupo da po defaultu prihvatam Kloparinu fantaziju da je Milner najbolji LB u ligi, da su Stewart i Lucas savršene zamene a Can i Wijnaldum idealni starteri na CM, da su Origi i Sturridge sposobni da išta doprinesu sa klupe, itede.
MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Martial na klupi. Shaw ni to. Pa dobro jebote... Edited February 1, 2017 by MancMellow
MancMellow Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Može Runjež umesto Rašforda, ali mora Shaw da igra jer i ono što je bilo protiv drugoligaša bilo je jasno da je najbolji. Koji su mu to tripovi pojma nemam. Dobro, bar je Blind, da je Darmian pojeo bih ovaj tanjir ispred mene od muke Edited February 1, 2017 by MancMellow
Recommended Posts