Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Mene zanima kako bi se Murinjo ponašao da mu recimo Ibra kaže da neće više da igra :D

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Iz razloga što klub/ trener računa na određen broj igrača, u određenom periodu, zna s čim raspolaže i kuje planove. Neko u klubu računa šta ugovor sadrži i na vrijeme upozorava koliko se na njega može računati.

Zato Pajea na tribine i da trenira sa klincima pa nek propadne. Klub gubi neke pare, ali ne dostojanstvo i savršen mir u svlačionici. 

Upravo tako, ako želi da promeni sredinu, najpoštenije bi bilo da im je rekao da želi da ide na kraju sezone i do tada da izgine na terenu, a klub za to vreme može da planira zamenu.

Ovako je samo ispao pizda jer je to uradio kao najbolji i najplaćeniji igrač u klubu, što svakako nosi dodatnu odgovornost.

Posted

Citah, od meca protiv Stoka pa sad do Hulla za vikend, to je 39 dana Liverpool ce odigrati 12 meceva, a u narednih 55 dana svega 5 meceva (2 u februaru i 3 u martu).

Evo Novakovic na SK opet o divnom radu BR i sprecavanju klizanja kluba u donji deo tabele :isuse:

Posted

Senegalski penaldžija na klupi, ući će pred kraj eventualnog drugog produžetka -_-

Can i Wijnaldum centralno, goes w/out saying. Jedino za ovakve utakmice to ima smisla.

Posted

Na klupi nema veznog igraca, osim univerzalca ... Karius, Klavan, Moreno, Lucas, Mane, Sturridge, Origi.

Posted

Pa kad ih je sedmorica na terenu.

Posted

Pa kad ih je sedmorica na terenu.

Formacija 4-6-0, sa lažnim levim bekom... :lolol:

Posted

Sta je s Grujicem? Kad se vraca treningu?

Posted

Realno mi nije jasno koji će Ulloa Ranieriju, za šta mu treba? Jednom ga je ove sezone stavio u prvih 11, ovo drugo mu je davao po 5 minuta da uđe tu i tamo, tri napadača imaju prednost u odnosu na njega, prodaj ga brate mili. Najbolje da će ti zatrebati četvrti napadač u ljutoj borbi za 15. mesto. CL ne računam, tu tek ne bi video terena još 10 sezona kada bi je redovno igrali.

Posted (edited)

Luka Milivojević u Palasu..

C3g9g_qW8AEAui6.jpg

Edited by kipo
Posted (edited)

Kakav balkanski zagrljaj Matica i Lovrena, osecam da se CK zgrazava.

edit: Pih, a aj upalim strim da ne slusam Viska, kad ono i ovi shute na himnu <_<

Edited by John Coltrane
Posted (edited)

Arsenal ga primi.

ups 0-2

Edited by radnik
Posted

Mislio sam da ću da gledam Liverpool - Chelsea, ali čini mi se da će jedna druga utakmica imati prioritet. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...