Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Eno  Uljoa odlučio da se sa Lesterom malo igra Payet-a.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Paje je morao da posluži za primjer. Ionako je sve otišlo dođavola s tolikim parama, samo fale pobune svakih malo. Potpisao si ugovor, kraj priče.

Posted

Moć agenata i igrača je prevelika, a ja nisam siguran kako to može da se reši. 

Posted

Veoma lako. Igrac ako hoce da ide moze da ide.

Posted

Ali potpisao je ugovor, to bi značilo da je želja igrača jača od ugovora. Na taj način se obesmišljavaju ugovori, zašto onda uopšte da se potpisuju? Valjda obe strane treba da imaju neke garancije?

Posted

Na TV 1000 ide Prokleti Junajted, o Brajanu Klofu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

^ Jasno je meni na sta ti ciljas, ali u bilo kojoj firmi kad potpises ugovor na x mjeseci ili godina, imas pravo da das otkaz u roku predvidjenim ugovorom. Ne vidim zasto bi to sportisti ukidao.

Pogotovo sto nezadovoljan igrac nece da daje 100%, plus bacas pare na njega da sjedi na tribinama ili igra sa rezervama.

Edited by MiddleClass
Posted

Na TV 1000 ide Prokleti Junajted, o Brajanu Klofu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgledao pre par godina, uopšte nije loš. Timothy Spall je odličan kao Peter Taylor.

Posted

ulloi je ranieri i leicester obecao da ce ga prodati ako dobiju ponudu od 4-5 miliona funti za njega i onda kada je klub odbio ponudu od 7 miliona on je popizdeo jer su ga prevarili.

nije bas ista situacija kao sa payetom.

Posted

Ode Bane u Zenit. Legendo Chelzija sretno u novom klubu.

Posted

^ Jasno je meni na sta ti ciljas, ali u bilo kojoj firmi kad potpises ugovor na x mjeseci ili godina, imas pravo da das otkaz u roku predvidjenim ugovorom. Ne vidim zasto bi to sportisti ukidao.

Iz razloga što klub/ trener računa na određen broj igrača, u određenom periodu, zna s čim raspolaže i kuje planove. Neko u klubu računa šta ugovor sadrži i na vrijeme upozorava koliko se na njega može računati.

Pogotovo sto nezadovoljan igrac nece da daje 100%, plus bacas pare na njega da sjedi na tribinama ili igra sa rezervama.

Zato Pajea na tribine i da trenira sa klincima pa nek propadne. Klub gubi neke pare, ali ne dostojanstvo i savršen mir u svlačionici. 

Posted

Zato Pajea na tribine i da trenira sa klincima pa nek propadne. Klub gubi neke pare, ali ne dostojanstvo i savršen mir u svlačionici. 

Navodno su David&David uprao ovo i hteli, ali kao procena je bila da će mir u svlačionici biti ugrožen ukoliko se saga nastavi.

Posted

Navodno su David&David uprao ovo i hteli, ali kao procena je bila da će mir u svlačionici biti ugrožen ukoliko se saga nastavi.

Da, pratio sam. Vjerovatno ispravno, ali to se mora presjeći jednom. Imamo tri gadne pobune u 20 dana u PL, to nije bezazleno. Igrači koji zarađuju milione.

Posted

Meni ovo ekstra, makar se nesto zanimljivo desava, samo neka deru seikove i milijunase. Plus mi je vrh sto se ukljucila i Kina, to ce tek biti show.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...