Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

realno u PL treba da se ukine pravilo ofsajda jer se ionako primenjuje krajnje selektivno :lol:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nista cudno ofsajd i faul  :fantom:

naravno mourinho ce kukati na sudjenje

Posted

I Moyes je krenuo osvajanjem stita™ :fantom:

Posted

Pa moraš prvo da osvojiš štit da bi završio na njemu. 

Posted

jebote koja je Murinjo džukela... što ponižava čoveka tako?

Posted

Trofej je trofej :P 

Nismo imali igraca kao sto je Zlatan tacno od Cantone. Mislim, nacin kako igra i resava probleme. Steta sto ima ovoliko godina. 

Ovo sto sam danas gledao - izuzetno sam zadovoljan Baillyjem. Vidic tip igraca. 

Posted (edited)

@mata

citam da je dobio udarac u koleno

Edited by 189-
Posted

koliko sam video nije dobio udarac, vec ga je sam iskrenuo, ali moguce da sam nesto propustio

Posted

Trofej je trofej :P

Nismo imali igraca kao sto je Zlatan tacno od Cantone. Mislim, nacin kako igra i resava probleme. Steta sto ima ovoliko godina.

Ovo sto sam danas gledao - izuzetno sam zadovoljan Baillyjem. Vidic tip igraca.

+1 za obe konstatacije. Bailly je jos sirov, ali za tipa godinu-dve bi mogao da bude ozbiljna zver. Kad se vec porede - Vidic je u prvim utakmicama i uopste toj rookie polusezoni za Utd izgledao vrlo nesigurno npr.

Inace Mourinho kaze na KZS da je izveo u zadnjih 2 min nanizeg igraca na terenu jer je sledilo bunarenje Lestera.

Posted

Rooney kao da je došao martav pijan, tako se ponašao

Posted

Što se pre otarasimo Runija, to bolje, bukvalno igramo sa 10 igrača kada je on u timu. Nažalost, to neće biti nimalo lako, s' obzirom na njegov uticaj van terena.

Nadajmo se da će Murinjo imati snage i odlučnosti da odradi ono što Moyes i van Gaal nisu hteli, čitava sezona nam (možda) zavisi od toga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...