Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Ojo beše to krilo koje tražite ko za leba?

Ili je i on već otpisan i valja ga saseći u startu dovođenjem rotation opcije koja će da odigra 10-15 tekmi godišnje za 40 milki? :fantom:

edit - mučeni woodburnara je inače '99, ako se pitate kako prodapaju klinci u pulu samo čitajte vinija i poručnika :D

Edited by Ruxin
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

E da, Ojo nije loš ali je bio nešto duže povređen pa sam ga zaboravio.

Woodburn dete je dobijalo šansu poslednjih nekoliko utakmica, a mrzelo ga da je iskoristi. Danas mu posle LFC kornera beži onaj Portugalac i piči preko celog terena, od šesnaesterca do šesnaesterca sa loptom, ovaj mali govnar trčkara za njim bez lopte i neće ni da pokuša da ga zaustavi. Onda kad je ovaj počeo da dribla i namešta se za šut, Woodburn se najzad odlučio da ga saplete i napravi 50-50 penal. Uopšte se ne vidi neka želja za dokazivanjem, neka ambicija kod njega... deluje smoren kao deset godina stariji Sturridge. Ako ne promeni taj mindset, bojim se da mu je bolje da uči škole.

Posted

Ођо је повређен скоро Грујара...Ја сам мислио да је Вудбрн интересантан играч, видећемо зелен је...Еларија ми је као Бранеган, рестл...мали Гомез је таленат.

Posted (edited)

Imamo i onog mladog Velsanina na krilu sto je pre pozvan za repku nego sto je odigrao kod nas za prvi tim. Najmladji reprezentativac u istoriji Welsa. Ove godine igra za onaj rezervni tim i ima odlicnu statistiku. Zaboravio sam kako se zove :isuse:

Edit: Meni Gomez deluje slabiji igrac nego sto su bili Wisdom i Kelly. Znaci, kita.

Edited by Kanzas siti zez
Posted

Wilson.

Taj. Setio sam se i sam kasnije.
Posted

Vraca se pravi Mane. Ispade Senegal.

Ko zna kakav se Mane vraca, jer su ga sinoc, posle promasenog penala, saigraci iznosili sa terena kao da je saznao da su mu celu porodicu pojeli krokodili. Kuka, place, trojica ga drze, on se bacaka... Mozda ga kisoviti Liverpul malo primiri.

Posted

Vraca se dovoljno dobar da ih sacuva u top 4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ovo sto rece Malvo, gledao sam sinoc drugi produzetak i penale. Covek se bukvalno raspao, bas je tesko podneo taj promasaj. Taman da se povrati tamo protiv Hulla.

Posted

Romero: FosuMensa,Smoling,Roho,Sho:Felaini, Bastian: Miki,Mata,Marsial:Runi

Posted

vauuu, isforsirao si transfer u Marsej koji se pre godinu dala ispalio, još lik tvita a na profilu mu stoji slika sa šalom WH

Posted

Sta NASA? Gledam Romu, mrzi me da citam (ili si pogresio link :) )

Posted

nisam pogresio, Shaw (pa još Bastian) u timu...stižu vanzemaljci (mada, to je manje iznenađenje)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...