Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Узео је понекад и Данди Јунајтед, Абердин... :fantom:

na cijoj si ti strani  :( ¿

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Karius, klajn, matip, lovren, milner, hendo, vajnaldum, lalana, mane, kutinjo, firmino...da ne spominjem džana, stukija origija i ostale, zadržimo se na tih 11 igrača.

Koga bi iz ove postave izbacili/prodali?

Uz disclaimer da su karijus i vajnaldum klopovi igrači™, a klop dovodi do jaja :fantom:

Posted

Karijusa, Lovrena, Vajnalduma, Milnera ne na beka, Dzana, Stukija i Origija.

Posted

Doveo bi levog beka, za početak....

Prodao sve ovo što kaže Aleksandar88, osim Milnera, koji bi mi igrao sa Hendom u paru na sredini...

Klop dovodi do jaja, taman koliko i svaki drugi trener, 1 ubode, dva promaši...

Posted (edited)

Znači dvojicu koje je klop doveo pre 6 meseci i štopera kojeg bih ja da sam 1 pep oberučke prihvatio...a milnera bi pretpostavljam turio umesto tog vajnalduma tako da se ne računa.

Značu kad podvučemo crtu praktično ste na kloparin zasrani prelazni rok od titule -_-

Edited by Ruxin
Posted

Ma mogao je možda da izbegne ovu krizu čak i da je kupio samo jednu pristojnu zamenu za Manea, nego nije hteo iz vengerovskih principa. Stanje na tržištu je njanjavo, prodavci ucenjuju, Liverpul se saginjati neće...

Posted (edited)

Slažem se. Tačnije, zapravo sam i sam objasnio™ pre nekih mesec dana da ja kao jedinu ozbiljnu rupu ovog kadra vidim nedostatak još jednog manelikog krila. A i taj problem je cenim pre nastao zbog disbalansa kadra nego kao čist nedostatak kvalitetnih igrača, tj kao što već rekoh cenim da bi klop radije da gura firmina na stranu u tim situacijama, dok god na klupi ima origija i stukija kao opcije.

Zato se i brecam na to što neadekvatnost liverpulovog kadra postaje praktično opšte mesto, aksiom...da igraju evropu pa i da se da diskutovati, ali za nekih 40-45 utakmica ima tu i više nego dovoljno kvaliteta. Mislim neki titule uzimaju sa mozesima, a ni klupe im nisu mnogo dublje ...

Edited by Ruxin
Posted

Ma jeste... taj Mane 2.0 bi stigao da pokrije rupe u odbrani, sam drzi sredinu terena i zabije gol dva po utakmici. :fantom:

Posted (edited)

Ma jeste... taj Mane 2.0 bi stigao da pokrije rupe u odbrani, sam drzi sredinu terena i zabije gol dva po utakmici. :fantom:

To vidi sa klopom, ja se držim isključivo igračkog kvaliteta ođe :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Od trenutka kada smo dosli na prvo mesto BigFour(Cou, Mane, Lallana, Firmino) nije odigrala nijedan mec zajedno. Uvek je bar jedan falio. Jbg.

Posted

Inače bi i taj lažni mane bio za rotaciju, liverpulova sredina i napad su toliko jaki da tu prosto nema mesta za prvotimce. -_-

U prvi tim bi mogli upasti samo levi bek (a zamislite kakav se mogao dovesti za cenu 1 vajnalduma!), golman (klop omašio prvi pokušaj, jbg) i eventualno štoper, ako već insistirate na razjebavanju jednog od boljih tandema u ligi. :fantom:

Posted

Slažem se. Tačnije, zapravo sam i sam objasnio™ pre nekih mesec dana da ja kao jedinu ozbiljnu rupu ovog kadra vidim nedostatak još jednog manelikog krila. A i taj problem je cenim pre nastao zbog disbalansa kadra nego kao čist nedostatak kvalitetnih igrača, tj kao što već rekoh cenim da bi klop radije da gura firmina na stranu u tim situacijama, dok god na klupi ima origija i stukija kao opcije.

Zato se i brecam na to što neadekvatnost liverpulovog kadra postaje praktično opšte mesto, aksiom...da igraju evropu pa i da se da diskutovati, ali za nekih 40-45 utakmica ima tu i više nego dovoljno kvaliteta. Mislim neki titule uzimaju sa mozesima, a ni klupe im nisu mnogo dublje ...

Ливерпул има очајно танку клупу. Успут, клинци су очајни. Мени није јасно како Евертон константно прави боље младе играче него Ливерпул.

Od trenutka kada smo dosli na prvo mesto BigFour(Cou, Mane, Lallana, Firmino) nije odigrala nijedan mec zajedno. Uvek je bar jedan falio. Jbg.

То је то. И показује колико Ливерпул танак.

Posted (edited)

Iskreno sumnjam da je tanja od čelzijeve, ali ajde da ja ne bacam to na papir, vi ako ste spremni samo napred...čisto da se ne ljutite opet što računam sakoa u prvotimce, samo zato što prima platu kao prvotimac, ima kvalitet prvotimca, i apsolutno ništa ga ne sprečava da zaigra u prvom timu osim klopovog kurčenja.

Svakako stoji da su vaši stakleniji (ili ih klop više troši). Otud ono još jedno krilo za rotaciju i rešena stvar. :fantom:
Mada bi čak i to jedno krilo išlo na račun te dece, koju ste vidim već otpisali iako se koliko znam većina njih dosta fino kotira. Možda everton pravi bolje igrače jer njihovi klinci imaju prostora da nekad i zaigraju u prvom timu. :dry:

Edited by Ruxin
Posted (edited)

Успут, клинци су очајни.

Woodburn i Ejaria svakako, prvi ne zna gde se nalazi a drugi je perolaka kategorija iako ima jedno metar devedeset. Trent-Alexandre-Reznor-Arnold-Anasurimbor mi ipak deluje nešto bolje, mogao bi pristojnu karijeru da ima. Navodno je midfielder, samo prinudno igra beka jer je rezerva za Klajna praktično nepostojeća.

Od ostalih ne znam šta smo gledali, Stewart nije više klinac nego ga je Tottenham sa razlogom otpisao kao jedva prosečnog, a Brodgersara i Broklopara se sažalili.

Edited by Weenie Pooh
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...