MancMellow Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 realno, mogao je samo ovo da napise :D If there is one lesson he and everyone has learned since the turn of the year, it is this: for Liverpool to truly to become a consistently good Klopp team, they will need to sign more Klopp players.
Weenie Pooh Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Realno, mogao je ništa više da ne napiše posle naslova. Sapienti sat itede.
Pokojni Ruxin Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 A poručnik onoliko bio srećan kad ste šteknuli pare pa doveli estonskog nestu :( Inače je tekst naravno glupost, klop i ja i dalje verujemo u trening! A dal je sve u novcu i skupim pojačanjima...eno pitajte žozea i pocha
Pokojni Ruxin Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Zapravo sam ga tek sad zaista pročitao, krv ti jebem ko sve piše danas Analiza kadra po nekoj liniji brendanovo/kloparino pojačanje. Gde je svako brendarino izrazito limitiran igrač iz kojeg je klopara već iscedio suvu drenovinu i doveo do maksimuma, dok klopara dovodi do jaja, eto čak i karius super branio na početku, ali fali mu još vremena, malo je doveo igrača....ovaj tim zapravo i nije njegov, možda bude kad dovede lično svih 11 prvotimaca, do tad je brendarin tim kad god ne valja. Kao što je čelzi još uvek murinjov, siti pelegrinijev.... Dobro ajde ponekad jeste klopov tim, ono na početku sezone kad su igrali najbolji fudbal u ligi recimo, e to je bio čist klop. Ali ne dajte se prevariti, to ne govori apsolutno ništa o kvalitetu kadra, jok to su izvlačili na čistu kloparinu mađiju...
MancMellow Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 A poručnik onoliko bio srećan kad ste šteknuli pare pa doveli estonskog nestu :( Inače je tekst naravno glupost, klop i ja i dalje verujemo u trening! A dal je sve u novcu i skupim pojačanjima...eno pitajte žozea i pocha Piše se "Pepa"
Weenie Pooh Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Inače je tekst naravno glupost, klop i ja i dalje verujemo u trening! Klop rešio da ispadne i iz drugog kupa: Karius, Randall, Gomez, Klavan, Moreno, Lucas, Ejaria, Wijnaldum, Woodburn, Firmino, Origi.
Jeremija Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Totalno sam zaboravio da igrate u pola 2, sad moram na brzinu da jurnem do prodavnice po snack & drinks. :misko: Inače, West Ham i OM su se navodno dogovorili oko Paje.
Weenie Pooh Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 (edited) Višković i dalje zove LFC "Vimbldon". A Lucas i dalje maestralno otvara kontre protivniku. Edited January 28, 2017 by Weenie Pooh
Kanzas siti zez Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Lucas gubi loptu na svojoj polovini, Moreno pravi glup faul, LFC ne zna da brani prekide... Sve uobicajeno na Anfieldu
Cane Vukic Prebranac Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Višković i dalje zove LFC "Vimbldon". A Lucas i dalje maestralno otvara kontre protivniku. И изгледате као Вимблдон.
Recommended Posts