Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pjuel školuje klopa i sa rezervnim štoperima -_-

+1

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Svi Klopovi timovi imaju problem sa tempiranjem forme, drugim rečima na pola sezone počnu da se umaraju od gegenpressinga.

Edited by Jeremija
Posted

Ovaj mali ce probiti jednom kraj crknutog Milnera. Preforsirase ga

poslao

Posted

U Hullu se pucaju nekim kvalitetnim drogama, Snodgrass je covek-tim.

Necemo ih skoro videti u PL.

Ako se obistini ovaj transfer jasno je da su odustali od PL, ali svejedno ne vidim sta ce izgubiti ako ga prodaju na leto, vredece isto, a imace bar neku sansu da probaju ostati u ligi (ne znam kad mu istice ugovor, mozda je to razlog sto ih obasipaju nepristojnim ponudama).

Posted

Ako se obistini ovaj transfer jasno je da su odustali od PL, ali svejedno ne vidim sta ce izgubiti ako ga prodaju na leto, vredece isto, a imace bar neku sansu da probaju ostati u ligi (ne znam kad mu istice ugovor, mozda je to razlog sto ih obasipaju nepristojnim ponudama).

Ističe mu ugovor.

Posted

Dve u Kupu plus liga, 270 min ,nula golova protiv Sotona. Sramota. Zasluzeno ovi idu u finale.

0-1

Posted

Ko igra za raju i zanemaruje taktiku...

Jbg...

Posted

Ja zanemario da se večeras igra :(

Posted

Que sera sera...

Btw Hull prihvatio i WHU ponudu od 10m za Snodgrassa. Cenim ipak ce u Londru...

Posted

Klopp: "Disappointed. First half, wind was difficult to handle. 2nd half we did much better, created outstanding chances."

Visoka trava :lolol:   u ovoj godini 1/7, a igrali 2x Southampton (0-1, 0-1), 2x Plymouth (0-0, 1-0), Sunderland (2-2), Utd (1-1), Swansea (2-3) ... 1-3-3

Posted

Murinjo jakim timom brani 2:0 kod Hula.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...