John Coltrane Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Penal posle faula nad Kosielnim koji je bio u ofsajdu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sokrat Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Jel bio ofsajd kod centaršuta, nisam video dobro?
Mercuzzio Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Jeste Sad će Arle da objasni kako 2 godine nije sviran crveni za Tottenham i da je ovo ok
Bustin Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) jasta je...inace crveni je bio prestrog a brnlijev penal pomalo mekan. penal za arsenal nije ni postojao s' obzirom da je i kosielni spustio glavu. da ne govorimo o ofsajdu. uzasno sudjenje. edit: da nebi ovog masakra pravde sudije bas se kolo lepo namestilo Konteu. mada, ko zna, hul ce biti zajeban a ne znamo da li je Kosta hladne glave. Edited January 22, 2017 by Bustin
ToniAdams Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 pa ok, sta je sudac trebo, da kompenzuje? cist penal
radnik Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 jel se opet igralo dok arsenal ne da gol? Obrnuto 'zamisljeno'. I dao ga Burnley iz penala u 93. za 1-1, ali penal na intervenciju pomocnika u 97. za Arsenal. Sve se radi za Chelsea sto je vrlo cudno jer imaju vec ogromnu prednost
Ivo Petović Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Patite svi skupa. Naravno, to što je Xhaka isključen samo zato što je Xhaka niko ni ne pominje (najstrožiji crveni koji sam video u poslednje vreme, npr Totenhemovi mesari bi po tom ključu imali jedno 3 crvena svaku utakmicu).
Azdaja Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) nije ok jer jeste bio ofsajd, al ako zanemarimo tu sitnicu :D :D cist penal! nadam se da ce jebeni xhaka na pozajmicu u neki shrewsbury do kraja sezone, a moze i one druge, govnar glupi Edited January 22, 2017 by Azdaja
189- Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 ni govora o penalu. no, nista cudno da se pomaze arsenalu, tottenhamu, unitedu...eh kad bi ja to jednom doziveo da pobedimo posle ovakve jedne situacije
Ivo Petović Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 ni govora o penalu. no, nista cudno da se pomaze arsenalu, tottenhamu, unitedu...eh kad bi ja to jednom doziveo da pobedimo posle ovakve jedne situacije lol Šta je sa crvenim? Ovaj topik je blago.
189- Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Patite svi skupa. Naravno, to što je Xhaka isključen samo zato što je Xhaka niko ni ne pominje (najstrožiji crveni koji sam video u poslednje vreme, npr Totenhemovi mesari bi po tom ključu imali jedno 3 crvena svaku utakmicu). start sa dve noge na stajnu nogu nije crveni? xhaka je zreo za neku bolnicu
Ivo Petović Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) Xhaka jeste zreo za bolnicu. ali ovo danas nije bilo za crveni. btw, reče Viško reče da je protiv Arsenala svirano najviše penala ove godine (-Hull). Čudan način da se neko gura. btw 2 ovi carevi do crvenog nisu prešli centar, a i nakon crvenog su samo bunarili u 16, a i to su radili retko. Obično nemam problem da Arsenal ispuši kad je ovako kljakav, ali ovi danas stvarno nisu zaslužili ni 0 bodova. Edited January 22, 2017 by Ivo Petović
ducca Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Xhaka je debil, pokloni loptu protivniku u noge na 2m od njega, i onda uleti sa 2 noge od cega jedna djon. To sto Defur nije teze povredjen znaci da nije crveni karton? Cisto sve kao suza. Kao i ona budalastina Kokelana. Sa takvim mustrama ne znam cemu se Wenger nada u ovoj ligi. Sve mi bledje deluje Arsenal iz kola u kolo, cupaju bodove nekako ali ne bih se zakleo da ce u top 4 na kraju. Btw ono sto Remzi igra je bruka. Decko je apsolutni visak na terenu.
goofs Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Jeziv sudar glavama :-/ Mejson vrvtn ima potres mozga
MiddleClass Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Kako Evandro vrti Kantea, kao onomad Zinola Maldinija...
Recommended Posts