Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Bravo na poslednje 4 utakmice ima 8 primljenih golova i jedan jedini sejv

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

62 utakmice bez crvenog kartona, danas se i Walker izvukao za ono guranje Sterlinga prije gola Sona.

Posted

Meanwhile, Евертон преживио неугодно гостовање Кристалној Палати и показао комшијама како се игра против дављеника :fantom:

Posted

Pochettino on Alderweireld's injury

"I believe it's not a big issue. We will know better in a few days, but it doesn't look too bad."

Posted

Da li se zna zbog čega Matip juče nije igrao posle cele one sage?

Posted

Pa čovek je duže povređen, pričalo se da je trebalo tek par minuta da odigra protiv Plimuta u kupu ali se, eto, nije znalo da li sme zbog FIFA propisa. 

Dakle "cela saga" je sviranje kurcu, nije igrao 99% zbog povrede.

Posted

To je u startu javljeno kao mala povreda, pa se produzilo na duze od Coutinhove. Klopp je mislio da moze lagano bez njega do pobede, zar nije pizdio zbog "sage" jer je bio spreman i za Utd. A kako je krenuo da gubi juce, morao je ofanzivne izmene da vrsi i Matip dobio minut. Da su vodili verovatno bi usao bar pola sata. Pitali ga za leto i dovodjenje levog beka, kaze ne razmislja se uopste o tome ... ima leve bekove, ali bice aktivni po drugim pitanjima.

Bilo kako bilo vratili su se rezultatski na kraj BR ere i pocetak Kloopove, 8 utakmica 3-3-2.

Sledecih 5 : Chelsea, Tottenham, Arsenal kuci, Hull i Leicester u gostima, jebeno.

Posted

Eto, taman da vidimo od čega smo napravljeni.

BTW krajnje mi je bizarno to što je prošlo tri nedelje od otvaranja prelaznog roka i Sako praktično nije pomenut. I onda mi još teže padne jučerašnja utakmica kada znam da je teoretski mogao da bude tu na terenu. 

Posted

Pitali su za Sakhoa na onom klipu što je Vasić kačio. Rekao je nešto u smislu "da ste redovno na mojim KZŠ znali biste da ja ne pričam o tome :nobles: ali zavalićeno ga valjda negde do triesprvog".

Posted

Nema za njega mesta pored estonskog Bekenbauera. Još samo Maningera da isprobamo.

Posted

Ma jasno mi je da je on ugasio kod Klopa, ali me boli što je tu i što na papiru može da igra.

Tu je i još jedan problem, Lovren obično poprima kvalitete svog partnera na poziciji centralnog beka, što će reći, kada je pored njega Klavan, on je dodatno lošiji u odnosu na svoj default nivo. Kada su tu Sako ili Matip, onda je iznad svog osnovnog nivoa.

Posted

Lester je u sve boljoj šansi da ispadne.

Gostuju Brnliju i mislim da tu nemaju šta da traže, zatim dočekuju Junajted i onda gostuju probuđenom Svonsiju. pa im dolazi Liverpul. Na papiru je moguće da ne pobede do marta kada im dolazi Hal, što će reći da mogu da padnu ispod crte.

Posted

Al je odlepila matora drtina, gura cetvrtog sudiju :D

Kriv mu neko drugi sto ima Kokelana umesto igraca top klase.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ajoj, cim sam video 7min. nadoknade, znao sam sta sledi. Jos iskljucise Wengera. i opet 2-1 za Arsenal, penal u 97-om :lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...