189- Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Ali koji smor od komentatora majko mila... jel opet gojko
MancMellow Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Nas finishing je nestvarno los. Mislim, nemam toliko primedbe na igru, ali...ono, treba nam 20 sansi da damo gol. Ludilo.
Giggsy Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Nije mi samo jasno sto Zlatan nije sutnuo onda kada je mu je Mikhi servirao loptu nego je opet probao da nadje Matu koji je 5 minuta pre toga promasio sa 3 metra. Totalno smo nesposobni da damo gol
MancMellow Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Nije mi samo jasno sto Zlatan nije sutnuo onda kada je mu je Mikhi servirao loptu nego je opet probao da nadje Matu koji je 5 minuta pre toga promasio sa 3 metra. Totalno smo nesposobni da damo gol Samopouzdanje. Provo ne dajes golove a onda ih ne dajes zato sto ih nisi davao.
Jeremija Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Sad video gol, čista greška De Gea-e. Nas finishing je nestvarno los. Mislim, nemam toliko primedbe na igru, ali...ono, treba nam 20 sansi da damo gol. Ludilo. Užasan, gledao samo zadnjih petnaestak minuta, a promašeno brdo šansi. Zato sam već pisao da nam treba clicnical striker, inače od sve lepe igre nema leba.
ArleKino Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Zato sam već pisao da nam treba clicnical striker, inače od sve lepe igre nema leba. Da, jer prvi strijelac lige, autor 50 golova prosle sezone u PSG-u i dugogodisnji ploditelj odbrana sirom Evrope nije dovoljno.
MiddleClass Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 jel opet gojko Ma nije poznajem Gojka on je pijan i prati kladionicu, ovo je neki retardirani...
John Coltrane Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 @ Jeremija Mata nije ispratio Pitersa, a posle je potvrdio svoju gresku mekanim blokom koji je skrenuo pokusaj centarsuta u gol. DDG je najmanje kriv. Ne bi bilo lose da u nastavku meca malo "disciplinuje" Adama.
Jeremija Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 @ Jeremija Mata nije ispratio Pitersa, a posle je potvrdio svoju gresku mekanim blokom koji je skrenuo pokusaj centarsuta u gol. DDG je najmanje kriv. Ne bi bilo lose da u nastavku meca malo "disciplinuje" Adama. Mata je promašio i sa dva metra kad sam uključio TV, još jednom potvrdjuje da nije za startnih 11.
MancMellow Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Zasto matu drzis... S druge strane ako postoji mec u kome je fellaini koristan to je ovaj.
MiddleClass Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Naravno, sad je Fela dobar a kukalo se sto startuje. Iznenadila lopta Rasforda. :D
Recommended Posts