Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Najskuplji trpa bez milosti  :misko: .

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ali koji smor od komentatora majko mila...

jel opet gojko

Posted

Nas finishing je nestvarno los. Mislim, nemam toliko primedbe na igru, ali...ono, treba nam 20 sansi da damo gol. Ludilo.

Posted

Nije mi samo jasno sto Zlatan nije sutnuo onda kada je mu je Mikhi servirao loptu nego je opet probao da nadje Matu koji je 5 minuta pre toga promasio sa 3 metra. Totalno smo nesposobni da damo gol

Posted

Nije mi samo jasno sto Zlatan nije sutnuo onda kada je mu je Mikhi servirao loptu nego je opet probao da nadje Matu koji je 5 minuta pre toga promasio sa 3 metra. Totalno smo nesposobni da damo gol

Samopouzdanje. Provo ne dajes golove a onda ih ne dajes zato sto ih nisi davao.

Posted

Sad video gol, čista greška De Gea-e.

Nas finishing je nestvarno los. Mislim, nemam toliko primedbe na igru, ali...ono, treba nam 20 sansi da damo gol. Ludilo.

Užasan, gledao samo zadnjih petnaestak minuta, a promašeno brdo šansi. Zato  sam već pisao da nam treba clicnical striker, inače od sve lepe igre nema leba.

Posted

Zato sam već pisao da nam treba clicnical striker, inače od sve lepe igre nema leba.

Da, jer prvi strijelac lige, autor 50 golova prosle sezone u PSG-u i dugogodisnji ploditelj odbrana sirom Evrope nije dovoljno.

Posted

jel opet gojko

Ma nije poznajem Gojka on je pijan i prati kladionicu, ovo je neki retardirani...

Posted

@ Jeremija

Mata nije ispratio Pitersa, a posle je potvrdio svoju gresku mekanim blokom koji je skrenuo pokusaj centarsuta u gol. DDG je najmanje kriv.

Ne bi bilo lose da u nastavku meca malo "disciplinuje" Adama.

Posted

@ Jeremija

Mata nije ispratio Pitersa, a posle je potvrdio svoju gresku mekanim blokom koji je skrenuo pokusaj centarsuta u gol. DDG je najmanje kriv.

Ne bi bilo lose da u nastavku meca malo "disciplinuje" Adama.

Mata je promašio i sa dva metra kad sam uključio TV, još jednom potvrdjuje da nije za startnih 11.

Posted

Lako je Vest Hemu kad ima najskupljeg. :fantom:

Posted

Zasto matu drzis... S druge strane ako postoji mec u kome je fellaini koristan to je ovaj.

Posted

Naravno, sad je Fela dobar a kukalo se sto startuje.

Iznenadila lopta Rasforda. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...