Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

necemo preterivati

Tottenham Starting XI :

Lloris 10m

Walker 4m

Dier 4m

Vertonghen 10m

Alderweireld 13m

Rose 1m

Dembele 15m

Wanyama 11m

Eriksen 11m

Alli 5m

Kane 0m

Total £84m

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Znam da su mu od 6 poslednjih crvenih kartona, 5 ponistili.

Plus Barkliju nije na Hendersonu npr. Nakipili se gresaka. Mada kapiram da cega za 2-3 nedelje vratiti, bilo je mislim i pre ovakvih slucajeva. Mada realno nema sudije u EPL koji ove sezone nije zasluzio razalovanje, prethodnih da ne pricam...

Posted

Hoće li biti dovoljno za plasman u LŠ?

Uf, uf, pocelo i kurcenje. Sta ce tek biti kad osvojite neki trofej?

Posted

Plus Barkliju nije na Hendersonu npr. Nakipili se gresaka. Mada kapiram da cega za 2-3 nedelje vratiti, bilo je mislim i pre ovakvih slucajeva. Mada realno nema sudije u EPL koji ove sezone nije zasluzio razalovanje, prethodnih da ne pricam...

Nema veze, bolje išta nego ništa. Neprijatno je, mada nema ni delić težine kakve imaju njihove idiotske odluke. A za to da su svi zaslužili ražalovanje, reklo bi se da je kriterijum za izbor sudija što veći procenat inbreedinga u njihovim familijama, nemam drugo objašnjenje.

Realno ovo slušate od Serinog™ odlaska i to ne samo od nas već od svih. Nije to ništa novo za tebe :)

Posted

necemo preterivati

Tottenham Starting XI :

Lloris 10m

Walker 4m

Dier 4m

Vertonghen 10m

Alderweireld 13m

Rose 1m

Dembele 15m

Wanyama 11m

Eriksen 11m

Alli 5m

Kane 0m

Total £84m

ok svaka im cast, ali ne moze se tottenham uporediti sa ostalih pet ekipa po ambiciji.

inace cak i da ne potrose ni dinara meni su odvratni.

Posted

Пре ће да буде да је овај термин повезан са идејом имамо кинту, ви кметови патите...

Остало је само ситно подбадање.

Posted

ne bi bilo prvi put, onog leta je doveo Kostu i Luisa, doduše prva meta je bio Šou ali ga je zajebao Junajted :D haha

Pa je govorio kako je besmisleno platiti 19M za tinejdžera, kako će se ostali ponašati u tom slučaju. Ne volim ga al' u pravu je.

Пре ће да буде да је овај термин повезан са идејом имамо кинту, ви кметови патите...

Остало је само ситно подбадање.

Danas svi imaju kintu u PL.

Posted

"Manchester United have confirmed a clause has been triggered to extend Antonio Valencia’s contract by one year, keeping the experienced Ecuadorian at Old Trafford until at least June 2018."

Briga manje za sl sezonu. Ako vec Grizman dolazi, baciti jos toliko na onog stopera grka iz Rome i bice OK.

Moze!

drevilonebillion.jpg

:fantom:

Posted

Не ко ви. Нити се бахате као ви.

Posted

Не ко ви. Нити се бахате као ви.

Trenutno pomodarstvo. Čelsi sam gotivio dok nije došao Roman. Siti je bio klub za respekt dok nisu došli arapi i otjerali legende. Sad Junajted baca pare, i nije ok, tvrdim da je klub izgubio DUŠU kad je počeo sa tim, ali šta je tu je, može im se. Fergi je kontrolisao Amere jer je bio bog u klubu, sad je sve to plastika. Tuga.

A bahatost je opravdana :)

Posted

Još toliko je 100M :)

Ako nista drugo bar bi ga uzeli jeftinije nego bilo gde drugde. Prvo bi iz Rome tvrdili da nije na prodaju, pa bi reki da njegova desna noga vredi 61m, pa bi se suskalo da ce biti prodat za 45, pa bi njegov menadjer dizao dzevu dok ovaj tvrdi da mu je srce u Rimu, pa bi u pregovorima trazili 35, pa bi izasao pdf na sajtu sa otkupom od 24m i bonusima od 3m :dry: Tako Roma prodaje igrace, jedino gde su bas masno zaradili je prodaja Marquinhosa, a nije da nije bilo prilika.

Inace, ne znam da li ce biti prodat, al je realno malko precenjen igrac. Fizicki besprekoran, al uzasan sa loptom u nogama. Taman za EPL :dry:

Posted

Gledao sam neke klipove, solidan je (računajući da junajtedova pojačanja u poslednjoj liniji uvijek poredim sa Vidicem) i sigurno djeluje. Računam da se za nekih 40M to može odraditi, samo je pitanje kada.

Posted

Vise od 40 sigurno, nema Roma trenutno nuzdu da prodaje, a vezan je ugovorom. Plus, vec su jace ponude na stolu.

Posted

Ni 40 više nisu neke pare, pogotovo ako treba da plati onaj kome nije problem da preplaćuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...