jiraiya Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 necemo preterivati Tottenham Starting XI : Lloris 10m Walker 4m Dier 4m Vertonghen 10m Alderweireld 13m Rose 1m Dembele 15m Wanyama 11m Eriksen 11m Alli 5m Kane 0m Total £84m
ducca Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Znam da su mu od 6 poslednjih crvenih kartona, 5 ponistili. Plus Barkliju nije na Hendersonu npr. Nakipili se gresaka. Mada kapiram da cega za 2-3 nedelje vratiti, bilo je mislim i pre ovakvih slucajeva. Mada realno nema sudije u EPL koji ove sezone nije zasluzio razalovanje, prethodnih da ne pricam...
John Coltrane Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Hoće li biti dovoljno za plasman u LŠ? Uf, uf, pocelo i kurcenje. Sta ce tek biti kad osvojite neki trofej?
copkillah Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Plus Barkliju nije na Hendersonu npr. Nakipili se gresaka. Mada kapiram da cega za 2-3 nedelje vratiti, bilo je mislim i pre ovakvih slucajeva. Mada realno nema sudije u EPL koji ove sezone nije zasluzio razalovanje, prethodnih da ne pricam... Nema veze, bolje išta nego ništa. Neprijatno je, mada nema ni delić težine kakve imaju njihove idiotske odluke. A za to da su svi zaslužili ražalovanje, reklo bi se da je kriterijum za izbor sudija što veći procenat inbreedinga u njihovim familijama, nemam drugo objašnjenje. Uf, uf, pocelo i kurcenje. Sta ce tek biti kad osvojite neki trofej? Realno ovo slušate od Serinog™ odlaska i to ne samo od nas već od svih. Nije to ništa novo za tebe :)
189- Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 necemo preterivati Tottenham Starting XI : Lloris 10m Walker 4m Dier 4m Vertonghen 10m Alderweireld 13m Rose 1m Dembele 15m Wanyama 11m Eriksen 11m Alli 5m Kane 0m Total £84m ok svaka im cast, ali ne moze se tottenham uporediti sa ostalih pet ekipa po ambiciji. inace cak i da ne potrose ni dinara meni su odvratni.
porucnik vasic Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Uf, uf, pocelo i kurcenje. Sta ce tek biti kad osvojite neki trofej? Пре ће да буде да је овај термин повезан са идејом имамо кинту, ви кметови патите... Остало је само ситно подбадање.
kipo Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 ne bi bilo prvi put, onog leta je doveo Kostu i Luisa, doduše prva meta je bio Šou ali ga je zajebao Junajted :D haha Pa je govorio kako je besmisleno platiti 19M za tinejdžera, kako će se ostali ponašati u tom slučaju. Ne volim ga al' u pravu je. Пре ће да буде да је овај термин повезан са идејом имамо кинту, ви кметови патите... Остало је само ситно подбадање. Danas svi imaju kintu u PL.
crtamOrasi Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 "Manchester United have confirmed a clause has been triggered to extend Antonio Valencia’s contract by one year, keeping the experienced Ecuadorian at Old Trafford until at least June 2018." Briga manje za sl sezonu. Ako vec Grizman dolazi, baciti jos toliko na onog stopera grka iz Rome i bice OK. Moze!
kipo Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Не ко ви. Нити се бахате као ви. Trenutno pomodarstvo. Čelsi sam gotivio dok nije došao Roman. Siti je bio klub za respekt dok nisu došli arapi i otjerali legende. Sad Junajted baca pare, i nije ok, tvrdim da je klub izgubio DUŠU kad je počeo sa tim, ali šta je tu je, može im se. Fergi je kontrolisao Amere jer je bio bog u klubu, sad je sve to plastika. Tuga. A bahatost je opravdana :)
crtamOrasi Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Još toliko je 100M :) Ako nista drugo bar bi ga uzeli jeftinije nego bilo gde drugde. Prvo bi iz Rome tvrdili da nije na prodaju, pa bi reki da njegova desna noga vredi 61m, pa bi se suskalo da ce biti prodat za 45, pa bi njegov menadjer dizao dzevu dok ovaj tvrdi da mu je srce u Rimu, pa bi u pregovorima trazili 35, pa bi izasao pdf na sajtu sa otkupom od 24m i bonusima od 3m Tako Roma prodaje igrace, jedino gde su bas masno zaradili je prodaja Marquinhosa, a nije da nije bilo prilika. Inace, ne znam da li ce biti prodat, al je realno malko precenjen igrac. Fizicki besprekoran, al uzasan sa loptom u nogama. Taman za EPL
kipo Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Gledao sam neke klipove, solidan je (računajući da junajtedova pojačanja u poslednjoj liniji uvijek poredim sa Vidicem) i sigurno djeluje. Računam da se za nekih 40M to može odraditi, samo je pitanje kada.
crtamOrasi Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Vise od 40 sigurno, nema Roma trenutno nuzdu da prodaje, a vezan je ugovorom. Plus, vec su jace ponude na stolu.
copkillah Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ni 40 više nisu neke pare, pogotovo ako treba da plati onaj kome nije problem da preplaćuje.
Recommended Posts