Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Morace Poch na trziste ako misli da juri tu titulu, posebno sto je presao na trojku u zadnjoj liniji...

Tom Carrol inace presao u Swansea.

U ostalim vestima Mike Dean poslat u Ship na "hladjenje".

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Korak napred za Premijer ligu, korak unazad za Totehem i Junajted.

Posted

Šteta za Dean-a. Nadao sam se da ga nećemo gledati u profi ligama u nekom narednom periodu.

Posted (edited)

Hoće li biti dovoljno za plasman  osvajanje LŠ?

Za LŠ, PL, i Interkontinentalni Kup.

Mada nisam neki fan Grižmana, više bih voleo nekog bržeg igrača, ali ko mene pita; transfer je, po svemu sudeći, odavno dogovoren.

Edited by Jeremija
Posted

+1 na Grizmana. Ali ajde, od Rasforda je malo ko gori. :fantom:

Posted

nije mi jasan Murinjo sa tom kupovinom(Grizman), ok ima se može se i ti fazoni, neće sigurno da se baci al kad gledam Junajted, onog trenutka kad je Pogba kupljen to je završena priča, zarobljni su prosto sa njim i po mom mišljenju sad igru mora da gradi oko njega, da izvuče najviše a izgubi najmanje 

s tim u vezi pretpostavljao sam da će primarni cilj biti kakav DLP, Verati(lupam) kad mu već ispunjavaju svaku želju, ono Kerik je već mator, Švajnštajger ko i da nije u klubu, Snajderlina su prodali, ko mu ostaje, Fela i Erera

video sam da je neko kačio link gde se pominje i onaj Saul, ne znam kakav je on pa ne mogu da pričam napamet....

uvek je Murinjo bio dobar ako ne i najbolji kad je trebalo brzo skockati tim koji može nešto da osvoji, pa u Čelziju je maltene u 3 roka završio nešto što Venger za 5 godina ne može

Posted

Sekto, Lujara vam je zavrsio karijeru :Hail:

Uvek cete imati Rasforda :fantom:

Posted

nije mi jasan Murinjo sa tom kupovinom(Grizman), ok ima se može se i ti fazoni, neće sigurno da se baci al kad gledam Junajted, onog trenutka kad je Pogba kupljen to je završena priča, zarobljni su prosto sa njim i po mom mišljenju sad igru mora da gradi oko njega, da izvuče najviše a izgubi najmanje 

s tim u vezi pretpostavljao sam da će primarni cilj biti kakav DLP, Verati(lupam) kad mu već ispunjavaju svaku želju, ono Kerik je već mator, Švajnštajger ko i da nije u klubu, Snajderlina su prodali, ko mu ostaje, Fela i Erera

video sam da je neko kačio link gde se pominje i onaj Saul, ne znam kakav je on pa ne mogu da pričam napamet....

uvek je Murinjo bio dobar ako ne i najbolji kad je trebalo brzo skockati tim koji može nešto da osvoji, pa u Čelziju je maltene u 3 roka završio nešto što Venger za 5 godina ne može

Pominju se Bakayoko i Saul, koji su više defanzivni, nego igrači tipa Kerik koji diktiraju tempo, ali valjda Murinjo zna šta radi.  :fantom:

+1 na Grizmana. Ali ajde, od Rasforda je malo ko gori. :fantom:

I to što kažeš  :fantom:

Posted

Eh cus zarobljeni sa Pogbom. Vjerujem da bi i Gvardiola, Konte, Zizu i Enrike voljeli da su zarobljeni sa najboljim veznim igracem u narednih 10 godina. :fantom:

Posted

Pominju se Bakayoko i Saul, koji su više defanzivni, nego igrači tipa Kerik koji diktiraju tempo, ali valjda Murinjo zna šta radi.  :fantom:

zaboravio sam na ovog iz Monaka....šta znam, evo sad vrtim film, Kambijaso, onaj Koštinja, Modrić, pa Matić+Fabregas, ranije Makele, ok nije ih sve doveo ali imali su važnu ulogu u njegovim timovima

Posted

Saul se pominjao i letos, sumnjam da cemo toliko da ih opeljesimo za dvojicu igraca bas

Posted (edited)

ne bi bilo prvi put, onog leta je doveo Kostu i Luisa, doduše prva meta je bio Šou ali ga je zajebao Junajted :D haha

ili je možda to isplanirano unapred  :fantom:

Edited by jiraiya
Posted

Zbog?

Znam da su mu od 6 poslednjih crvenih kartona, 5 ponistili.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...