ducca Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Morace Poch na trziste ako misli da juri tu titulu, posebno sto je presao na trojku u zadnjoj liniji... Tom Carrol inace presao u Swansea. U ostalim vestima Mike Dean poslat u Ship na "hladjenje".
copkillah Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Korak napred za Premijer ligu, korak unazad za Totehem i Junajted.
Jean-Luc Picard Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Šteta za Dean-a. Nadao sam se da ga nećemo gledati u profi ligama u nekom narednom periodu.
Jeremija Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 (edited) Hoće li biti dovoljno za plasman osvajanje LŠ? Za LŠ, PL, i Interkontinentalni Kup. Mada nisam neki fan Grižmana, više bih voleo nekog bržeg igrača, ali ko mene pita; transfer je, po svemu sudeći, odavno dogovoren. Edited January 17, 2017 by Jeremija
MiddleClass Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 +1 na Grizmana. Ali ajde, od Rasforda je malo ko gori.
jiraiya Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 nije mi jasan Murinjo sa tom kupovinom(Grizman), ok ima se može se i ti fazoni, neće sigurno da se baci al kad gledam Junajted, onog trenutka kad je Pogba kupljen to je završena priča, zarobljni su prosto sa njim i po mom mišljenju sad igru mora da gradi oko njega, da izvuče najviše a izgubi najmanje s tim u vezi pretpostavljao sam da će primarni cilj biti kakav DLP, Verati(lupam) kad mu već ispunjavaju svaku želju, ono Kerik je već mator, Švajnštajger ko i da nije u klubu, Snajderlina su prodali, ko mu ostaje, Fela i Erera video sam da je neko kačio link gde se pominje i onaj Saul, ne znam kakav je on pa ne mogu da pričam napamet.... uvek je Murinjo bio dobar ako ne i najbolji kad je trebalo brzo skockati tim koji može nešto da osvoji, pa u Čelziju je maltene u 3 roka završio nešto što Venger za 5 godina ne može
Kanzas siti zez Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Sekto, Lujara vam je zavrsio karijeru Uvek cete imati Rasforda
Jeremija Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 nije mi jasan Murinjo sa tom kupovinom(Grizman), ok ima se može se i ti fazoni, neće sigurno da se baci al kad gledam Junajted, onog trenutka kad je Pogba kupljen to je završena priča, zarobljni su prosto sa njim i po mom mišljenju sad igru mora da gradi oko njega, da izvuče najviše a izgubi najmanje s tim u vezi pretpostavljao sam da će primarni cilj biti kakav DLP, Verati(lupam) kad mu već ispunjavaju svaku želju, ono Kerik je već mator, Švajnštajger ko i da nije u klubu, Snajderlina su prodali, ko mu ostaje, Fela i Erera video sam da je neko kačio link gde se pominje i onaj Saul, ne znam kakav je on pa ne mogu da pričam napamet.... uvek je Murinjo bio dobar ako ne i najbolji kad je trebalo brzo skockati tim koji može nešto da osvoji, pa u Čelziju je maltene u 3 roka završio nešto što Venger za 5 godina ne može Pominju se Bakayoko i Saul, koji su više defanzivni, nego igrači tipa Kerik koji diktiraju tempo, ali valjda Murinjo zna šta radi. +1 na Grizmana. Ali ajde, od Rasforda je malo ko gori. I to što kažeš
MiddleClass Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Eh cus zarobljeni sa Pogbom. Vjerujem da bi i Gvardiola, Konte, Zizu i Enrike voljeli da su zarobljeni sa najboljim veznim igracem u narednih 10 godina.
jiraiya Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Pominju se Bakayoko i Saul, koji su više defanzivni, nego igrači tipa Kerik koji diktiraju tempo, ali valjda Murinjo zna šta radi. zaboravio sam na ovog iz Monaka....šta znam, evo sad vrtim film, Kambijaso, onaj Koštinja, Modrić, pa Matić+Fabregas, ranije Makele, ok nije ih sve doveo ali imali su važnu ulogu u njegovim timovima
Giggsy Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Saul se pominjao i letos, sumnjam da cemo toliko da ih opeljesimo za dvojicu igraca bas
jiraiya Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 (edited) ne bi bilo prvi put, onog leta je doveo Kostu i Luisa, doduše prva meta je bio Šou ali ga je zajebao Junajted :D haha ili je možda to isplanirano unapred Edited January 17, 2017 by jiraiya
radnik Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Zbog? Znam da su mu od 6 poslednjih crvenih kartona, 5 ponistili.
Recommended Posts