Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

evo, primer iz udzbenika čoveka koga bole ledja

C2UAAmJWIAApxWK.jpg

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

200 % podrška Klopu I Pochu pored ovakvih iako ne navijam za te ekipe 

necemo preterivati

Posted

Priča se da Matip ne može da igra za Liverpul do kraja KAN. U Liverpulu navodno razmatraju da ipak igra protiv Plimuta i ako to urade i odjebu FIFA, još su mi draži.

Skandalozno je to što se radi, zašto bi bilo ko bio prisiljen da igra za reprezentaciju? I posle se neko pita, zašto je sve više ljudi za ukidanje reprezentativnog fudbala.

Meni je skandalozno da neko od 25 godina na vrhuncu karijere neće da igra za reprezentaciju. Inače, niko ga ne prisiljava da igra za reprezentaciju, ja ga barem nisam video u zelenom dresu.

Posted

Šta ga veze za zeleni dres? Nije ni rođen tamo. To da je skandalozno. Što se tiče prisiljavanja njihov selektor je insistirao i ima pravilo ako se ne odazove pozivu ne može da igra ni za klub dok je takmičenje.

E sad njega nema na spisku ali Liverpool nije siguran da se ovi neće žaliti fifa i tražili tumačenje jer sa kamerunom nisu sve razjasnili. Ono ... niko se ne javlja na telefon :)

Fifa im poručila vidite sa kamerunom. Mislim da će ga staviti u tim sutra pa videti šta će biti dalje.

Posted

FA se već zamjerila Fifi oko onih cvjetova za Poppy day, ne treba im dodatna frka zbog Matipa.

Posted

Meni je nejasno kako bi moglo da postoji pravilo da neko ko ne želi da igra za reprezentaciju, ne može u tom periodu da igra ni za klub. Deluje mi kao nešto što bi lagano moglo da se dobije na sudu, a kad već Liverpul nije tužio UEFA zbog Sakoa, nadam se da će da tuži i FIFA i FS Kameruna ako Matip zbog nesporazuma propusti makar jednu utakmicu.

Moš misliti, skandal što neće da igra za reprezentaciju na besmislenom takmičenju u sred sezone. Skandalozno je što se KAN uopšte održava u sred sezone. Reprezentacije bi morale da plaćaju plate i obeštećenje klubovima ako žele da neko igra za njih u to vreme, skandalozno je to što ne plaćaju a ne zato što neko ne želi da igra.

Posted

I meni sumnjivo zvuči da postoji takvo pravilo, verovatno je stvar interpretacije - ono kao, savez oceni da bi igrač hteo da nastupi ali mu klub ne da. 

Što se tiče KAN u sred sezone, tu ne vidim nikakav skandal. Praktično samo u to vreme može da se igra, a svaki klub koji kupuje kvalitetnog Afrikanca mora da uračuna u cenu i to da će možda propustiti januar.

Posted

A ono...ne mora baš svake godine da se održava.

Posted

A ono...ne mora baš svake godine da se održava.

Da je svake četvrte pa i nekako.

Posted

"Manchester United have confirmed a clause has been triggered to extend Antonio Valencia’s contract by one year, keeping the experienced Ecuadorian at Old Trafford until at least June 2018."

Briga manje za sl sezonu. Ako vec Grizman dolazi, baciti jos toliko na onog stopera grka iz Rome i bice OK.

Posted

Hoće li biti dovoljno za plasman u LŠ?

Posted

Неће. ^_^

Иначе Камеруну се у ппочетку побунило 7 играча пошто им је ФС корумпиранији него наш. Матип није играо за репрезентацију годину и шест месеци, тако да је потпуно бесмислено да Ливерпул буде кажњен за његово играње. Иначе, са тупавим афричким континенталним шампионатом чији је ритам установљен када континента нигде није било на фудбалској карти света, играчи одатле за тимове из Енглеске су чист луксуз. Па макар долазили и за џ.

Posted

Неће. ^_^

Dovoljno za snažan tim na svim pozicijama. Ostalo je do specijalnog.

Igrači iz Afrike u PL jesu luksuz. Sezona se lomi u Januaru, uigravaš ih prije, ne računaš na njih neposredno prije i za vrijeme KAN, lutrija kakvi će biti kad dođu. 

Posted

vertongen izgleda teže povredjen

Oko 10 nedelja... Wimmer je tu da popuni ali bi valjalo da se pazari nešto... Teško da Dier i Wimmer mogu da ovu novu 5-3-2 taktiku iznesu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...