Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Pa mislim te u ofanzivi, recimo "prednjih" pet: Paje, Sako, Valensija, Najskuplji, Antonio, Feguli, Lanzini, Tore, sad i Aje...

Ali lepo kupujete, doduse.

Edited by Malvo
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Antonio ce igrati beka, Valensija nije dovoljno dobar, Sako ce biti prodat do septembra. 

Moraju jos dovesti levog beka koji je bekap ali moze da drzi poziciju dok se Kresvel ne vrati i naravno prvog napadaca tipa Baka ili Lakazet.

Edited by J.R. Cash

Najbolje da ce Swansea prodati najboljeg igraca posle godinu dana... I plus i kapitena Evertonu.

Inace kruzi glasina da bi Ayew, ako dodje, mogao da igra u napadu.

West Ham radi dobar posao, ali nisam siguran da će moći da upeca zverku na centarforu van EPL. Ni Bacca ni Lacazette neće preći kod njih. Pre vidim da će upecati nekog viška iz top kluba, tipa Diega Coste.

Njima je potrebna dubina. Ne mogu se osloniti samo na Feghoulia i Torea na krilima (i opciono Payeta i Antonia). Valencia i Sakho ne mogu to kvalitetno da urade. Mene više kopka činjenica da su radiji da se odreknu Sakhoa i Valencije pre nego Carrolla. Doduše, zavisi i od tipa centarfora i načina igre koju priželjkuje Bilić. Dobra stvar za njegov tim je što zaista ima dosta igrača koji su polivalentni u pravom smislu te reči.

Evo me u vozu za London Euston.. Praznična atmosfera... Navijači Leicestera i sektaši piju zajedno...

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

Edited by Hobbit slayer

Inace, Arsene kaze da vidi Walcotta kao spica protiv Liverpoola. :mellow: Ostace na Xhaki, koliko vidim. Dabogda ga deportovali u pizdu materinu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...