radisa Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 blablabla niko ne može znati. kako ono beše predviđanje za totnam? ajd reci koga 100% nećemo dobiti u PL pa da vidimo šta će biti? Što se pališ? Pusti ga da priča šta hoće, on računa još uvek da je Ings opcija u Liverpoolu, kao i Sako...
MancMellow Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Što se pališ? Pusti ga da priča šta hoće, on računa još uvek da je Ings opcija u Liverpoolu, kao i Sako... u pravu si
Pokojni Ruxin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) blablabla niko ne može znati. kako ono beše predviđanje za totnam? ajd reci koga 100% nećemo dobiti u PL pa da vidimo šta će biti? Na osnovu dosadašnjih trendova nećete sigurno dobiti 4 od sledećih 5 ekipa: siti, arsenal, čelzi, liverpul, totenhem. Ne znam tačno koje 4, that's the fun part Što se pališ? Pusti ga da priča šta hoće, on računa još uvek da je Ings opcija u Liverpoolu, kao i Sako... Ovo mi je malo povredilo osećanja. :( Ingsa i sakoa sam spominjao kad smo pričali o pojačanjima liverpula. Nisam ih uzimao u obzir kao igračke opcije, nego sam vam davao benefit of the doubt da nećete da gomilate igrače dok se prvo ne rešite ovih otpisanih prvotimaca (i stuki je tu negde među njima). Dok god primaju plate kao prvotimci ja ću da ih računam kao prvotimce s tog aspekta. Računao sam i nama™ kompanija, delfa, gundogana..... Edited January 15, 2017 by Ruxin
copkillah Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Daj bre jebote, svi fudbaleri to rade, a i jest dobio šaku na ne baš prijatno mesto. Kako Suareza zvati onda? :D Reklo bi se da više gledaš Perhaneru nego Premijer ligu (a znamo da nije tako). Pokušavaš da odbraniš neodbranjivo.
porucnik vasic Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 blablabla niko ne može znati. kako ono beše predviđanje za totnam? ajd reci koga 100% nećemo dobiti u PL pa da vidimo šta će biti? Ливерпул. [emoji6]Челси, Певци па чак и Евертон. Sent from my iPhone using Tapatalk
radisa Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ovo mi je malo povredilo osećanja. :( Ingsa i sakoa sam spominjao kad smo pričali o pojačanjima liverpula. Nisam ih uzimao u obzir kao igračke opcije, nego sam vam davao benefit of the doubt da nećete da gomilate igrače dok se prvo ne rešite ovih otpisanih prvotimaca (i stuki je tu negde među njima). Dok god primaju plate kao prvotimci ja ću da ih računam kao prvotimce s tog aspekta. Računao sam i nama™ kompanija, delfa, gundogana..... To je besmisleno, zato što Sako i Ings ne mogu igrati, jedan jer je povređen do kraja sezone, a drugi jer je suspendovan... I sigurno neće ove sezone igrati... Sa druge strane, Kompany, Sane i Delph bi koliko vidim trebali biti tu za koji dan, spremni kao zapete puške... Totalno neuporedivo... A i ti, malo previše flejmuješ u poslednje vreme... :)
Weenie Pooh Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ovog gore na Barkliju ne sećam. Nije što je Sektaš, ali ja bih stvarno uveo da se za tako blatantno povlačenje s leđa sudi direktan crveni karton. Znači ne za ono standardno, u gužvi sam, teturam se, padam, pa se na trenutak prihvatim gde god stignem... nego ove budalaštine tipa pretrčao me igrač pa gledam da se zakačim za njega sa obe ruke, da me tegli bar deset metara dok se dres ne pocepa. To je bezobrazna opstrukcija koja ima drastično veći uticaj od npr. golmanskog odugovlačenja, ili stajanja ispred lopte da se slobodnjak ne bi izveo na brzinu. Ako se žuti kartoni dele za takve sitnice, onda bi za Hererin trejdmark trebalo da se uvede crveni. Momentalno bi se prestalo sa tom praksom.
copkillah Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Ako se žuti kartoni dele za takve sitnice, onda bi za Hererin trejdmark trebalo da se uvede crveni. Momentalno bi se prestalo sa tom praksom. Isto kao i za Felainijeve laktove Isto kao i za bilo kakvo bacanje u kaznenom bez faula kako bi se iznudio penal. U stvari, za tako nešto bi bilo najbolje da se uvedu naknadne suspenzije, na osnovu video snimka, ako već sudija ne kazni.
porucnik vasic Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Isto kao i za Felainijeve laktove Isto kao i za bilo kakvo bacanje u kaznenom bez faula kako bi se iznudio penal. U stvari, za tako nešto bi bilo najbolje da se uvedu naknadne suspenzije, na osnovu video snimka, ako već sudija ne kazni. Сви знају да се жбунокоси лакта само тако...и сви то уз смешак толеришу. Када би на 5 узастопних утакмица попио картон излечио би се од те бољке.
Weenie Pooh Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Ali laktovi se često ne vide, lako ih je simulirati, to stvara dodatne probleme. Dok se ova vrsta bezobrazluk vidi iz aviona, nema nikakvog spora, svi znaju šta radiš i ti znaš da oni znaju, i znaš da će ti sudija dati žuti karton... Znači, kad je već sve na tabli, onda lepo promeniti žuti u crveni i više nema takve bedne seče kontri.
MiddleClass Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 I crveni za Ibru u petom minutu jer znamo da je saban. I za Mikhtarijana jer je cimer sa Ererom, a znamo da je ovaj olos.
Weenie Pooh Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 A za Murinja odvojiti jedno Specijalno mesto na tribinama, da ni ne prilazi džabe terenu.
MiddleClass Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Evo ga i Vini sa crveni, penal i lopta sa strane za Liverpul...
porucnik vasic Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Ali laktovi se često ne vide, lako ih je simulirati, to stvara dodatne probleme. Dok se ova vrsta bezobrazluk vidi iz aviona, nema nikakvog spora, svi znaju šta radiš i ti znaš da oni znaju, i znaš da će ti sudija dati žuti karton... Znači, kad je već sve na tabli, onda lepo promeniti žuti u crveni i više nema takve bedne seče kontri. Пушти Вини ако Жбунокоси није ухваћен 39780 пута камеро као људима лактом разија вилице нико није.
Recommended Posts