Pokojni Ruxin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Tako sto bonus i platu imaju i igraci koji stizu kad se plati obestecenje. Da, ali te cifre variraju, Nekad su manje, nekad veće....a ponekad i mnooogo veće pa onda za tog igrača kažemo da je skupo plaćen. True story Edited January 15, 2017 by Ruxin
John Coltrane Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Da, ali te cifre variraju, Nekad su manje, nekad veće....a ponekad i mnooogo veće pa onda za tog igrača kažemo da je skupo plaćen. True story Skupo placen je Sterling npr. koji ne moze vola u dupe da ubode. A prvi strelac lige koji potpise bez obestecenja nikako ne moze biti skupo placen.
Pokojni Ruxin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Lljudi koji žive u staklenim pogbama ne bi trebalo da bacaju sterlinge edit: @indrid - ne znam odakle ti ta decenija, ja se nisam vremenski ograničavao. Da jesam bio bih sigurno ambiciozniji od pišljive decenije Edited January 15, 2017 by Ruxin
Meazza Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Lljudi koji žive u staklenim pogbama ne bi trebalo da bacaju sterlinge edit: @indrid - ne znam odakle ti ta decenija. Ja se nisam vremenski ograničavao, a da jesam bio bih sigurno ambiciozniji od pišljive decenije Cuti, izvadio si se ovim za Pogbu, it's funny cause it's true. :D
MiddleClass Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ne baš. Dok je žoze pokušavao da strpa gomilu novca u instant uspeh, pepara se prepustio dugoročnom razmišljanju. Dok jedan puca silne pare na world class napadače od 35 ljeta, drugi dovodi brazliske tinejdžere koji će da dominiraju igrom još 15 godina. Pepu treba pre svega vreme. Tu ima sreće da se sitijevci fantastično razumeju u fudbal pa će vreme bez problema i dobiti: Nećemo sigurno lomiti preko kolena i otpuštati fantastičnog stručnjaka jer mu je npr lš izmakla na gol razliku....mislim koliko bi to ludilo bilo Vidim kako je dugorocno o Bajernu razmisljao.
čekmeže Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ček, Pogba nije dobio žuti karton za onu dvoručnu blokadu? Aj posle za onu kravatu, ne možeš stalno dobiti dva penala na Trafordu, al za igranje rukom?
radisa Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ček, Pogba nije dobio žuti karton za onu dvoručnu blokadu? Aj posle za onu kravatu, ne možeš stalno dobiti dva penala na Trafordu, al za igranje rukom? Pa nije dobi nijedan žuti, a za ipon ni faul... Jbg, duh Sira je još na Old Trafordu...
MiddleClass Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pogba 23 godine. Postace najbolji veznjak na ostrvu. Dajte mu kredita malo na godine jer se ne nosi dobro sa pritiskom od 100 miliona...
Pokojni Ruxin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Vidim kako je dugorocno o Bajernu razmisljao. Ako misliš na to što je nasledniku u amanet ostavio alkantaru, bernata, kimiha, komana....+1
MiddleClass Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pa nije dobi nijedan žuti, a za ipon ni faul... Jbg, duh Sira je još na Old Trafordu... Po meni su Runi i Firminjo morali napolje. Prvi zbog izuzetno grubog i opasnog starta, a drugi zbog udaranja Erere.
radisa Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Po meni su Runi i Firminjo morali napolje. Prvi zbog izuzetno grubog i opasnog starta, a drugi zbog udaranja Erere. Slažem se... I trebao je Pogba zbog 2 žuta kartona (igranje rukom namerno u 16 je po deafultu karton, a ono bacanje hvatanjem kravate je barem žuti)... ALi, Oliver se posle penala izgubio, i svakakve gluposti je puštao...
Bustin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Da li imamo koncenzus koliko je para potrebno mancesterskim blizancima da osiguraju LS? 300-500 hiljada miliona? Umesto da rade kao ozbiljni klubovi, da razvijaju talent kroz akademiju i/ili pozajmice kao, recimo, Celzi. Ozbiljan strateski rad. A ne ovako, instant, na silu, bez sarma i ljubavi prema sportskom natjecanju. Vidim ovde je nastala i nova mantra medju sektom. Kao, nisu moje pare, to je neko ukrao nekim drugim penzionerima u americi, sta me briga. A samo pre malo vise od decenije ponos londona zvali su Celski. Humor u pokusaju. Elem, danas su Puldjani sigurno tuzniji (mada ne kao Pep). Malo su im se i sudije usrale u znanje. Klop bez daljneg pravi pitu od govana. Kapa dole. Cak je i Can bio sasvim pristojan u nekoliko situacija kada se nasao uz desnu aut liniju izmedju dva ili tri igraca. Ibra je i dalje klasa i drzi ovaj junajted u vrhu. Nije mi jasna Murinjova postava sa Kerikom uz Pogbu i Herera. Da li je Pogba trebao da igra blize golu? U nekoliko navrata ga je bas mrzelo da vrsi pritisak pogotovo na linije dodavanja a to je u modernom fudbalu zadatak 10ke. ako obratite paznju, pogledajte gde covek stoji u provom. Ni blizu kanala. Nekoliko pitanja: Ko je ovaj Aleksandar-Arnold? izgleda kao neko dete. Takodje, ko je pazario Uijnalduma? Izgleda glup ko top. Za sektu, sta bi sa onim navijacem Celzija Souom? On je obecavao na pocetku. Da li se oporavio?
MiddleClass Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Ako misliš na to što je nasledniku u amanet ostavio alkantaru, bernata, kimiha, komana....+1 Pep ce vrlo brzo u PSZ. Milijarde ga cekaju plus tamo nema konkurencije. LS ionako nikad vise nece osvojiti pa se moze posvetiti domacim titulama sa Svecima. Edited January 15, 2017 by MiddleClass
MiddleClass Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Slažem se... I trebao je Pogba zbog 2 žuta kartona (igranje rukom namerno u 16 je po deafultu karton, a ono bacanje hvatanjem kravate je barem žuti)... ALi, Oliver se posle penala izgubio, i svakakve gluposti je puštao... Kakav zuti za Pogbu kod penala?! Nije bilo namjere tamo. Ono je bilo iskljucivanje mozga...
Recommended Posts