Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Wijnaldum je tu da ne bi ljudi previše pizdeli na beskorisnost Cana. Fudbalski blizanci fizikališu za sve pare, ali sa loptom u nogama im je uvek frka.

Da se otvorilo za levog beka na početku sezone, sad bi tu igrao najbolji lažni levi bek na svetu, i bili bi jači ohoho...

Ali, kad smo sirotinja, a ne ko ovi što utucaju stotine miliona i bore se za 6. Mesto... :(

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vala baš, dugo ga niste rekonstruisali. Treba tu još nekih 500 miliona.

Ne prizivaj. Onda treba Pepu milijarda. :D

Posted (edited)

Ne prizivaj. Onda treba Pepu milijarda. :D

Ne baš. Dok je žoze pokušavao da strpa gomilu novca u instant uspeh, pepara se prepustio dugoročnom razmišljanju. Dok jedan puca silne pare na world class napadače od 35 ljeta, drugi dovodi brazliske tinejdžere koji će da dominiraju igrom još 15 godina.

Pepu treba pre svega vreme. Tu ima sreće da se sitijevci fantastično razumeju u fudbal pa će vreme bez problema i dobiti: Nećemo sigurno lomiti preko kolena i otpuštati fantastičnog stručnjaka jer mu je npr lš izmakla na gol razliku....mislim koliko bi to ludilo bilo

Edited by Ruxin
Posted

Ali koliki je Pogba saban jbt. Na stranu frizura, debilno dabovanje i slicno, na svakoj tekmi ima neki nesportski potez kao danas ovaj zahvat.

Posted

Odakle vreme kad penzija vreba 10 godina down the road? :(

Da se otvorilo za levog beka na početku sezone, sad bi tu igrao najbolji lažni levi bek na svetu, i bili bi jači ohoho...

Ali, kad smo sirotinja, a ne ko ovi što utucaju stotine miliona i bore se za 6. Mesto... :(

Realno. Nije mi jasan toliki strah od Morenovih grešaka, da je recimo danas upao umesto Klajna (Milner desno) nemoguće da bi bilo više problema po boku nego što je bilo ovako sa malim Arnoldom.

Inače, najbolji detalj iz drugog poluvremena je bilo kad Mignolet sa peterca bunari Kukija u napadu koji za loptu skače sa Felainijem :blink: Belgijska veza, hoće da pomogne zemljaku da nabudži statistiku.

Posted

Odakle vreme kad penzija vreba 10 godina down the road? :(

Realno. Nije mi jasan toliki strah od Morenovih grešaka, da je recimo danas upao umesto Klajna (Milner desno) nemoguće da bi bilo više problema po boku nego što je bilo ovako sa malim Arnoldom.

Inače, najbolji detalj iz drugog poluvremena je bilo kad Mignolet sa peterca bunari Kukija u napadu koji za loptu skače sa Felainijem :blink: Belgijska veza, hoće da pomogne zemljaku da nabudži statistiku.

Da je dnas Moreno igrao umesto jednog od ona dva nesretnika u sredini, bilo bi još 3-4 gola na utakmici... Pitanje samo ko bi ubo više, ali nekako mislim da bi Liverpool bolje prošao...

Ali, ajde da verujemo Klopu da zna...

Posted

Vala baš, dugo ga niste rekonstruisali. Treba tu još nekih 500 miliona.

Realno, nisu moje pare, pa me baš briga, ali ne moramo neophodno potrošiti prevelike pare, biće na leto dostupni igrači kao npr. Alexis Sanchez kojima će ostati manje od godinu dana do kraja ugovora, pa će i biti značajno jeftiniji.

Posted (edited)

Za Pogbu znam da je lud, ali sam se danas nadao nekom pozitivnom ludilu a ne ovom. Izglupirao se za medalju vise puta. Razocarao me Mkhty na ovom mecu, opet se zavezao kao i protiv Cityja. No, moram da kazem, Pool je osvojio jedno 70% second balls, tu ima i Mourinhove krivice prilicno. I kad misli da pusti Shawa da igra??? Sa njim smo 50% opasniji po levom boku. 

Stokeu se vratio Arnaut, ceka nas zajeban mec tamo. 

Edited by MancMellow
Posted (edited)

Zasluzio je Liverpul bod. Savrsena defanziva...

Ја мислио Мурињо има да нас откине ки сељак пиво испред задруге у летње предвечерје... :s_c:

I ponovo najslabija karika sudije, Junajted jeste zaslužio gol ali nije zaslužio poklon. Bar je bilo zabavno i šteta što Liverpul nije bio kompletan

Sent from my MI 4LTE

Права првенствена™. Мислим да колега Манчо полако почиње да гризе нокте јер слабо да има шта од ЛШ идуће године и оних сулудих понуса Адидаса. 

Sveže apdejtovani spisak ozbiljnih ekipa koje je murinjov junajted dobio ove sezone: 1) totenhem

Ето после Васић прича глупости. :fantom:

Da je Coutinho igrao od početka, dobili bi dva razlike.

Ко би добио два разлике?

Vajnaldum je i pre toga sjebao onaj odličan napad kad nije hteo da doda Kutinju.

Петовићу однесе ли то цвеће Пепу?  -_-

Од свих озбиљних тренера наш мучени Клопара је дефинитивно најпотцењенији. Од каквих гована он прави питу( Џан, Ђорђина, Рагнар ), комбинованих са прилично сировом децом( Арнолд и Ориђиђи) и ординарним медиокритетима ( Хендо и Ловрен), је збиља спектакуларно. Претанко је ово да би се јурио Конте, ако остае и четири и узме један куп, сезона одлична. 

Edited by porucnik vasic
Posted

Ne baš. Dok je žoze pokušavao da strpa gomilu novca u instant uspeh, pepara se prepustio dugoročnom razmišljanju. Dok jedan puca silne pare na world class napadače od 35 ljeta, drugi dovodi brazliske tinejdžere koji će da dominiraju igrom još 15 godina.

Pepu treba pre svega vreme. Tu ima sreće da se sitijevci fantastično razumeju u fudbal pa će vreme bez problema i dobiti: Nećemo sigurno lomiti preko kolena i otpuštati fantastičnog stručnjaka jer mu je npr lš izmakla na gol razliku....mislim koliko bi to ludilo bilo

Opet lupeces, covek dosao na free.

PPP u punom sjaju kad igra UTD, pogotovu derbi  :0.6: 

Posted

Kolko Pogba sad ima asistencija?

Prema mojim izvorima za sad mu svaka asistencija vredi oko 40 milki. Ali iskreno nisam siguran dal tu upadaju i ove autoasistencije.

Ne dobacuje baš učinkom do džoa, ali realno....ni velšanin nema emotikon na tviteru!  -_-

Opet lupeces, covek dosao na free.

PPP u punom sjaju kad igra UTD, pogotovu derbi  :0.6:

Aj kad se već nudiš - podeli sa društvom kako se to free iskazuje kroz bonus za potpisivanje i nedeljnu platu?  :fantom:

Posted

Aj kad se već nudiš - podeli sa društvom kako se to free iskazuje kroz bonus za potpisivanje i nedeljnu platu?  :fantom:

Tako sto bonus i platu imaju i igraci koji stizu kad se plati obestecenje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...