Meazza Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 @ Radisa A cega je Bravo bio najbolji golman kad je stigao u PL? Dve Kopa Amerike? U finalu prosle godine je bio odlican recimo, ima isto toliko zasluga za dve titule koliko i Vidal i Sanchez.
Pokojni Ruxin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pitam Ruksina, on ga je držao za najbolji posao Sitija ikada... Ne samo sitija, jedna od većih krađi generalno
Meazza Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ne samo sitija, jedna od većih krađi generalno
189- Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ne samo sitija, jedna od većih krađi generalno kradja jeste, to nema sumnje.
radnik Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Nesto je pokaziivao kad su se odlucili da ga dovedu??? Koje sezone? Pa sad ne bih znao ni vek bas tacno da kazem. Ne pratim ja to detaljno, ali tad se gledala i pratila it. liga, pa ostao neki utisak. Verujem ja tebi, jer znam da pratis vise tu ligu. @Indrid
MancMellow Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Jedino mi se ne svidja sto pocinje Darmian, licno bih voleo da vidim danas Younga na tom mestu.
ducca Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Jedino mi se ne svidja sto pocinje Darmian, licno bih voleo da vidim danas Younga na tom mestu. Ja Blinda :(
goofs Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Nesto je pokaziivao kad su se odlucili da ga dovedu??? Koje sezone? Pa sad ne bih znao ni vek bas tacno da kazem. Ne pratim ja to detaljno, ali tad se gledala i pratila it. liga, pa ostao neki utisak. Verujem ja tebi, jer znam da pratis vise tu ligu. @Indrid Ja mislim da je SAF bio na nekim drogama kad je dovodio ovoga, nema drugog objasnjenja, ljudi su se i tada krstili sta-koj-djavo, Taibi jbt, lik je branio u nekim Venecijama i Pjacencama. U zemlji gde gospodare Bufon, Paljuka, Peruci, Toldo...
John Coltrane Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ali Visko zna da Pogba nema levu nogu Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts