kipo Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pričali smo pre par nedeljao tome... Setio sam se Taibija u ManU, ovih dana, kadaje došao kao najbolji golman Italijanske lige i jednotavno, nije bio za Englesku... Tako i Bravo... City bi sa Heartom imao više bodovai sigurniju odbranu, nego sa ovim... Ali, bitno da Bravo zna nogom... Imao je jednu utakmicu gdje je skidao sve Liverpulu. To je sve
radisa Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ti se to sprdas?Nedostaje tm, ali po nekim statistikama je imao najviše odbrana po šutu ili tako nešto, pa ga je Aca proglasio najboljim... ...
radnik Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pa dobar je bio Taibi, mozde ne najbolji, ali medju boljim. Kao juce da je bilo secam se suza na poslednjem mecu u Italiji. Brzo se vratio, jbga.
Meazza Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Što? Ja to pričam već mesecima, a ako se neko ovde razume u fudbal.... Sta je Sterling, krs ili isluzen?
Lancia Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ali ppp koji je najavljivao da ce se Pepe Imaz prosetati Premier ligom... Mene izuzmi, ja sam odmah reko da ce Celzi biti prvak 189 mi je svedok.
Pokojni Ruxin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Sta je Sterling, krs ili isluzen? Sterling se brusi
radisa Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Sta je Sterling, krs ili isluzen?Islužen preplaćeni krš i najbolji posao Liverpoola ikada...
189- Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Zasto? Celsiju je bitno da Lpool ne dobije. Junajtedu su odmakli... pa sta je bolje od toga da jedna ekipa izgubi? da obe izgube haha zapravo voleo bih da bude x golom liverpoola u poslednjem minutu. cisto da se i united malo spusti na zemlju
Lancia Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Islužen preplaćeni krš i najbolji posao Liverpoola ikada... Hullovac bas ne voli Sterlinga. ;)
John Coltrane Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 @ Radisa A cega je Bravo bio najbolji golman kad je stigao u PL? pih, kako sad ne mogu da nadjem prigodnu fotku za Bravo Cirkus <_<
Meazza Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pa dobar je bio Taibi, mozde ne najbolji, ali medju boljim. Kao juce da je bilo secam se suza na poslednjem mecu u Italiji. Brzo se vratio, jbga. Taibi među boljim? :D U kojoj to sezoni? To što ga je Milan bio kupio ne znači ništa, Milan ima tradiciju krševa, kiksara i prosečnih golmana. Ubrzo su shvatili da nije ni za rezervu. Tacno je da je bio bolji od onoga sto je pokazao u Engleskoj, ali u Italiji je u najboljem slucaju bio samo prosecan golman koji je mogao da igra samo u malim ekipama.
Meazza Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Islužen preplaćeni krš i najbolji posao Liverpoola ikada... Pitam Ruksina, on ga je držao za najbolji posao Sitija ikada...
Recommended Posts