Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakav derbi, Murinjo ce se zatvoriti, Klop umoriti i ostace 0:0. Takticko nadmudrivanje za fudbalske sladokusce. Sudar autobusa i ferarija. Dve skole misljenja. Buvac vs Faria. Visko vs Novakovic. Runi vs Bobi&Zena na tribinama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako ćeš u nedelju da se oduševiš....

Posted

Nema sanse da se United zatvori, pre će napasti od prvog (ili bar 15-tog) minuta pa šta bude. Uostalom, nije ni logično, Liverpool ima mnogo bolju ofanzivu nego defanzivu. 

Posted

Slažem se, napašće Junajted jer ako ne bude napadao od početka, krenuće zvižduci a to im svakako nije potrebno. 

Posted

Bolje se nadaj iksu u nedelju na OT :(

Kakav derbi, Murinjo ce se zatvoriti, Klop umoriti i ostace 0:0. Takticko nadmudrivanje za fudbalske sladokusce. Sudar autobusa i ferarija. Dve skole misljenja. Buvac vs Faria. Visko vs Novakovic. Runi vs Bobi&Zena na tribinama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ресавци™.

Posted

Nema sanse da se United zatvori, pre će napasti od prvog (ili bar 15-tog) minuta pa šta bude. Uostalom, nije ni logično, Liverpool ima mnogo bolju ofanzivu nego defanzivu.

Ni ja ne vidim neki autobus Murinja u nedelju. Mec na Enfildu i ovaj sto sledi nemaju mnogo dodirnih tacaka. Momentum i forma su trenutno na Utd strani, pa i kadrovska situacija, ovaj put bi Klop mogao biti taj koji ce ici na nulu. Nece ni Murinjo krenuti grlom u jagode ali verujem da ce biti slican mec onom protiv Arsenala ne tako davno na OT. S tim sto ce se sad valjda zatvoriti mec kako treba...

Posted

Hull sigurno ne ispada, velemajstor Evandro Goebel potpisao za njih :ziga:

:Hail:

Navijamo i za Hull naravno!

Posted

Ni ja ne vidim neki autobus Murinja u nedelju. Mec na Enfildu i ovaj sto sledi nemaju mnogo dodirnih tacaka. Momentum i forma su trenutno na Utd strani, pa i kadrovska situacija, ovaj put bi Klop mogao biti taj koji ce ici na nulu. Nece ni Murinjo krenuti grlom u jagode ali verujem da ce biti slican mec onom protiv Arsenala ne tako davno na OT. S tim sto ce se sad valjda zatvoriti mec kako treba...

Da, to je ono, mislim da cemo™ pokusati da "kontrolisemo" mec i mislim da to sa sobom nosi opasnost jer je L'pool jako opasan iz kontri (kao i mi uostalom i zato ce i njima biti problem ako uspemo da prvi damo gol). Doduse bez Manea su malo manje opasni na taj nacin, ali predvidjam da ce igrati Sturridge i da ce odigrati dobar mec. S druge strane nas kljucni igrac bi trebalo da bude Pogba. S druge strane nemam pojma koji ce Jose tim izvesti, recimo uopste nisam siguran da nece startovati Rooney. 

Posted

Minimalne su šanse da počne Sturridge. Probao ga je kao startera u kupovima, pokazao se očajno, vukao se po terenu... Origi je odmarao, kladio bih se da će on početi u napadu.

LFC će pokušati da odigra kao što su nedavno protiv Sitija kod kuće, zatvoreno i jednostavno. Ali kad zamislim kako Can ili Lovren započinju kontre dugim loptama, duša me zaboli. Ako ne budu mogli Henderson i Coutinho, dajem im minimalne šanse da nešto izvuku iz utakmice.

Posted (edited)

Da, tacno, i ja, iz nase™ perspektive, bih voleo da Henderson ne zapocne. S druge strane Coutinho mislim da nema sanse da ne krene od pocetka. Razlika izmedju nas i Cityja je sto mi mnogo vise preskacemo igru u "zadnjoj trecini" od njih,For better or worse. 

Edited by MancMellow
Posted

Nema Liverpool kontru. Ja sam pre nekoliko nedelja tu negde pisao da ni jedan jedini gol nisu dali iz kontre i poredio sa sezonom 13/14 gde su u tom preseku dali cak 9 (nisam ja istrazivao vec procitao :P  ). Nakon toga mozda onaj Origijev gol protiv Bournemoutha jeste kontra.

I nece liciti ovaj mec na onaj iz oktobra, Utd ce biti daleko ofanzivniji i ici na pobedu. Obrnule se uloge, sad je Utd u naletu, a L'pool u padu plus kadrovski problemi. Isto mislim da Sturridge nece poceti vec Origi, bice tu verujem i Hendo i Cou. Videcemo!

Posted

Nema Liverpool kontru. Ja sam pre nekoliko nedelja tu negde pisao da ni jedan jedini gol nisu dali iz kontre i poredio sa sezonom 13/14 gde su u tom preseku dali cak 9 (nisam ja istrazivao vec procitao :P  ). Nakon toga mozda onaj Origijev gol protiv Bournemoutha jeste kontra.

https://www.youtube.com/watch?v=aGKzlwnKxpU

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...