Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

Keva mu iz bogatića

Kakav derbi, Murinjo ce se zatvoriti, Klop umoriti i ostace 0:0. Takticko nadmudrivanje za fudbalske sladokusce. Sudar autobusa i ferarija. Dve skole misljenja. Buvac vs Faria. Visko vs Novakovic. Runi vs Bobi&Zena na tribinama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako ćeš u nedelju da se oduševiš....

Nema sanse da se United zatvori, pre će napasti od prvog (ili bar 15-tog) minuta pa šta bude. Uostalom, nije ni logično, Liverpool ima mnogo bolju ofanzivu nego defanzivu. 

Slažem se, napašće Junajted jer ako ne bude napadao od početka, krenuće zvižduci a to im svakako nije potrebno. 

Costa

Edited by kipo

Bolje se nadaj iksu u nedelju na OT :(

Kakav derbi, Murinjo ce se zatvoriti, Klop umoriti i ostace 0:0. Takticko nadmudrivanje za fudbalske sladokusce. Sudar autobusa i ferarija. Dve skole misljenja. Buvac vs Faria. Visko vs Novakovic. Runi vs Bobi&Zena na tribinama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ресавци™.

Nema sanse da se United zatvori, pre će napasti od prvog (ili bar 15-tog) minuta pa šta bude. Uostalom, nije ni logično, Liverpool ima mnogo bolju ofanzivu nego defanzivu.

Ni ja ne vidim neki autobus Murinja u nedelju. Mec na Enfildu i ovaj sto sledi nemaju mnogo dodirnih tacaka. Momentum i forma su trenutno na Utd strani, pa i kadrovska situacija, ovaj put bi Klop mogao biti taj koji ce ici na nulu. Nece ni Murinjo krenuti grlom u jagode ali verujem da ce biti slican mec onom protiv Arsenala ne tako davno na OT. S tim sto ce se sad valjda zatvoriti mec kako treba...

Lagano Junajted dobija.

Hull sigurno ne ispada, velemajstor Evandro Goebel potpisao za njih :ziga:

:Hail:

Navijamo i za Hull naravno!

Ni ja ne vidim neki autobus Murinja u nedelju. Mec na Enfildu i ovaj sto sledi nemaju mnogo dodirnih tacaka. Momentum i forma su trenutno na Utd strani, pa i kadrovska situacija, ovaj put bi Klop mogao biti taj koji ce ici na nulu. Nece ni Murinjo krenuti grlom u jagode ali verujem da ce biti slican mec onom protiv Arsenala ne tako davno na OT. S tim sto ce se sad valjda zatvoriti mec kako treba...

Da, to je ono, mislim da cemo™ pokusati da "kontrolisemo" mec i mislim da to sa sobom nosi opasnost jer je L'pool jako opasan iz kontri (kao i mi uostalom i zato ce i njima biti problem ako uspemo da prvi damo gol). Doduse bez Manea su malo manje opasni na taj nacin, ali predvidjam da ce igrati Sturridge i da ce odigrati dobar mec. S druge strane nas kljucni igrac bi trebalo da bude Pogba. S druge strane nemam pojma koji ce Jose tim izvesti, recimo uopste nisam siguran da nece startovati Rooney. 

Minimalne su šanse da počne Sturridge. Probao ga je kao startera u kupovima, pokazao se očajno, vukao se po terenu... Origi je odmarao, kladio bih se da će on početi u napadu.

LFC će pokušati da odigra kao što su nedavno protiv Sitija kod kuće, zatvoreno i jednostavno. Ali kad zamislim kako Can ili Lovren započinju kontre dugim loptama, duša me zaboli. Ako ne budu mogli Henderson i Coutinho, dajem im minimalne šanse da nešto izvuku iz utakmice.

Da, tacno, i ja, iz nase™ perspektive, bih voleo da Henderson ne zapocne. S druge strane Coutinho mislim da nema sanse da ne krene od pocetka. Razlika izmedju nas i Cityja je sto mi mnogo vise preskacemo igru u "zadnjoj trecini" od njih,For better or worse. 

Edited by MancMellow

Nema Liverpool kontru. Ja sam pre nekoliko nedelja tu negde pisao da ni jedan jedini gol nisu dali iz kontre i poredio sa sezonom 13/14 gde su u tom preseku dali cak 9 (nisam ja istrazivao vec procitao :P  ). Nakon toga mozda onaj Origijev gol protiv Bournemoutha jeste kontra.

I nece liciti ovaj mec na onaj iz oktobra, Utd ce biti daleko ofanzivniji i ici na pobedu. Obrnule se uloge, sad je Utd u naletu, a L'pool u padu plus kadrovski problemi. Isto mislim da Sturridge nece poceti vec Origi, bice tu verujem i Hendo i Cou. Videcemo!

Nema Liverpool kontru. Ja sam pre nekoliko nedelja tu negde pisao da ni jedan jedini gol nisu dali iz kontre i poredio sa sezonom 13/14 gde su u tom preseku dali cak 9 (nisam ja istrazivao vec procitao :P  ). Nakon toga mozda onaj Origijev gol protiv Bournemoutha jeste kontra.

https://www.youtube.com/watch?v=aGKzlwnKxpU

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout