Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Толико о томе да Бајерн није пројекат државе Баварске. :fantom:

А коначно почело загревање за дерби. Баш бре неко мртво море на светом топићу. Мора да се још већина коље на баскету.  <_<

Ko o čemu poručnik o klanju  :s_c:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sutra Lester Celsi. Kolike sanse dajete Lesteru? Ja 0,5%. Vidim Malvo misli da je to potencijalna koska. :lol:

Posted

Erhm, price vele da je Kosta odradio jednog Pajea - navodno je dobio ponudu iz Kine za 30milki godisnje i sad se pickara sa Konteom, ne ide u Lester sutra.

Sutra Lester Celsi. Kolike sanse dajete Lesteru? Ja 0,5%. Vidim Malvo misli da je to potencijalna koska. :lol:

Lester je bez Mareza i Slimanija, mada su počeli da igraju dobro na KP-u, a ako je tačno ovo za Kostu, nadam se da će to da utiče na ostatak tima, pa mogu potajno da se nadam nekom iksu.

Posted

Bolje se nadaj iksu u nedelju na OT :(

Posted

Sa Slimanijem i Marezom im sanse vrtoglavo rastu na 0.6%. Kesa od tima koju ce Celsi lagano preslisati.

Posted

Erhm, price vele da je Kosta odradio jednog Pajea - navodno je dobio ponudu iz Kine za 30milki godisnje i sad se pickara sa Konteom, ne ide u Lester sutra.

Nadrealno. Citam svi bruje o tome, sve mislim neka zajebancija

Posted

Bolje se nadaj iksu u nedelju na OT :(

Џинксовање... :s_c:

Posted

А коначно почело загревање за дерби. Баш бре неко мртво море на светом топићу. Мора да се још већина коље на баскету. <_<

Kakav derbi, Murinjo ce se zatvoriti, Klop umoriti i ostace 0:0. Takticko nadmudrivanje za fudbalske sladokusce. Sudar autobusa i ferarija. Dve skole misljenja. Buvac vs Faria. Visko vs Novakovic. Runi vs Bobi&Zena na tribinama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Junajted je za ovih 20 kola uspeo dobiti jednu jedinu ozbiljnu ekipu u ligi, dok je klopara stari luzer koji će lagano da nestane sad kad se lomi. Tako da...x ko kuća

Posted

Hull sigurno ne ispada, velemajstor Evandro Goebel potpisao za njih  :ziga:

Naš Evandro? Kako on u Engleskoj, a radna dozvola?

Posted

Ima i italijansko državljanstvo koliko se sećam

Posted

Znam da je dobio naše papire, to italijansko sam zaboravio  <_<

Posted

a što je uopšte dobio naše papire, nisam u toku ? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...