pantelia Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Hull sigurno ne ispada, velemajstor Evandro Goebel potpisao za njih :ziga:
189- Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Nema smisla menjati tim koji pobeđuje au koliko puta ce ovo ovde biti napisano... slican mindset je bio imao i board nakon osvojene titule pa kako se to zavrsilo. apsolutno je potrebno pojacavati ekipu kad god je moguce i cim se nadje dobar igrac za dobre pare kao sto je payet u ovom slucaju. voleo bih da dodje jer bi bio bas ono sto nam je potrebno u napadu. jeste pedro u vrlo dobroj formi u ovom trenutku ali isto tako moze i da ispadne iz nje pa da igra kao prosle sezone. obicno sam protiv dovodjenja starijih igraca ali siguran sam da ima jos u nogama godinu-dve na vrhunskom nivou.
Jeremija Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Some more developments in the Dimitri Payet story from Sky sources... Payet is refusing to play for West Ham because he wants to move back to Marseille. His agent will hold talks with West Ham co-chairman David Sullivan today. Payet hasn't trained this week because he says he has a back injury. West Ham paid Payet a £1m loyalty bonus in September. Payet told Slaven Bilic he did not want to play in the FA Cup game against Manchester City last Friday. West Ham did not receive a single bid for Payet last summer.
jiraiya Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 (edited) Pedro je prosto jako koristan igrač Konteu trenutno, on voli prostor, drugačiji paket nudi no Vilijan, sa ovim WB raširi se igra pa on može da dodje do izražaja, lično, voleo bih da ga vidim više i na LWB ima igru bez lopte verovatno bolju no Vilijan plus je svakako to što kao i Vilijan radi za tim minus je jbg to što ti praktično imaš korist od njega samo kad ceo tim u globalu igra dobro, on ti dodje samo kao kec na desetku ali tad može baš da napravi razliku, u suprotnom možeš samo da se slikaš i to ne pišem u kontekstu da imam nešto protiv transfera ili protiv Vilijana .... Edited January 13, 2017 by jiraiya
MiddleClass Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Kakav sad Celsi? Jel ljepsa klima u tom djelu Londona? Mlatite po obicaju...
Jean-Luc Picard Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 ja ne mlatim nego prenosim engleske izvore prema kojima je Čelzi ( Konte ) zainteresovan. Niko ne tvrdi da on želi u Čelzi ili da se dogovorio sa Čelzijem. ako treba mogu i link da postavim.
MiddleClass Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Ne mora, vjerujem ti jer si dobar covjek.
Calavera Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 ako je istina, ovo je bas pickasto od njega. 125k funti nedeljno plus milionce bonusa, a sad nece ni da trenira za njih.
Jean-Luc Picard Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Ne mora, vjerujem ti jer si dobar covjek. Hvala ne lepim rečima, ali evo ti....just in case http://www.90min.com/posts/4404865-premier-league-leaders-ready-to-instigate-transfer-battle-for-wantaway-west-ham-star
jiraiya Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 (edited) http://www.football365.com/news/burnley-officially-more-profitable-than-bayern bajerne minhene, spavaš li mirno Sean Dyche stressed Burnley will continue to be run prudently after a financial study from UEFA showed they had a greater operating profit than the likes of Bayern Munich in 2015. Edited January 13, 2017 by jiraiya
Jeremija Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 ako je istina, ovo je bas pickasto od njega. 125k funti nedeljno plus milionce bonusa, a sad nece ni da trenira za njih. Znam, ni ja ne mogu da verujem. Ja bih za te pare čak i Liverpul ispoštovao.
porucnik vasic Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 http://www.football365.com/news/burnley-officially-more-profitable-than-bayern bajerne minhene, spavaš li mirno Толико о томе да Бајерн није пројекат државе Баварске. Znam, ni ja ne mogu da verujem. Ja bih za te pare čak i Liverpul ispoštovao. А коначно почело загревање за дерби. Баш бре неко мртво море на светом топићу. Мора да се још већина коље на баскету. <_<
goofs Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Erhm, price vele da je Kosta odradio jednog Pajea - navodno je dobio ponudu iz Kine za 30milki godisnje i sad se pickara sa Konteom, ne ide u Lester sutra.
porucnik vasic Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Да добијемо Секту и ето нас на корак од првог места.
Recommended Posts