Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa on bi CL da igra, što sa WH sigurno neće, a malo je falilo prošle sezone. Sa OM hoće. Eto šta je u pitanju.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A i OM je jedan od onih timova koji uvijek završe kao treći u grupi i kad igraju LŠ.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Posted

Payet se dogovorio sa OM. Jos samo da se OM dogovori sa WH. Pare nisu u pitanju posto ih englezi imaju vise. Nije ni igranje u CL-u posto OM ima male sanse da se kvalifikuje ove godine. Jedino sto vidim je ljubav prema klubu ili klima.

Posted

Payet se dogovorio sa OM. Jos samo da se OM dogovori sa WH. Pare nisu u pitanju posto ih englezi imaju vise. Nije ni igranje u CL-u posto OM ima male sanse da se kvalifikuje ove godine. Jedino sto vidim je ljubav prema klubu ili klima.

Poanta je da klub baš sad ne sme da popusti. Ako igrači dođu do zaključka da ovakvo ponašanje pali, sutra će.... šta ja znam Kresvel recimo da kaže "Ja hoću u Liverpul i neću više da igram i treniram"...Pa će onda Antonio recimo "Ja hoću u Everton i neću da igram ni da  treniram" pa će Lanzini "Ja hoću u Arsenal i neću ni da igram ni da treniram".  Marseju treba zavaliti nekih 60-70 miliona cenu, pa ako hoće da plate, onda OK, ako neće...onda WHU jednostavno mora biti tvrdoglaviji od Payet-a po svaku cenu.

Druga stvar, od kada je to dozvoljeno da se igrač i klub za koji taj igrač ne nastupa dogovore pre nego se dogovore dva kluba međusobno.

Posted (edited)

Tako se isto pre manje od 2 godine dogovorio oko uslova sa West Hamom, iza ledja tom istom Marseju. Bar je dosleda ako nista drugo.

... Верујем да су Кавани, Дрекслер, Ди Мариа медиокритети...

Bar jedan od njih... :sleep:

Edited by ducca
Posted (edited)

Poanta je da klub baš sad ne sme da popusti. Ako igrači dođu do zaključka da ovakvo ponašanje pali, sutra će.... šta ja znam Kresvel recimo da kaže "Ja hoću u Liverpul i neću više da igram i treniram"...Pa će onda Antonio recimo "Ja hoću u Everton i neću da igram ni da  treniram" pa će Lanzini "Ja hoću u Arsenal i neću ni da igram ni da treniram".  Marseju treba zavaliti nekih 60-70 miliona cenu, pa ako hoće da plate, onda OK, ako neće...onda WHU jednostavno mora biti tvrdoglaviji od Payet-a po svaku cenu.

Druga stvar, od kada je to dozvoljeno da se igrač i klub za koji taj igrač ne nastupa dogovore pre nego se dogovore dva kluba međusobno.

Napisao sam da je nacin na koji to radi jako glup i WHU ne bi trebao da popusti radi principa.

Ipak, volio bih da se vrati jer takvi igraci fale u fr.

Edited by borris_
Posted

Navodno sad Čelzi pokušava da ga izlešinari od WHU.

Posted

A Čelsiju treba samo tako, da menja Oskara na klupi.

Posted

Bolji je i kreativniji igrac od Pedra, sto je vazno posto igraju samo sa trojicom napred + Fabregasom kad je u sastavu. Sve cesce se muce da iskreiraju nesto kad se protivnik zabunkerise. Mada ne znam sta ce im takva dijabola za koju mozes da pljunes 30 miliona, a on jednog dana ustane i kaze da vise nece da igra.

Posted

Paja bio najbolji igrac prosle godine u PL, kakav crni Pedro i Fabregas. Bilo ko da ga uzme sad napravice veliki posao, samo ako mu je glava na mestu, a pitanje je da li je.

Posted

Naravno da je bolji igrač od Pedra, ali bolji je i Willian pa greje klupu. Nema smisla menjati tim koji pobeđuje čisto onako bezveze, jer imaš višak para.

Osim ako je onaj princip "bolje za mene na klupi nego za konkurenciju na terenu".

Posted (edited)

Nije ni Vilijan neki kreator, mada je najvise postradao promenom formacije. Njima realno za sledecu sezonu, kad ce igrati i LS, treba jos jedan odlican krilni igrac. Pa da li ce dovesti Pajea ili nekog drugog, sad ili na leto... Neka povreda Azara im pravi prilican problem, nemaju igraca koji pravi visak. A u narednih mesec dana imaju pet utakmica, od kojih su cetiri potencijalne koske.

Edited by Malvo
Posted

kaže Hjuz želi da dovede Berahina, zove ga i Arnautović ali WBA i dalje ne odgovara na ponude  :ziga:  :lol:  :twak:

Posted (edited)

Na koliko Berahino ima ugovor, pobogu, imam utisak da već jedno 10 godina pokušava da pobegne sa Hawthornsa.

Edited by Weenie Pooh
Posted

još 6 meseci , wba svakako dobija onaj tribunal fee

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...