Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Payet je tu ispao glupan. Ima 125.000 sedmicno i status najvece zvijezde kluba koji je u solidnom rastu sto je za igraca koji ima 30 godina sasvim OK. Da njega traze Real ili bar Arsenal/Liverpool, opet ne ide tako nego lijepo zahtjev za transfer i riljanje za klub koji ga placa do tog transfera.

West Ham ceka jako duga polusezona.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da je glupo, glupo je. Procitah negdje da ga i Arsenal trazi.

taman da nam posaljete Alexis-a :) 

Posted

ne ne, alexis ce kod nas.  :fantom:

vama ce ozil.

payetu je mesto na tribini

Posted

Bas me zanima kako izgleda to 'necu da treniram, necu da igram' sa pravne strane. Ne verujem da uopste moraju da mu isplacuju zaradu za to vreme?

Posted (edited)

Nama treba napadac. Vi imate Batshuayi-a :fantom:

sta ce vam napadac, imate cavanija. nama treba desni krilni   :fantom:

Edited by 189-
Posted

Kako je već rečeno, ostao mu je još jedan jak ugovor, a u 32. neće u Real, Siti, Barsu, gdje smatra da mu je mjesto. Bezobrazluk prema klubu, nadam se da će na tribine.

Posted

Bas me zanima kako izgleda to 'necu da treniram, necu da igram' sa pravne strane. Ne verujem da uopste moraju da mu isplacuju zaradu za to vreme?

možemo samo da pišemo napamet, ko zna šta piše u ugovoru, jedno od osnovnih načela jeste "jednaka vrednost uzajamnih davanja"  ali jbg ipak je to fudbal, ne radi se o prodaji stanova :D

obično se unose klauzule da igraču skidaju od plate ako klub ne igra LŠ il ako je verovati onim vestima o Baloteliju, ako napravi neku glupost :D 

ono, treba igrač da se buni, evo onaj Jeff Schlupp (Lester) baš dugo ne igra, Ranijeri otvoreno kaže da mu ne trebaju tri igrača na levoj strani, letos odbili da ga prodaju i pored 3-4 ponude, sad izgleda CP ponudio skoro 10m funti a priča da će ga pustiti samo uz normalnu ponudu :D

pa čekaj onda, šta je normalna ponuda za igrača koji ne igra :D 

Posted

Sa jedne strane i mene to zanima, s druge strane nije baš da postoji Salary cap pa da običnom navijaču to nešto znači, a za pare Davida i Davida nas poprilično zabole. 

Posted

pa gde ti je šator i kotlić Pajko :D  

C1-7bW0W8AE1o63.jpg

Posted

Tri najbolja igraca Arsenala produzili vjernost klubu™ - Koscielny, Coquelin i Giroud.

Posted

Da je glupo, glupo je. Procitah negdje da ga i Arsenal trazi.

taman da nam posaljete Alexis-a :)

ne ne, alexis ce kod nas.  :fantom:

vama ce ozil.

payetu je mesto na tribini

Пластика, пластика је моја ’рана... :fantom:

Posted

July 2015: Schneiderlin joins Man Utd, Cleverley leaves Man Utd

January 2017: Schneiderlin joins Everton, Cleverley leaves Everton

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...