Jeremija Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) Jebeni SBB-ov internet me sprečio da komentarišem u drugom (a i dalje bi me sprečavao da nisam prebacio na mts :misko: ), uglavnom Southampton je ovo odradio dosta rutinski, dok je Liverpoolov stil igre bio dosta pedestrian, valjda nisu hteli da se troše pre utakmice sa nama. Edited January 11, 2017 by Jeremija
jiraiya Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 upravo Čelzi dobio dozvolu da izgradi novi stadion
MiddleClass Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Upravo? Sumnjam da radi sluzba za dozvole u ovo doba...
jiraiya Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Super su Liverpulovi dresovi, šta im fali? :D ne fali im ništa, odlično se slažu uz Firminove zaslepljujuće zube
Jean-Luc Picard Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Upravo sam to sad pročitao. U stvari je navodno izjavio da ne želi više da nastupa za WHU. Bilić kaže da ga bez obzira na to neće prodavati i da su vlasnici saglasni sa tim da se ne prodaje.
copkillah Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Jbg, on pred sobom ima još jedan veliki transfer i želi to da iskoristi. Sigurno na sugestiju agenta.
Malvo Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Da li on sme da odbije da nastupi? Mogu tako da mu odbijaju od plate i budu na neocekivanom dobitku
Jean-Luc Picard Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Jbg, on pred sobom ima još jedan veliki transfer i želi to da iskoristi. Sigurno na sugestiju agenta. Pretpostavljam da je takođe na sugestiju agenata potpisao do 2021. :D Da li on sme da odbije da nastupi? Mogu tako da mu odbijaju od plate i budu na neocekivanom dobitku E to ne znam... Evo kažu da odbija da trenira i da neće da igra protiv Palasa sad za vikend.
ducca Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Kakva dzukela, stigao pre godinu i po i oce nazad. A najjaci je Marsej koji sprema 30m za njega. Nije mi jasno sto su ga koji moj i prodavali. Na stranu sto WHU moze kolko danas dobiti duplo vecu cifru ako ga daju na oglas...
copkillah Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 A Junajted produžio Felainija za još godinu dana da ne ode kao slobodan igrač na leto.
goofs Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Paja ima 125k nedeljno, to je 6.5 milki godisnje u naredne 4 godine, nema sanse da dobije bilo gde znatno bolje uslove od toga.Glupira se jer je WH slab ove godine, a smesno je to sto bi pre 3-4 godine za ove pare morao da predje u neki Siti i tamo bi tavorio na klupi i sutirao se u dupe od srece.
Jean-Luc Picard Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Sigurno nisu problem pare. Jednostavno hoće da igra u ekipi koja je relevantna.Verujem da bi pristao i za manje pare u ekipi koja je relevantna i koja se bori za titulu.
borris_ Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 (edited) Zeli da se vrati u Marseille. Bilo bi lijepo da dodje. MU ponudio 46M€ za Bakayoko-a. Keksi je prije dvije godine pisao o njemu. Svaka cast.. Edited January 12, 2017 by borris_
jiraiya Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 ako nisu problem pare zašto onda odbija da igra, ćuti, igraj pa ako neko ponudi razumnu cifru onda sedni sa klubom pa razgovaraj ovo je prejadno da odbija da igra, ajde da ga plaćaju leblebijama ali majstor je prvi igrač kome je WH dao platu veću od 100k
Recommended Posts