Pokojni Ruxin Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) +1, ali Firmina pomera na stranu ne zbog viška u napadu nego zbog manjka na boku. Užasan je Stuki danas. Dobro, taj manjak na boku smo već zaključili. Ali ja kontam da je to povezano i da neće da dovode nikog za bok dok napred konkurišu firmino, stuki, origi i ings za jedno mesto. Logičnije je pomerati firmina dok se ne otarasite viška napred. Mislim da je problem nastao kad se ispostavilo da je firmino koristan samo u sredini, a nije baš doveden kao špic. Edited January 11, 2017 by Ruxin
radisa Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Dobro, taj manjak na boku smo već zaključili. Ali ja kontam da je to povezano i da neće da dovode nikog za bok dok napred konkurišu firmino, stuki, origi i ings za jedno mesto. Logičnije je pomerati firmina dok se ne otarasite viška napred. Mislim da je problem nastao kad se ispostavilo da je firmino koristan samo u sredini. Ings konkuriše za bolnicu, do kraja sezone, još od novembra kad je došao...
Pokojni Ruxin Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Znam da je ings večito povređen ali čovek je prvotimac, ne omladinac. Ozbiljno plaćen, sa ozbiljnom platom. Dok je tu ja ga računam kao deo prvog tima. A dokle će biti tu...to je već vaš problem :)
Weenie Pooh Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Pominjao je Klopp da je za njega Firmino primarno napadač, da je tako mislio i kad su bili u Nemačkoj (gde je igrao AM). Ali džabe svi špicevi sveta kad ti sredinu drže tri balvana večito leđima okrenuti protivničkom golu. Kakav potez Lovra u napadu
radnik Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Znam da je ings .... Ozbiljno plaćen, sa ozbiljnom platom. .. Sta ozbiljno placen. Istekao mu ugovor i dosao. Kako je imao <23g ili 24g po zakonima engleske sledi neka kompenzacija koja je jednocifren broj miliona. Bila arbitraza, ne znam bas tacnu cifru.
Pokojni Ruxin Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) Sta ozbiljno placen. Istekao mu ugovor i dosao. Kako je imao <23g ili 24g po zakonima engleske sledi neka kompenzacija koja je jednocifren broj miliona. Bila arbitraza, ne znam bas tacnu cifru.Ja sam imao na umu nekih 12-15 miliona, moja greška. Evo sad sam pogledao, mada jeste fina cifra za arbitražu. On 28 April 2016, the saga was finally settled. Liverpool would pay Burnley a record fee for a tribunal hearing: £6.5 million up front, with an extra £1.5 million in player performance-related bonuses. Burnley will also receive 20% of any future fee should Liverpool sell the striker. Svakako ostajem pri poenti da se momak mora računati kao deo prvog tima Edited January 11, 2017 by Ruxin
jiraiya Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 kolko god tražio dlaku u jajetu Liverpulu veruj mi da Pep neće biti manji flop :D
Bustin Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Al sudija navija za Liverpul. Jedno 7-8 daje loptu Liverpulu ili nesvira ocigledan faul.
Weenie Pooh Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Još je pokazao Tadiću karton zbog navodnog simuliranja (očigledan faul Klajna). Stuki malo liči na napadača od kako je ušao Coutinho, gura se u špic gde mu je i mesto umesto da se pravi da je Firmino.
Weenie Pooh Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Još Šejn Long da upiše svoj tradicionalni LFC gol, pa da se razilazimo.
radnik Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Apsolutno zasluzeno. U drugom 2 FG i to u zadnjih 10 min. osim onog suta Firmina kod 0-0 ja ne mogu da se setim sanse, a oni su imali 2-3 bas dobre prilike. Aktivan rezultat, cekamo revans :) Inace jos od pocetka decembra bas se kilavo igra, osetan pad igre/forme u odnosu na pre.
Weenie Pooh Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Nije toliko pad forme koliko su se protivnici prilagodili, shvatili da Kloparini mučenici protiv postavljene odbrane mogu samo da muljaju u mestu. Specijalna sekta može već da piše tri boda za nedelju ako Coutinho ne bude mogao 90 minuta, a verovatno neće. Ovaj vezni red Lucas-Can-Wijnaldum nije neka varijacija za kup, to je najbolje što trenutno ima. Gledali smo svakakve veze i vezare, držali su sredinu i Charlie Adam i Christian Poulsen, ali ovakva koncentracija fizikalaca bez grama mozga mislim da do sada nije viđena u veznom redu LFC.
kipo Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Milner 2. najbolji bek Evrope. Veceras ga malo upratim s početka 2. pol, baš loš. Kladionica bi rekla da je nedeljni odnos upravo promijenjen na 70:30
Recommended Posts