Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Jedino Wenger nikome ništa ne nudi. Kako će da ga patosira Klopara u prvom kolu, pa će opet početi pritisak, trka za pojačanjima. Dan mrmota.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Manje od 48 sati do meča West Ham Uniteda sa Domžalama na Olimpijskom stadionu, a radovi i dalje traju kao na Koridoru 10 [emoji3] Važno da su već počeli rušenje Upton Parka...

19ec85eb39187c24edfed023bd19e96c.jpg8ea372eb42315d731038e50323a2fdcc.jpg

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

ovo sve stvarno postaje suludo

i kako nema neke budale da ponudi makar dva za Balotelija? :(

mnogo cu popizdeti ako dodje lukaku cak i za pet puta manje para od ovoga. jbt dodamo jos dvadesetak miliona i mozemo kupiti grierzmanna...umesto toga jurimo ovog lencugu, neradnika koji ako nije po njegovom nece ni da potrci da se potrudi. prelako se predaje, pokazao je kakav je lik dok je bio ovde i na wc 2014. pa cak i na ovom euru. sto je najgore pricaju za ovog batshuayia da je po ponasanju mnogo slican lukakuu samo sto nije toliko skilled.

Jedino Wenger nikome ništa ne nudi. Kako će da ga patosira Klopara u prvom kolu, pa će opet početi pritisak, trka za pojačanjima. Dan mrmota.

Navodno je Draxler rekao Wolfsburgu da zeli u Arsenal, ganja ga i Juve.

Ja bih volio da uzmemo™ Fontea za stopera i Draxlera, to bi bilo dosta za solidnu borbu za titulu pa sta bude.

Poslali ste i ponudu za Lacazette-a ali nedovoljno dobru. 35M€ dok je WH bila 40M€. Obadvije su odbijene.

Meni je Lacazette mnogo bolji igrac od Lukaku-a ali vjerovatno nisam objektivan. Da Lukaku-a vrednjuju duplo vise od Lacazette-a, ne ide mi u glavu.

Jesu li oni ovo napravili novi olimpijdki stadion? Cini mi se da radovi bas dugo traju kao da su srusili stari i napravili novi.

Ako sam dobro razumeo, priča u vezi Fontea je počela u Daily Mail pre par dana. Od pre par godina Fonte ima istog agenta kao i Mourihno, pa navodno Jose hoće da ga dovede. Doduše, Southampton je takođe ponudio povišicu Fonteu, sa kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu, ali postoji i verzija da su spremni da ga puste tj da imaju gentleman's agreement da u slučaju dobre ponude, neće mu praviti probleme.

Jesu li oni ovo napravili novi olimpijdki stadion? Cini mi se da radovi bas dugo traju kao da su srusili stari i napravili novi.

Promenili stolice, okačili obeležja kluba itd. Mislim da nisu išli na totalno renoviranje stadiona tj izbacivanje atletske staze... Doduše, juče kada sam se šetao u krug oko stadiona pokušavajući da nađem prolaz do klupske radnje (pošto su svi prilazi stadionu bili ograđeni sa barijerama kao na gradilištu), delovalo mi je da rade još neke dodatne radove na prilazima stadionu

mnogo cu popizdeti ako dodje lukaku cak i za pet puta manje para od ovoga.

+1

To bi bila totalna glupost.

I ostanak Kvadrada je velika glupost.

Fonte je premija, je l to postoji neka glasina za njega? Gde bi igrao Draxler uopšte - špica?

Ne, Fonte je vise u fazonu "Da sam ja neko". :D Kakve smo srece, vratice se Vermaelen.

Draxler... Pa, bila je prica jos prije 4 godine da ce ga Wenger dovesti i pretvoriti iz krila u napadaca kao sto je uradio sa Henryjem i Van Persiejem. Ja bih stavio Draxlera na krilo, a Alexisa u spic.

@borris - Lacazettea bih uzeo ako bas nema nista bolje.

Edited by ArleKino

Poslali ste i ponudu za Lacazette-a ali nedovoljno dobru. 35M€ dok je WH bila 40M€. Obadvije su odbijene.

Meni je Lacazette mnogo bolji igrac od Lukaku-a ali vjerovatno nisam objektivan. Da Lukaku-a vrednjuju duplo vise od Lacazette-a, ne ide mi u glavu.

+1

I ostanak Kvadrada je velika glupost.

Zato sto Conte, jbg. Cudo da nije doveo Giaccherinija :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...