Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Mislim da će Slaven teško izdržati kraj prelaznog roka na istom mestu

Ceniš da će se klubovi širom Evrope otimati da ga dovedu na svoju klupu. :D

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mozda sam pominjao, ali ovaj novi WH je 1 falus. Proslogodisnji je mogao sa svima da se posiba, imao je karakter i nekakvu fizionomiju. Ovi sad tehnicari mogu da se spakuju i srecu potraze u sredini Primere, to in je mera.

Posted

A to što su 90% isti igrači i isti trener...?

Posted (edited)

Gledam baš sad transfermarkt, da vidlim vara li me utisak da su očajno kupovali. U suštini i nisu. samo ih strefila nesreća sa ajuvom. Ali su zato očajno pozajmljiivali. :D

Kaže: 5 miliona pozajmica zaze, 4,7 za kaljerija i još 3 za torea...na stranu što su tu sve omašili, jel realno da su pukli 13 milki samo za loan fee? :o

Edited by Ruxin
Posted

Možda računaju i plate u te cifre?

Posted

ne bi trebalo, pa za neke slabije igrače je cena i do pola miliona a Zaza kolko se sećam, bio je neki dogovor pozajmica plus pravo otkupa, otuda i nešto veća cena, i to mislim da je konačno trebalo da izadje na nekih 20-25m :D 

Bili su oni spremni da isplate za napadača i do 30m funti al si ih odbijali na sve strane, pa ovaj MIču što greje klupu kod Kontea je praktično bio završen da bi u poslednjem momentu Čelzi uleteo

interesantno da je on i Totenhemu bio prva meta, jedan od razloga izmedju ostalog zašto je bivši sportski direktor napustio Sparse je upravo i taj trasnfer

i na kraju niko nije završio posao, Totenhem je promašio sa Jansenom(valjda), WH sa Zazom a Čelzi ovog praktično i ne koristi

Posted

Koristi ga tako što ga drugi ne koriste. Kao i Salah svojevremeno.

Posted

West Ham je usao u sezonu na novom stadionu, krajnje kontroverzno dodijeljenom (otud citav Tax Payers FC banter), i sada pola sezone igraju vani, omrazeni od svih zbog tog poklona, a pola sezone igraju na poluneutralnom mjestu kao domacini.

Druga stvar, Payet je prosao vrlo stresno ljeto, prvo takvo u karijeri, i trebalo je vremena dok se nije vratio u formu.

Ozljede su valjda gore nego kod Arsenala sto je nevjerovatan podvig. Kupili Ayewa i on se potrga, pred Arsenal ostanu bez Creswella, Antonija i Kouyatea, a Carroll je ionako inventar u bolnici gdje god igrao. Cresswellova ozljeda na pocetku sezone ih je bas osakatila u oba pravca.

Bilic je u tome svemu pokazao svoje limite. Ne znam bas sta je ocekivao od Zaze. Vise bi smisla imalo da je ganjao zemljaka Mandzukica.

Posted

engleski novinar fasciniran bodi

mir božji hristos se rodi :fantom:

Posted (edited)

nije fora kad je na sledecoj strani...

Edited by MancMellow
Posted

WHU je očajno, ali očajno dovodio igrače za ovu sezonu. Prethodnih par godina smo verovatno bili među najboljim engleskim klubovima po pitanju dovođenja igrača. Antonio, pre njega Kresvel, Payet, Lanzini. Ove sezone ta takozvana pojačanja apsolutno ništa pozitivno nisu uradila. Ko je nešto pozitivno doprineo ove sezone, taj je bio u rosteru i prethodne. A tu je i standardno očajno suđenje protiv WHU, na koje smo se mi navijači već maltene i navikli. 

Posted (edited)

Po sastavu (klupi) se vidi koliko mu je stalo do prolaza.

SK prenosi FA a Arena Liga Kup?

edit: Naravno Visko lupeta od starta sa pricom kako je Ole postigao oba gola na Kamp Nou 99.

Edited by John Coltrane
Posted

Odlično, još jedan gol i šaljemo ga za Kinu. :wicked:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...