MancMellow Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Meni smesno da Utd nateze bilo koga oko prodaje rezervine rezerve. Neces 19m? Super, evo odmah nova ponuda od 17m, ... 15m i na kraju uzecu ga samo da mu placate i deo plate. (nesto kao sa Balom) E tako smo radili do sada (ko sto ti predlazes) i bogu hvala (i na radost bukvalno svih navijaca) sad radimo ovako. “Their situation is exactly the same, both of them I will allow to leave – if the right offer comes. Until this moment, no. Is this a good situation? No. Why not? Because I don’t think about them as options in this moment. In normal conditions they would probably be selected for the match tomorrow and they aren’t because we are waiting for something that a couple of weeks ago looked like 100% and at the moment looks like 0% because we don’t have any offer that is close to the quality for the players we have.” Mozda nije idealno, ali bukvalno svima se smucila non-stop rasprodaja u M16 0RA
189- Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 lep gest. nije neka klasa, ali sam uvek video da igra maksimalno™. koliko je znao, tačno toliko je odigrao, zahvalan klupski igrač koji ne pravi probleme. a i što bi pravio, klinac iz nigerije, iz norveške lige... puna kapa. +1 jedan od mojih omiljenih likova u chelsea. bio je jedan od najboljih igraca u minhenu.
levi Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Sine koliko pismo od epizdnog igrača Ala se ovaj istripovao
John Coltrane Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ja bih razumeo da je, ne daj bobe, imao neku tesku povredu, ali decko je otisao u Kinu za debele pare, a ovamo udario na patetiku . Bio i ostao drvo, srce na teren mu se ne moze osporiti doduse.
189- Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 za sve godine u chelsea osvojio vise trofeja nego arsenal, liverpool i city zajedno. naravno da treba napisati nesto.
goofs Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 370 nastupa, sve i da je milivoje cirkovic svaka mu je na mestu
Meazza Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Meni on bio pristojan igrac, uopste nije bio drvo.
Bright Billy Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Sine koliko pismo od epizdnog igrača Ala se ovaj istripovao
copkillah Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Proveo je deset godina tamo, ne kontam šta mu se tačno zamera?
Weenie Pooh Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Zamera mu se to što je osvojio više trofeja od Arsenala, Liverpula, i Man Sitija zajedno. Mrzimo ga jer je najbolji, i jer sad nećemo ni saznati da li je zaista deda od Rey.
radnik Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 E tako smo radili do sada (ko sto ti predlazes) i bogu hvala (i na radost bukvalno svih navijaca) sad radimo ovako. Ja nisam ekonomista, ali kazu kupac odredjuje cenu, ne prodavac. Podseca me malo na trgovinu nekretninama u BGD-u, ja sam zamislio toliko i boli me da dam za manje. Ne kazem uvek moze da se pojavi neki Kinez, ali ja napisah rezervina rezerva, razumeo bih da je neki kljucni igrac kao sto je Liverpoolu bio Suarez, ali ... znaju bolje od mene sigurno :) to je JP Morgan ako sam dobro zapamtio.
MancMellow Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ja nisam ekonomista, ali kazu kupac odredjuje cenu, ne prodavac. Podseca me malo na trgovinu nekretninama u BGD-u, ja sam zamislio toliko i boli me da dam za manje. Ne kazem uvek moze da se pojavi neki Kinez, ali ja napisah rezervina rezerva, razumeo bih da je neki kljucni igrac kao sto je Liverpoolu bio Suarez, ali ... znaju bolje od mene sigurno :) to je JP Morgan ako sam dobro zapamtio. kupac odredjuje cenu, ali da li ce doci uopste do transakcije odredjuju obe strane. a na to utice mnogo faktora, posto ni igrac (a ni stan) nisu paprike na pijaci. Npr. United moze finansijski da izdrzi i da ga ne proda, a da li on moze da izdrzi da igra samo sporadicno jos 6 meseci i da li bi mozda bio voljan da smanji visinu plate da bi klub mogao da ga plati vise? Ili se, ne daj boze, povredi? Ili, da li Everton moze da ceka do leta kad se mozda pojavi neko ko ce to bez problema iskesirati? Ili, se United predomisli, a nemaju bolju ili jednako dobru a jeftiniju opciju? Ima milion faktora. Naravno, i ta strategija Uniteda ima mana, ali je opsti konsenzus da smo do sada davali igrace za bagatelne cene.
Recommended Posts