jiraiya Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Kocka se Konte, izlazi levi spoljni a ulazi krilo. I sad gledanje u pasulj da se smisli ko će da pokriva vitalnu poziciju LB sa koje se najlakše stiže minus od dva gola. nije ovo prvi put, protv WH je Pedro igrao LWB
Weenie Pooh Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 nije ovo prvi put, protv WH je Pedro igrao LWBMa naravno da će Pedro da drži levu stranu, samo se Viško pita da li će da prebace Mozesa ili Azpija tamo...
jiraiya Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ma naravno da će Pedro da drži levu stranu, samo se Viško pita da li će da prebace Mozesa ili Azpija tamo... a ne znam, mutiran mi tv ....
John Coltrane Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 S kim igra Chelski sledecu? Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeremija Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Strašno me razočarao Čelzi večeras, ali ne mogu da kažem da sam baš potpuno iznenadjen, nije baš da su briljirali protiv drugih timova u zadnje vreme.
MiddleClass Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ono kad te mrtvi Poketino oduci od fudbala...
jiraiya Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 jedina slaba tačka Čelzija u zadnjoj liniji danas isplivala i to zato što Ali pravi višak, kad protivnik igra sa jednim napadačem to se ne primećuje ali danas se videlo šta se dešava kad Azpilkueta ostane sam na centaršut uopšte ne krivim Mozesa, a Azpilkueti je to prosto slabiji element u igri
Giggsy Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 S kim igra Chelski sledecu? Sent from my iPhone using Tapatalk Idu u Leicester. Inace imaju zajeban raspored u narednih mesec dana
MancMellow Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 S kim igra Chelski sledecu? Sent from my iPhone using Tapatalk sa Lečesterom u gostima
jiraiya Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ono kad te mrtvi Poketino oduci od fudbala... ne znam zašto ovo, verovatno trener koga najviše cenim u premu zadnjih 3-4 godine
kipo Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Imaju strasnih startnih 11 +1 Realno, dovoljno je što se Arsenal sapleo. Čelzi je morao da posrne, a kud ćeš bolju priliku od ove
Recommended Posts