radnik Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Super sto pade gol, bice malo vise vatre u drugom.
jiraiya Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 mnogo loš Čelzi, reko bih da su se usrali u gaće, osim Koste i Azara, protiv Sitija se bar igrali, ovo poluvreme ko tetkice
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ja nem pojma kako ova prevara od čelzija nije ranije razotkrivena
Weenie Pooh Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ja nem pojma kako ova prevara od čelzija nije ranije razotkrivena Pustio ih Pep da zavara neprijatelja. Slično kao Murinjo sa Mitom Jermenom, samo na nivou čitavog kluba.
Meazza Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 /Ruxin mode on/ Vidis da ih je Konte pustio da se relaksiraju, jedini konkurent Liverpul je ionako kiksnuo i pet bodova prednosti su banja, snagu treba cuvati za vazne susrete. /Ruxin mode off/
radnik Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Pustio ih Pep da zavara neprijatelja. Slično kao Murinjo sa Mitom Jermenom, samo na nivou čitavog kluba. minijatura.
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Vini nije ih pep pustio no ih je odučio od fudbala koliko se ja sećam. Ali malo sudija, malo jedna od onih tekmi i jbg.... Indrid ne reče mi okle je onaj citat pepa
Weenie Pooh Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Kocka se Konte, izlazi levi spoljni a ulazi krilo. I sad gledanje u pasulj da se smisli ko će da pokriva vitalnu poziciju LB sa koje se najlakše stiže minus od dva gola.
Meazza Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Vini nije ih pep pustio no ih je odučio od fudbala koliko se ja sećam. Ali malo sudija, malo jedna od onih tekmi i jbg.... Indrid ne reče mi okle je onaj citat pepa Give up, Ruxine, trener ti je ispijeni starac koji ceka penziju i obecava "Evropu" umesto onoga zbog cega se igra fudbal.
Kanzas siti zez Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Tottenham u vrhu i pored malera sa povredama najboljih igraca. Imaju strasnih startnih 11 i troje sa klupe koji mogu da doprinesu. Ako ostanu zdravi bice samo bolji. A sledi im i nesto laksi raspored.
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) ^Pa podeli čoveče, gde je pepara to obećavao evropu? Ja preleteo preko par histeričnih engleskih tekstova ali stvarno nisam na taj deo naletelo. Edited January 4, 2017 by Ruxin
Recommended Posts