Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Super sto pade gol, bice malo vise vatre u drugom.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mnogo loš Čelzi, reko bih da su se usrali u gaće, osim Koste i Azara, protiv Sitija se bar igrali, ovo poluvreme ko tetkice 

Posted

Ja nem pojma kako ova prevara od čelzija nije ranije razotkrivena :fantom:

Posted

Ja nem pojma kako ova prevara od čelzija nije ranije razotkrivena :fantom:

Pustio ih Pep da zavara neprijatelja. Slično kao Murinjo sa Mitom Jermenom, samo na nivou čitavog kluba.
Posted

/Ruxin mode on/

Vidis da ih je Konte pustio da se relaksiraju, jedini konkurent Liverpul je ionako kiksnuo i pet bodova prednosti su banja, snagu treba cuvati za vazne susrete. :fantom:

/Ruxin mode off/

Posted

Pustio ih Pep da zavara neprijatelja. Slično kao Murinjo sa Mitom Jermenom, samo na nivou čitavog kluba.

:lol:  minijatura.

Posted

Vini nije ih pep pustio no ih je odučio od fudbala koliko se ja sećam. Ali malo sudija, malo jedna od onih tekmi i jbg....

Indrid ne reče mi okle je onaj citat pepa

Posted

Kocka se Konte, izlazi levi spoljni a ulazi krilo. :isuse:

I sad gledanje u pasulj da se smisli ko će da pokriva vitalnu poziciju LB sa koje se najlakše stiže minus od dva gola.

Posted

Vini nije ih pep pustio no ih je odučio od fudbala koliko se ja sećam. Ali malo sudija, malo jedna od onih tekmi i jbg....

Indrid ne reče mi okle je onaj citat pepa

Give up, Ruxine, trener ti je ispijeni starac koji ceka penziju i obecava "Evropu" umesto onoga zbog cega se igra fudbal.

Posted

Tottenham u vrhu i pored malera sa povredama najboljih igraca. Imaju strasnih startnih 11 i troje sa klupe koji mogu da doprinesu. Ako ostanu zdravi bice samo bolji.

A sledi im i nesto laksi raspored.

Posted (edited)

^Pa podeli čoveče, gde je pepara to obećavao evropu? Ja preleteo preko par histeričnih engleskih tekstova ali stvarno nisam na taj deo naletelo.

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...