Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

To bi mogao da im bude transfer sezone, pa i nekih buducih. Dovode prekaljenog lidera odbrane za smesne pare (mislim da se pominje 10 mil) i daju zutokljunca za 50 (ako su pametni). Ne kapiram uopste zasto zadnjih godina nijedan ozbiljniji klub nije uzeo Eslija.

Inace Swansea moze ozbiljno biti uzdrman odlaskom Williamsa, i prosle sezone su koketirali sa borbom za opstanak pa se izvukli serijom tvrdih tekmi i sacuvanim mrezama. Ne svidja mi se sta rade za sad, i Ayew je poprilicno trazen, pitanje je da li ce i njega zadrzati...

Ne kapiram uopste zasto zadnjih godina nijedan ozbiljniji klub nije uzeo Eslija.

Zato što je kiksara neviđena, velški Lovren. Pred kraj Monkovog mandata je imao neverovatnu seriju utakmica, bukvalno na svakoj je spektakulatrno poklanjao bar po jedan gol protivniku.

Svonsijevi navijači ga vole kao što su Liverpulovi voleli Karagera, onako kao retardirano dete.

Nije bas tako crno. Proslu sezonu je bukvalno sam sacuvao klub u ligi, davao i neke bitne golove proletos. Ako cemo po kiksevima da merimo, u PL ne postoji kvalitetan stoper.

navodno nudimo 75 miliona funti + remy za lukakua.

ovo sve stvarno postaje suludo

i kako nema neke budale da ponudi makar dva za Balotelija? :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...