MiddleClass Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ne znam kako se moze osecati nostalgija ili bilo sta pozitivno prema sudijskim greskama. To mi je potpuno nepojmljivo. "Eeee, u stara dobra vremena je sudija mogao i da pogresi, pokloni penal, oduzme cist gol, koliko je to samo bilo lepo! Sad ni utakmica ne moze tako da se namesti, eeeeee, a nekad su namestali citava prvenstva, recimo da Koreja udje u polufinale svetskog, koliko je to samo bilo zanimljivije nego sad!" Greske su sastavni dio fudbala, a ti gledaj tenis, nfl i ostale gej sportove. Kao sto napadac promasi prazan gol sa 2m i usere utakmicu, tako ima isto pravo i sudija da pogrijesi i ne sudi ofsajd ili penal koji je bio. Posle toga napadaca klupira trener na par meceva, sudiju organizacija i to je to.
Meazza Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Greske su sastavni dio fudbala, a ti gledaj tenis, nfl i ostale gej sportove. Kao sto napadac promasi prazan gol sa 2m i usere utakmicu, tako ima isto pravo i sudija da pogrijesi i ne sudi ofsajd ili penal koji je bio. Posle toga napadaca klupira trener na par meceva, sudiju organizacija i to je to. Razlika je u tome sto napadac igra, a sudija sudi. To uopste ne moze da se poredi. Rezultat treba da bude proizvod igre (ukljucujuci i greske fudbalera), a ne pogresnih sudijskih odluka. Uostalom, ne mislim da sam definitivno u pravu sto se tice uvodjenja snimaka, mislim da je goofs dao prilicno dobre argumente na koje ne umem da odgovorim.
Meazza Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Naravno, ne bi Ronaldo bio toliko povredjen da su ga sudije stitile kao danas napadace. +1, ali nije to cela prica. Kao sto znas, imao je on problema i sa tezinom i sa bolescu stitne zlezde, a citao sam i da je u PSV-u dobijao steroide pa da je to kasnije uticalo (ne znam koliko je to tacno).
Kanzas siti zez Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Englezi treba da uvezu najbolje sudije iz celog sveta, kao sto su uvezli igrace. Zamislite da u PL igraju samo Englezi lol najbolji igrac lige bi bio Lallana. Kao i sad. Nista onda.
Bustin Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 i, oce li Tottenham da tuce veceras? Mislim da hoce, ako im se dopusti u privih 15-20 minuta takva igra uz jos i vodstvo imam osecaj da cemo da vidimo dobrog starog Kostu koji deli samare i konacno dobija direktan crveni.
kipo Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nije li Kolina imao neki nezvaničan poziv da dođe da sudi koliko hoće, kad je prebacio godine u Italiji?
Kanzas siti zez Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nije li Kolina imao neki nezvaničan poziv da dođe da sudi koliko hoće, kad je prebacio godine u Italiji? ne znam za to, ali znam da Kinezi nude velike pare Klatiju da napusti svetu zemlju i ode i drugima da objasnjava kako se sudi
kipo Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 ne znam za to, ali znam da Kinezi nude velike pare Klatiju da napusti svetu zemlju i ode i drugima da objasnjava kako se sudi Ne znam otkud im tolike pare ali kinezi će natrpati neloših igrača, strašno popularizovati fudbal. Dovođenje "kvalifikovanih" sudija može da doprinese kvalitetu. Btw "Sofiane Feghouli has Manchester United red card overturned and could face Manchester City on Friday night" Eto, svi srećni i zadovoljni
189- Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 hoce li sada sudija biti kaznjen jer je pogresio i direktno uticao na rezultat?
MiddleClass Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 hoce li sada sudija biti kaznjen jer je pogresio i direktno uticao na rezultat? Ne bi bilo prvi put da se sudija susi zbog loseg sudjenja.
ArleKino Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 (edited) hoce li sada sudija biti kaznjen jer je pogresio i direktno uticao na rezultat?Mike Dean je bio kaznjen prije desetak godina zbog kladjenja na konjske utrke. To mu je bila jedina kazna za koju znam. Pa prosle sezone je protiv vas napravio dvije pogreske u 1 minuti - dao crveni Gabrielu, a ne Costi - no samo su odluke ponistene, a vuk pojeo magare. Za mene je video-sudjenje idealno rjesenje, pod uslovom da je rijeseno pitanje "ko cuva cuvare" i da tu nece biti manipulacija. Sto se kriterija tice, treba cuvati: -igrace od mesara, drzaca za dres i ostale stoke koja se bavi fudbalom jer je broj drvosjeca u rodnom mjestu popunjen; -sudije od Rnica; -cvrste fudbalere od dajvera; -fudbal od sudija koji rade po svojoj agendi. Edited January 4, 2017 by ArleKino
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) Nije to najava dominacije nego polagano prihvatanje 1 realnosti. Kad provede jos malo vremena u M'cr shvatice koliko je stvarno potrebno -_- Prilično sam siguran da je pep i ranije znao da su junajted i liverpul istorijski veći klubovi. Za vas već ne znam, po reakcijama bi se reklo da ste do sad čekali pepa da vam to potvrdi, kakvo 1 poštovanje. :D "If you are first you are first. If you are second you are nothing." - Bill Shankly (1974) "I promise fourth place over the next decade." Pep "Kessa" Guardiola (2017) Odakle ti ovaj citat? Edited January 4, 2017 by Ruxin
Recommended Posts