MancMellow Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Manc pišem isključivo u eurima, već sam ti skretao pažnju. Inače je 145 u funtama + ko zna koliko još ibri samo za potpis Btw, mrzi me objašnjavati koliko je pep nasledio grđu situaciju i koliko je drugačije trošio novce, pa da priupitam nešto drugo. Bio sam sad do redcafea da se smejem reakcijama na temu murinjove potrošnje (nisam našao gde se piše o tome ), pa moram da te priupitam - zašto na početnoj strani imati tri teme o gvardioli i jednu o isusu? Bolje brinite o kumanu i miraljasu aman Zato sto brinemo samo o istorijskim rivalima i lokalnim rivalima. Istorijski su Liverpool. Mozes slobodno u evrima, sad mu to dodje skoro pa isto
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Ja sve postove gde se razglaba o arsenalovim šampionskim ambicijama samo lagano preskrolujem. Njih se ne isplati ni zajebavati, što džabe da rasipam energiju
Jeremija Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Isto kao i ja o mučenom Pepu, neću nikom da trljam na nos, ipak nije lepo rugati se...
MancMellow Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Nece ovo moci Arsenal da okrene bez Welbza. Jel na klupi?
Jeremija Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Nece ovo moci Arsenal da okrene bez Welbza. Jel na klupi? Jok. Inače Arsenalova klupa danas je nevidjeno tanka za klub koji ima šampionske aspiracije.
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Isto kao i ja o mučenom Pepu, neću nikom da trljam na nos, ipak nije lepo rugati se... Onda bolje ne posećuj sektaške navijačke forume. A mislio sam da sam ja fan pepa...
Recommended Posts