Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Manc pišem isključivo u eurima, već sam ti skretao pažnju. :dry: Inače je 145 u funtama + ko zna koliko još ibri samo za potpis

Btw, mrzi me objašnjavati koliko je pep nasledio grđu situaciju i koliko je drugačije trošio novce, pa da priupitam nešto drugo. Bio sam sad do redcafea da se smejem reakcijama na temu murinjove potrošnje (nisam našao gde se piše o tome :fantom: ), pa moram da te priupitam - zašto na početnoj strani imati tri teme o gvardioli i jednu o isusu? :lol: Bolje brinite o kumanu i miraljasu aman

Zato sto brinemo samo o istorijskim rivalima i lokalnim rivalima. Istorijski su Liverpool.

Mozes slobodno u evrima, sad mu to dodje skoro pa isto

Posted

Ja sve postove gde se razglaba o arsenalovim šampionskim ambicijama samo lagano preskrolujem. Njih se ne isplati ni zajebavati, što džabe da rasipam energiju :fantom:

Posted

Isto kao i ja o mučenom Pepu, neću nikom da trljam na nos, ipak nije lepo rugati se...  :fantom:

Posted

Nece ovo moci Arsenal da okrene bez Welbza. Jel na klupi?

Posted

Nece ovo moci Arsenal da okrene bez Welbza. Jel na klupi?

Jok. Inače Arsenalova klupa danas je nevidjeno tanka za klub koji ima šampionske aspiracije.

Posted

Isto kao i ja o mučenom Pepu, neću nikom da trljam na nos, ipak nije lepo rugati se... :fantom:

Onda bolje ne posećuj sektaške navijačke forume. A mislio sam da sam ja fan pepa... :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...